ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    14. Veljača 2020. 19:20

Aaa Valkris sretno!! Na samom finisu si😍
    Petra joj...kuzim te,ja sam pred porod imala u glavi uspone i padove. Onda se jos ovo izdogadjalo pa da me netko snimao reko bi da sam luda. Ak ti je tesko, isplaci. I jos malo dva poklona za godisnjicu stižu. Da sam znala dopremila bi ti u bolnicu cinestar kokice. Ja ionako sam zbog njih idem😂
    Pusa curke, ja cvjetam jer je maleni dobro. Jos samo da zatvorimo vrata te faking bolnice iza sebe s malim u rukama!
    Sretno svim prdekancima. I moj od dohrane smrdljivo prdi😂
    Thinkpink,mikio kako je?

• Stelle123
    14. Veljača 2020. 19:31

Eleonoris

Pozdrav,ja nemam baš vremena puno tipkati i nisam stigla sve pročitati,popratit šta se kod svake događa pa se unaprijed ispričavam.Nadam se da se sve snalazite.
    Kod nas je sve i dalje super osim što sam primjetila da mi se bebica često izvija unazad i zabacuje glavicu..pa ima li koja iskustva sa time? Iako su mi rekli da je normalno dobro bi došlo drugo mišljenje.
    Ona ima 3 tjedna sada..okreče se s boka na leđa normalno,ruke više ne drži stisnute kao šake..normalno nogicama ide..
    Pa nisam sigurna u čemu je stvar što se tiče tog zabacivanja.
    Hvala ako neko odgovori 😇😇

Kakva je s hranjenjem? Izvijanje nekad zna biti povezano s refluksom. Prilazite joj od sprijeda da nema razloga gledat natrag. 

url=https://lilypie.com]

• Stelle123
    14. Veljača 2020. 19:33

mom12

Stelle123

mom12

Koje se cjepivo daje sa 2 mj?..mi kad smo bili na pregledu nije ped spominjala…i koliko ih trebaju dobit do 1.god

Evo tu ti sve pise:
    https://www.zzjzdnz.hr/hr/usluge/cijepljenje/kalendar-cijepljenja

Hvala…jesu ovo ista cjepiva do godine dana…ovo jr 5u1?

6 u 1+ PN 

url=https://lilypie.com]

• Hani
    14. Veljača 2020. 19:35

Lavice, neka cvjetas, napoookoon!!🤗🤗 Bas mi je drago sto je malac bolje, puno mislim na njega😘
    Omerta, tockice, henky, pusa mamama i bebicama😘
    Valkris, petra, jos malo, izdrzite💪💪
    Puse i svim bebicama koje se muce i neispavanim mamama😉😚😚

MaRe
    14. Veljača 2020. 19:57

Valkris sretno 🤞🤞 Nadam se da se vec mazis s bebom🥰
    Petra 🤞❤ bit ce to sve ok..još malčice :)
    Damnarexx meni je trebalo 2 tjedna da prestane bolit i da mogu normalno sjesti itd. Toliko dugo sam nosila chicco i mrezaste i onda sam presla na dnevne i normalne gace posto sam slabo krvarila,preslo mi u iscjedak i cini mi se da ga skoro vise ni nema. Ali jos uvijek mislim da mi unutarnji savovi nisu ispali..vanjski jesu al imam osjecaj da je rupa zasivena 🙉🙈 Ne usudim se ni pipnuti a da ne spominjem kako mm vec ispituje kad cemo moci 🤣🤣 Mislim da ce nam biti kao prvi puta 🤣🤣

Damnarexx 🌺
    14. Veljača 2020. 21:01

Deedee, MaRe uff znaci jos tjedan dana😟 nadam se da cu izdrzati jer me vec lagano izluđuje. Kao invalid se osjecam.
    A na pomisao na odnose nakon ovog, stvara mi nelagodu🙈 haha bad sto si rekla, kao da nam je prvi put🤪
    .
    Ja sam dosla doma i nabila obicne gacice, pa sam skuzila da mi nije bas naaj zbog  savova pa sam se prebacila na mrezaste, al chicco ul. ne koristim vise posto slabo krvarim.
    Sad trazim neke da mi se dolje ne lijepe za savove.
    Stalno sam na nogama jer em ne mogu sjest, em ne mogu lec kako spada..bas sam satrana😪

• Zarica
    14. Veljača 2020. 21:44

DeeDee

Nemam pojma s kim sam tipkala o maramama ali evo utrpala sam ju u sling i stvarno je super. Našla na YouTubeu detaljan tutorial za tu vrstu baš, u biti je ful jednostavno kad vidiš korak po korak. I super mi je mirna unutra a ja mogu normalno raditi po kući. Jedino šta ne znam kako će mi kičma to izdržat kad naraste, sad ima 3.650, mene križa ubijaju konstantno..

A kako joj glavica stoji? Jel je moras pridrzavati ili su ti obje ruke slobodne? Ja koristim wrap i super mi je i mali se umiri, ali moram uvijek drzati glavicu pa mi bude nezgodno

DeeDee
    14. Veljača 2020. 22:06

Zarica

DeeDee

Nemam pojma s kim sam tipkala o maramama ali evo utrpala sam ju u sling i stvarno je super. Našla na YouTubeu detaljan tutorial za tu vrstu baš, u biti je ful jednostavno kad vidiš korak po korak. I super mi je mirna unutra a ja mogu normalno raditi po kući. Jedino šta ne znam kako će mi kičma to izdržat kad naraste, sad ima 3.650, mene križa ubijaju konstantno..

A kako joj glavica stoji? Jel je moras pridrzavati ili su ti obje ruke slobodne? Ja koristim wrap i super mi je i mali se umiri, ali moram uvijek drzati glavicu pa mi bude nezgodno

Obje ruke slobodne 🙂 
    Za sad sam probala samo ovaj lijevo način i super mi paše + jako je jednostavno za zavezat, kao i za stavljati i vaditi bebu.

[/url

Grizli
    14. Veljača 2020. 23:47

Damnarexx uf meni je drama bila prvih 7 dana, onda minje radil zena bioenergiju na daljinu i s tom terapijom minje zaista brzo bilo bolje. Znam da zvuci kao neka crna magija ili glupost al vrijedi, meni je pomoglo zapravo. Ja sam sjedila na boku naslonjena na naslon kauca za dojenje. Savovi mislim da su bas ispali svi, vec 2 dana ne primjecujem vise niti jednog a so jucerr sam kod svakog odlaska na wc ih vidila kad bi se brisala. Boli te vise i zatezu jer puno stojis i koristis te misice. Pokusaj sto vise odmarat i stavi dok lezis na boku jastuk izmedju nogu. Pomazu i oblozi hladni koje drzis kratko dole (smocis vir 80 ulozak i stavis). Obavezno mrezaste nosi i neke te pamucne uloske mekane. Ja sam nakon svakog odlaska na wc sa blazinicom mokrom tapkala dole, pa osusila wc papirom pa sprejala sa octeniseptom. Mene recimo ne boli vise, ali ako jako puno stojim pocnem osjecat pritisak di sam sivana i unutra pogotovo osjecaj ko da me opet glavica bebe stisce iz unutra. Moram onda bas lec odmoriti da prodje bol. Treba vremena dosta da se to zaljeci. 

• AnnA
    15. Veljača 2020. 00:40

Damnarexx evo meni je sada gore nego u bolnici. Vise me boli nego drugi dan od poroda. Ali mislim da sam si za to sama kriva. Zaista sam se preforsirala u ponedjeljak kad sam izasla pa je sada sve to doslo na naplatu. Meni octenisept bas i ne pomaze, ili mi se tako cini. Mm danas kupio kantarionovo ulje pa cemo vidjeti hoce li biti bolje. I ja sam isto luda, ne mogu nista. A zapravo mi je najgore to sto sam prje bila bolje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.