ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    23. Studeni 2019. 20:03

Ja sam dva puta bila u trudnoci na hitnoj zbog neceg mimo trudnoce i svaki put po bar 3 sata čekala i uvijek si mislim nikad vise... 
    Ako si jednom povracala mislim da nije alarmantno. Nekim ženama se aktivira zuc u trudnoci al nemas bolova u trbuhu ako dobro pratim?

• Stelle123
    23. Studeni 2019. 20:03

flower

Hej cure… Trebala bih savjet… Od noćas imam neke mučnine i ujutro sam povracala žuč… I onda je krenula glavobolja i baš jaka groznica…. Temperaturu nisam imala, sad kao da mi je počela rasti pa ju pratim, sad je 37.3… Malca osjetim normalno, ali ja sam kao da me nešto pregazilo…dali bi vi sa tim simptomima išle na hitnu? Ne želim si stvarati baš neku paniku, ali ako mi temperatura poraste još za 3-4 stupnja bih se uputila na hitnu…. Svi savjeti su mi dobro došli 🙂

Hmm...da nije gripa? Prati jos nocas pa vidi ujutro, svakako u ponedjeljak ravno u doktora.

url=https://lilypie.com]

Nasty
    23. Studeni 2019. 20:46

Flower ja bi popila paracetamol ako ti ne nadražuje želudac.. ako ti se temp. nastavi približavati 38 odi na hitnu.. Nadam se da je sve ok i da si nešto samo krivo pojela možda. 

• BubaMara
    23. Studeni 2019. 20:48

Pozdrav cure,
    Zamolila bih za savjet vezano za popis stvari za rodilište, odnosno da li se sadržaj torbe treba razlikovati kod vaginalnog i carskog poroda? Ubiti najviše me zanima da li su ulošci tipa chicco i vir te jednokratne mrežaste gaćice potrebni samo kod vaginalnog poroda (zbog potencijalno bolnog reza) pa je za carski dovoljno imati npr. always night i obični veš? Bebica mi se okrenula iz pravilnog položaja na noge i izgledan mi je carski pa me zanima da li trebam kako reorganizirati torbu. Hvala!
    Čestitke novim mamicama 😊

Red Fox
    23. Studeni 2019. 20:50

Bok svima 😊 mi smo danas imali uzbudljiv dan, isli obavljati plac, ducan i tak i zatvorila sam si prst s gepekom 🤦🏼‍♀️ nadam se da mi ne bude otpao nokat 😂 mogu ga micati i ne boli bas jako samo kaj se vidi podljev 🤦🏼‍♀️ nakon toga sam rekla da danas nikam ne mrdam kak je krenulo.
    Kaj se tice trombofilije, ja imam pai 4g i onaj mthfr (valjda sam dobro napisala) al meni nisu dali nikakve lijekove i rekli su mi da takve mutacije ima svaka peta osoba, a sto se tice moje prosle trudnoce patohistoloski nije utvrdena nikakva povezanost s trombofilijom nego s upalom.
    Ja imam osjecaj da je moj malac skroz dolje nisko, bas osjecam kad pomice glavu, jako neugodan osjecaj, ko da me nesto probode kroz zdjelicu. Pitat cu u cetvrtak na pregledu kak se to sve cini i da li ce malo pozuriti prije termina.
    Flower ja bi na tvom mjestu pricekala, ak se bas nikak ne smiri onda bi isla na hitnu

• Expressscreditt
    23. Studeni 2019. 21:13

Do you need a loan? We offer all types of loans at an interest rate of 3%. If you are interested, contact us today by email for more information. email: expressscreditt@outlook.com

• Expressscreditt
    23. Studeni 2019. 21:13

Do you need a loan? We offer all types of loans at an interest rate of 3%. If you are interested, contact us today by email for more information. email: expressscreditt@outlook.com

flower
    23. Studeni 2019. 22:15

Hvala cure na savjetima.... Oko pola 8 sam nazvala Petrovu, rekla im simptome i rekli su mi da dođem... Tamo smo stigli oko 8:20, odma mi uzeli mokraću i krv, pregledali me dolje i rekli da sam se otvorila 1 prst i nakon toga dok sam čekala nalaze sam bila 45 min na ctg-u...i kad su došli nalazi doktor je rekao da se ne bi zezao i slao me doma, nego da prenocim u bolnici na infuziji (glukoza i Paracetamol) jer imam neke bakterije u mokraci i malo lošiju krvnu sliku... A ujutro moram dati mokraću za urinokulturu pa ću sutra znati više.... Tako da noćas ostajem u predradaoni i danas im je baš mirno,  nema nikoga, za sad... 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

beba2025❤
    23. Studeni 2019. 22:15

BubaMara

Pozdrav cure,
    Zamolila bih za savjet vezano za popis stvari za rodilište, odnosno da li se sadržaj torbe treba razlikovati kod vaginalnog i carskog poroda? Ubiti najviše me zanima da li su ulošci tipa chicco i vir te jednokratne mrežaste gaćice potrebni samo kod vaginalnog poroda (zbog potencijalno bolnog reza) pa je za carski dovoljno imati npr. always night i obični veš? Bebica mi se okrenula iz pravilnog položaja na noge i izgledan mi je carski pa me zanima da li trebam kako reorganizirati torbu. Hvala!
    Čestitke novim mamicama 😊

Ja sam imala carski i vaginalni porod..nema razlike..krvarenje je nakon oba jednako..u bolnicama( Vinogradska i Petrova) se moraju imati obicni ulosci(vir i sl.) ,mrezaste gacice nisu obavezne,nego je tako valjda nama lakse pa ih vecina kupujemo.
    Mislim da ti torba moze ostati istog sadrzaja😊,ali sigurno ce se javiti netko jos iskusniji🤗

kl1v
    23. Studeni 2019. 22:31

Ja sam imala carski. Trebas uloske ali i sterilnu gazu i mrezicu. Mrezaste gace kupujemo jer je prakticnije. Samo ih skines i bacis skupa sa uloskom. Bila sam u bolnici 8danna i zadnji dan su mi vadili konce. Rez je dosta nisko, u zoni dlacica. Koristila sam gace bez gume. Kupila na placu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.