ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    10. Veljača 2020. 12:09

U mene je curica...al svaki put joj bude vlazno...neznam kako bi opisala...

mala.le.90.
    10. Veljača 2020. 12:44

Ja sam sad na Pampers premium, smrde ko vrag, al mi jedine ne pustaju. Stavljam ih po noci jer ga tad ne presvlacim, a baby love po danu, one mi puste...
    Ima li neka od vas onaj podmetac za kupanje sto se stavi u kadu? I kakva su vam iskustva?
    Meni je bebu nezgodno kupat jer sve je dobro dok ga ne polegnem na onu plastiku. Tad pocne vristat jer mu je vjerojatno hladno ledjima. Zaceni se i uopce ga ne stignem dobro okupati...
    Ili mozda mrezice koristite, kako ste zadovoljne?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

MaRe
    10. Veljača 2020. 12:49

mom12

U mene je curica…al svaki put joj bude vlazno…neznam kako bi opisala…

Znam na sta mislis...meni svekrva kupila i stavila mu jucer..bas to...nekako su mi tanke i ne propuste al je vlazno. Nista od njih xD

10. Veljača 2020. 12:51

mala.le.90.

Ja sam sad na Pampers premium, smrde ko vrag, al mi jedine ne pustaju. Stavljam ih po noci jer ga tad ne presvlacim, a baby love po danu, one mi puste…
    Ima li neka od vas onaj podmetac za kupanje sto se stavi u kadu? I kakva su vam iskustva?
    Meni je bebu nezgodno kupat jer sve je dobro dok ga ne polegnem na onu plastiku. Tad pocne vristat jer mu je vjerojatno hladno ledjima. Zaceni se i uopce ga ne stignem dobro okupati…

Par postova prije smo o tom podmetacu pricale. Meni je super.
    Meni su bas Pampers PC najcesce premakale  Ja ga i presvlacim nocu jer mi je grozno da bude u upisanoj peleni dugo... a zbilja puno piški.

MaRe
    10. Veljača 2020. 12:52

mala.le.90.

Ja sam sad na Pampers premium, smrde ko vrag, al mi jedine ne pustaju. Stavljam ih po noci jer ga tad ne presvlacim, a baby love po danu, one mi puste…
    Meni je bebu nezgodno kupat jer sve je dobro dok ga ne polegnem na onu plastiku. Tad pocne vristat jer mu je vjerojatno hladno ledjima. Zaceni se i uopce ga ne stignem dobro okupati…

Jel mu stavis tetru na dno kadice? Onda mu nece smetati plastika..

mala.le.90.
    10. Veljača 2020. 12:56

LoSa84

mala.le.90.

Par postova prije smo o tom podmetacu pricale. Meni je super.
    Meni su bas Pampers PC najcesce premakaleJa ga i presvlacim nocu jer mi je grozno da bude u upisanoj peleni dugo… a zbilja puno piški.

Super, pogledat cu! Mislim da dosta ovisi o bebinoj gradji. I ja sam na pocetku stalno presvlacila pa skuzila da ga remetim, sad jedino ako je ukakan..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Zarica
    10. Veljača 2020. 13:00

Grizli

Jutro cure…
    Omerta sretno ako je to to…
    Anna cure su već sve napisale, al samo da ti kazem kad god imas potrebu istresi to negdje jer lakse zvacemo sve sto nas muci onda.
    I sama sam nekad dosadna sebi koliko pitanja i upitnika u glavi imam, i strahova oko bebe, pa mi je drago kad tu na forumu procitam vasa iskustva i savjete jer trenutno me najbolje razumijete koliko god to zvucalo kao floskula.
    Ajvi koliko tvoja beba ima? Vidim da imaju nam slicne muke.
    Moja je sinoc zaspala tek u 23.30…dakle budna je bila od 9:00… Mislila sam da ce mi cice se raspast. Cicala nocas i sad nešto malo i spava, al cijelo vrijeme u snu ima ko neke zvukove cudne, ko da zacvili. A i skuzila sam da hropce. Nedavno ste pisale nesto o tome, ja sam joj cak i usisala nosic al nema nista unutra. Samo se nadam da se nije prehladila.
    I isla se izdojiti jer su se cice prepunile, valjda kako je jucer puno vukla pa danas ima vise. Uglavnom nije ni cudo da se zagrcne moja. Imam mlaz koji siklja doslovno na izdajalici cim ju upalim onaj impulsni mod kao to mlaz ide i tako svih 10 min sta sam se izdajala. 🤔 Nisam do kraja ispraznila ih pa ne znam kako na kraju izgleda mlaz al ovo na pocetku prvih 5 min po cici izdojila 80 ml.

Moj mali isto ispusta te zvukove cviljenja i sigurna sam da hropce. Stavljamo mu fiziolosku u nos par puta dnevno i namjestilo ovlazivac zraka u sobi. Nema vise setnjica dok to ne prodje, a bas mi je zao jer mu gode setnje:(

• Zarica
    10. Veljača 2020. 13:00

Mi smo se svi doma prehladili pa tako i on...

• Zarica
    10. Veljača 2020. 13:06

LoSa84

Zarica

Btw. Ne znam ako ste cule za to, meni danas prvi glas. Postoji ta mrezica za kadicu na koju stavis bebu kad se kupa pa ju ne moras drzat na ruci. Bas fora mi se cini i fendica bila odusevljena s tim. Mi odmah narucili s neta, trebala bi stici ovaj tjedan.

Ovako nesto imamhttps://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=mame&id=1025053

Vau, ovo izgleda bas udobno. Al mi smo narucili bas mrezicu koja kao da se navuce na kadicu. Ne mogu zalijepit link preko moba...

• Zarica
    10. Veljača 2020. 13:25

LoSa84

Nekad se mame boje pitati da odnesu bebe, a i sestre budu nezadovoljne sko su bebe kod njih. No to km je posao. Nekad u bolnicama se pretjera s tim forsiranjem da je beba odmah s mamom. Trebaju se mame oporaviti.
    Moj malac bas i nije raspolozen za spavanje… no srce mi otopi kad dodem pred njegov kindac i kad me ugleda se od uha do uha nasmije. Odmah mi lakse pada to sto ne spava. On lezi u svom krevetu i cujem ga da glasno duda dudu. Ne place vec budan lezi. Mozda se uspava.

Bas je napredovao tvoj malac. Vidi se da je najstarija beba:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.