Mislim da je Veselo pisala o cjepljenu protiv kozica... Jel to bila neka indikacija da se s time cijepi ili ste tako odlucili? Pitam jer ja kozice nisam imala, a iskreno ne voljela da ih ona ne preboli jer vidim kako to meni zagorcava zivot.
Vidim dosta je beba sisavaca danas, moja je dosta ok za sad iako bi isto svako malo siskala. Al ja sam uvela redukciju posto mi se inace ne skupi mlijeka nista za ju nahraniti. Duda pomaze i to smo uveli nuk i mum pa mjenjamo svako malo jer su skroz drukcije pa joj je zanimljivo. Covjek zaista dobi svakave ideje sa bebama.
Evo podsjetnik cure ako niste vec a imate zivotna osiguranja posaljite zahtjeve. Ja mislila da po nekim policama nemam pravo, jer nigdje nije navedeno, al mi javili da imam od 3-5% osigurane svote ovisi o osiguravajucoj kuci i sad cijelo jutro ispunjavam obrasce. Vec kad daju necemo sigurno preskočiti malo pp malo skupit ce se lijepa svota. A pravo imaju i muzevi ako imaju police ili cak stednje neke daju. Bila bi i zaboravila da mi prijateljica ne radi u jednoj kuci pa je provjerila i poslala mi na mail obrasce.
Mislim da je Veselo pisala o cjepljenu protiv kozica… Jel to bila neka indikacija da se s time cijepi ili ste tako odlucili? Pitam jer ja kozice nisam imala, a iskreno ne voljela da ih ona ne preboli jer vidim kako to meni zagorcava zivot.
Vidim dosta je beba sisavaca danas, moja je dosta ok za sad iako bi isto svako malo siskala. Al ja sam uvela redukciju posto mi se inace ne skupi mlijeka nista za ju nahraniti. Duda pomaze i to smo uveli nuk i mum pa mjenjamo svako malo jer su skroz drukcije pa joj je zanimljivo. Covjek zaista dobi svakave ideje sa bebama.
Evo podsjetnik cure ako niste vec a imate zivotna osiguranja posaljite zahtjeve. Ja mislila da po nekim policama nemam pravo, jer nigdje nije navedeno, al mi javili da imam od 3-5% osigurane svote ovisi o osiguravajucoj kuci i sad cijelo jutro ispunjavam obrasce. Vec kad daju necemo sigurno preskočiti malo pp malo skupit ce se lijepa svota. A pravo imaju i muzevi ako imaju police ili cak stednje neke daju. Bila bi i zaboravila da mi prijateljica ne radi u jednoj kuci pa je provjerila i poslala mi na mail obrasce.
Ja sam zakljucila da ako postoji cjepivo da nema smisla da ga mucim s time. Drugu dozu ce dobiti s priorixom a i kasnije se moze jos docijepiti ako treba tj ako se smanje antitijela. Nisu ni kozice uvijek bezopasne, znaju otici na pluca a nisu rijetke ni oportune bakterijske infekcije. Isto tako cijepljena djeca ne razviju kasnije herpes zooster kao sto mogu djeca koja prebole. Samo, zar nije preporuka da se djeca tj odrasli koja do puberteta ne prebole kozice ionako cijepe?
SIJEČANJ
28. Supergirl - 2.1. - curica(🎂01.01.🎂)
29. annika - 3.1. - decko (🎂22.12.🎂)
30. Tonkica1 - 4.1. - decko(🎂06.01.🎂)
31. Lorena 94 - 4.1. - decko(🎂04.01.🎂)
32. Hrabrica - 5.1. - curica(🎂08.01.🎂)
33. valentina - 5.1. - decko(🎂08.01.🎂)
34. kl1v - 5.1. - decko(🎂30.12.🎂)
35. dalindas - 8.1. - decko(🎂09.01.🎂)
36. Sofi09 - 8.1. - decko(🎂16.01.🎂)
37. MaRe - 11.1. - decko(🎂13.01.🎂)
38. Zarica - 11.1. - decko(🎂03.01.🎂)
39. tinika - 14.1. - curica(🎂08.01.🎂)
40.. LoSa84 - 17.1. - decko(🎂12.11.🎂)
41. DeeSB - 17.1. - curica(🎂17.01🎂)
42. DeeDee - 24.1. - curica (🎂27.01.🎂)
43. Grizli - 24.1. - curica (🎂25.01.🎂)
44. Gogaa_V - 24.1. - curica (🎂16.01.🎂)
45. taani - 25.01. - decko (🎂23.01🎂)
46. Lunica - 26.1. - decko (🎂1.2.🎂)
47. Eleonore - 28.1. - curica (🎂26.1.🎂)
48. Samojed - 29.1. - decko (🎂8.2.🎂)
49. Hani - 31.1. - decko(🎂02.01.🎂)
VELJAČA
50. AnnA - 3.2. - decko (🎂7.2.🎂)
51. Lavica27 - 5.2. - decko(🎂21.01🎂)
52. damnarexx - 5.2. - curica (🎂7.2.🎂)
53. LoBi - 6.2. - curica(🎂03.01.🎂)
54. Juno - 7.2. - curica(🎂31.12.🎂)
55. C1M4 - 8.2. - decko(🎂24.01🎂)
56. lorija - 8.2. - decko(🎂21.01🎂)
57. Omerta - 11.2. - curica (🎂12.2.🎂)
58. Valkris - 11.2. - decko
59. thinkpink1- 12.2. - curica (🎂29.01.🎂)
60. Sarita15 - 12.2. - decko (🎂30.1.🎂)
61. Macutica - 14.2. - curica(🎂23.01🎂)
62. Henky - 15.2. - curica (🎂12.2.🎂)
63. Nita9999 - 17.2. - curica (🎂6.2.🎂)
64. aarauch - 20.2. - decko
65. Seni1985 - 20.2. - decko
66. Tockica37 - 20.2. - decko (🎂11.2.🎂)
67. PetraB - 25.2. - dvije curice
Omerta, Henky, Točkice Čestitam cure ❤️
Još su nam ostale samo Valkris i Petra, ne mogu vjerovati 😄 Petra nam je možda i rodila, nisam ispratila da se javila skoro
Lavice Baš mi je drago što ste bolje, da vas puste kući, pa će sve biti ljepše ❤️
Ne znam ko je pisao da beba odbija sisati kad plače, meni se to jednom desilo, pa sam malo pritisnula da krene mlijeko, tj da on osjeti ukus i skonta šta mu stavljam u usta, pošto je toliko vrištao da nije zatvarao usta nikako, i uspjelo je, čim je osjetio mlijeko uhvatio je i jeo normalno, smirio se.
Mikio Kako je cura danas? Moj rijetko kad plače neutješno, desilo se dva puta do sad, ali kad god to bude sjetim se tebe i pitam se kako izdržiš. A o problemima sa grudima da ne pričam. Svaka ti čast 💪
Mislim da je Veselo pisala o cjepljenu protiv kozica… Jel to bila neka indikacija da se s time cijepi ili ste tako odlucili? Pitam jer ja kozice nisam imala, a iskreno ne voljela da ih ona ne preboli jer vidim kako to meni zagorcava zivot.
Grizli, ako sam dobro shvatila - imamo pravo na neku naknadu ako imamo zivotno osiguranje?
Suprug ima zivotno osiguranje i stambenu stednju - trebao bi znaci za oboje vidjeti s osiguravajucom kucom sto tocno?
Lavice izvrsne vijesti, bas me veseli svaki pomak na bolje. Samo nek se tak nastavi❤
Mikio srce malo, kak mi je žao kaj vas muče nuspojave cijepiva😔
Petra i Valkris kakva vam je situacija? Mozda se vec mazite...❤
Bome smo pocistili listu 👏👏💪💪
Piba tocno nek provjeri s njima dal isplacuju naknadu za rođenje djeteta. Nama ce ju isplatit allianz, grawe i croatia. S time da grawe samo mami isplacuje ako sam dobro shvatila. Posaljes mail na njihov kontakt s brojem police pa ti odgovore i ako imas oravo posalju obrasce.
Ajme vidi liste 😍😍😍
Nemam pojma s kim sam tipkala o maramama ali evo utrpala sam ju u sling i stvarno je super. Našla na YouTubeu detaljan tutorial za tu vrstu baš, u biti je ful jednostavno kad vidiš korak po korak. I super mi je mirna unutra a ja mogu normalno raditi po kući. Jedino šta ne znam kako će mi kičma to izdržat kad naraste, sad ima 3.650, mene križa ubijaju konstantno..
[/url
Pozdrav,ja nemam baš vremena puno tipkati i nisam stigla sve pročitati,popratit šta se kod svake događa pa se unaprijed ispričavam.Nadam se da se sve snalazite.
Kod nas je sve i dalje super osim što sam primjetila da mi se bebica često izvija unazad i zabacuje glavicu..pa ima li koja iskustva sa time? Iako su mi rekli da je normalno dobro bi došlo drugo mišljenje.
Ona ima 3 tjedna sada..okreče se s boka na leđa normalno,ruke više ne drži stisnute kao šake..normalno nogicama ide..
Pa nisam sigurna u čemu je stvar što se tiče tog zabacivanja.
Hvala ako neko odgovori 😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji