Losa to ti stoji u clanku 163 zakona o sigurnosti prometa, stavak 7...ja iskoristila predavanje policije kad je mala krenula u prvi razred i provjerila s policajcem koji je drzao predavanje, tak da 😎👍🏼
url=https://lilypie.com][/url
Ja kroz cijeli dan uspijem izdojiti 700-800 ml, ali iz desne slabo još uvijek, desnu od početka nije volio, a ne znam što mu je zašto neće lijevu, samo odjednom počeo urlat i vrištat, tj siliti se, nema suza.
Mozak mi kaša pa ne znam dali sam vec cestitala al ne škodi dvaput 🤣
Thinkpink čestitam i želim ti brz oporavak 🥰🎉🎉🎉
Lorena ja isto toliko izdojim dnevno... od prilike po 600 iz lijeve i 200 iz desne Mislim da uvijek jedna cica ima manje
Lorena ja isto toliko izdojim dnevno… od prilike po 600 iz lijeve i 200 iz desneMislim da uvijek jedna cica ima manje
Ma jooj ja sam luda već, tako lijepo je sisao, a sad neće 😫😓 ja sam posudila električnu ali imam i ručnu, pa sam pretežno na obje 😂 ovaj moj zezao da će me slikat i na net stavit.. Ma meni je desna i manja nego lijeva 🙄
Thinkpink cestitam od srca i stvarno te nisam htjela rastuziti ns tvoj najsretniji dan! Daj nam detalja!!
LoSa e tak i meni kad krenu,moj mali ti je imao grozan osip a mi na rubu zivaca bili tak da znam kak se osjecas. Reko kaj??Da se razumijemo ima jos puno gorih slucajeva od nas gore, da se zapitas kolko si nezahvalan svojim zivotom.
Hvala puno ouno svima na porukama podrske,meni to puno znaci iako vas ne poznam.
Danas su mi dali dva puta po dva sata da ga drzim iako smo u izolaciji❤❤❤ malo me brine izdajanje jer kao da imam manje mlijeka al realno nis ne jedem i ne pijem puno pa logicno. Od danas se tankam vodom juhama i cajem od piskavice pa pomozi Bog... Cekamo sutra nesto konkretno od doktora napokon jer ce doci valjda svi nalazi.
Damnarexx sretno ako se pokrenulo!
Ima sad neznam jel ima u svih..ja sam nasla u jokera...to je malo veci muler...mislila sam i u dm pogledat al nisam stigla...samo sam pre nasla..nekih 12 13 kn nisam sigurna...200ml....a hipp je 10 kn...tj 9 i nesto neznam tocno
Ja kroz cijeli dan uspijem izdojiti 700-800 ml, ali iz desne slabo još uvijek, desnu od početka nije volio, a ne znam što mu je zašto neće lijevu, samo odjednom počeo urlat i vrištat, tj siliti se, nema suza.
I meni moja ponekad odbija...izmice se...pa uhvati..pa nekoliko puta dok se ne namjesti....a to bas ako prigladni...ako je spavala malo duze....al nakon nekog vremena bas lijepo uhvati...nekad odustanem pa joj dam onda izdojeno odmah a nekad je pustim da se bori
Sortiraj odgovore
Najstariji