Hvala cure na savjetima! ❤️ Ma borim se sama sa sobom sta da radim jer sam se stvarno namucila s tim cicama da to krene, sve znate moju sudbinu. Evo sad sam se izdojila 70 mL i to cuvam za navecer pa drzite fige!
Thinkpink jabse dizem jos uvijek tako da legnem na bok, noge dolje, i rukama se odgurnem pa onda dalje. Jos uvijek se nemogu normalno ustat. I boli me jos mjesto uboda za spinlanu.
E jel vi carice imate osjet u mjestu reza? Ja ne osjetim nista centimetar ispod i iznad reza.
Ajme mikio stvarno?? Ja sam nakon tj dana ko nova,jos imam uzduzan rez🤔 A sto se tice izgubljenog osjeta,vjerojatno su ti neki zivac malo sredili,meni je tako bilo nakon operacije zuci oko pupka.
Think pink drago mi je da vam ide dobro! Navodno se i moj nocu obdje budi samo za obroke,vidjet cemo doma. Isto guta zrak naveliko pa nas prdenje muči...
Prije tri dana mi ispao taj famozni čep (sluzavo zuto bez tragova krvi) i bilo ga je bas puno na papiru.
Ali od toga dana mi je svaki put na papiru bar malo te sluzi, jel to u redu? Ima li razloga za brigu?
Napokon sam vas uspjela polovit! 😅
Na kraju sam isla do pedice s njim jer mi cijeeeli dan plaaace i vristi i odma sam joj pokazala bradavicu i rekla je da su to ragade, a ovo bijelo da kak je pocelo zacjeljivat, tak da nije soor sva sreca. On ima jos malo u ustima, al je rekla nis posebno i da mu samo na dudicu dajem jos rojazola i to je to 😊 dojim ga na sesiric pa nisam ja dobila isto 😅
Mi isto muku mucimo s hranjenjem. Jedan obrok super pojede i isprazni me 😂 a drugi onda pocne jest pa pljune jet mora prdnut i/ili kakat. Onda se pokaka pa presvucem pelenu i vise nece jest 😪 i taaak se vrtimo u krug vec danima
Ja ne jedem grahorice ovo kaj napuhava, citruse, dinstani luk, vrhnje za kuhanje, mlijecne proizvode jer od svega ima uzasne grceve. Pijem samo mlijeko bez laktoze ujutro sa zobenima i to je to. Nadam se da ce mu se ta crijeva razvit vise 😅
Mikio jos uvijek nemam osjeta iznad reza, al samo lijeva strana - ne kuzim 🤷♀️ a mi u utorak idemo na cijepljenje tak da me sve strah kaj ce to bit 🙈
Novim mamasitama cestiiitke 😄😄😄
Prije tri dana mi ispao taj famozni čep (sluzavo zuto bez tragova krvi) i bilo ga je bas puno na papiru.
Ali od toga dana mi je svaki put na papiru bar malo te sluzi, jel to u redu? Ima li razloga za brigu?
Nemas razloga za brigu...meni je isto danima ispadao..cak i kad sam mislila da je sve ispalo znalo se opet pojavit. Pitala sam i doktoricu pa mi rekla da je to normalno,sve zavisi koliko je velik bio. Kad mi je vodenjak pukao jos je komad cepa bio pa sam prvo pomislila da je zapravo sav cep napokon ispao al kad je nastavilo curiti znali smo sta je. Koliko si tjedana?
Mikio i Anchy vama su ocito neki zivac cvakli kod carskog kad nemate osjeta. Ja isla sestru pitat ona kaze da je vrlo brzo poslije osjetila sve normalno, a oporavljala se neka 2 tjedna. Nadam se da cete ubrzo biti bolje.
Miki0 ja cu ti iz vlastitig iskustva s dvoje starijih reci da se probas tako izdojiti i nocu kad se probudi probati da se bar jednom uspava bez dojenja. Ja ne vjerujem da ona svaki put bude gladna vec se probudi i ne zna se sama uspavati. Sve sam to prosla s dvoje starijih i patili se dugo, dugo.
[iimg]
Grizli ❤ Hvala na savjetu, bas cu probat tako jer se dizem kao i Mikio al trebam bas uzet zalet i odgurnut se rukama, imam osjecaj ko da mi je za trticu vezana vreca cementa🙄
Mikio ja sam se sinoć bas previla, isto oko reza nemam bas osjeta, al gledam da je to sve frisko pa ni ne ocekujem. Bitno da rez uredno i suho cijeli.
Lavice samo neka se budi i papa, pravi mali heroj❤, a sta drugo ocekivat uz takvu majku🤗🥰💖
Moja isto halapljivo jede pa se masu puta zagrcne, pravi požderuh. Do sad dobila od otpusta 595grama, a ako gledam od poroda 455grama
Evo meni proslo vise od 3 mjeseca od carskog i zadnjih tjedan dana imam normalan osjet oko rane i trbuha. Prije se nisam ni usudila dirnut okolo jer je neki uzasan osjecaj bio. Uvijek caknu zivce i treba im vremena da se natrag spoje :-)
Mene je jos desno bedro onako tvrdo na dodir. Tu su mi davali injekcije voltarena te antibiotika jer su mi sve žile bile uništene pa nisu imali gdje više kanilu staviti. Ko da mi je desni bok drven.
Ja sam s malim vani na zraku sto dulje to bolje. Danas sam ga u medo odjelcu izvadila iz kolica i nahranila te smo nastavili šetnju. Sad tvrdo spava. Čim izađemo na zrak zaspi.
Thinkpink ne znam dal sam ti uspjela dosta jasno objasniti. Al uglavnom kad se dizes iz sljedećeg polozaja onda zapravo podizes prvo stranu gdje je noga skvrcena i na koju ustajes, a onda tek drugu od noge koja je ispruzena. Probaj nadam se da ce pomoci.
Sortiraj odgovore
Najstariji