Losa daa🥳🥳
Valkristebi je ispao, jel? 🙃
Pa ispada jos danas cini se, neki ostaci se jos vide. U ponedjeljak je bas bilo podosta toga..
I kad ides opet na pregled? Ja sad u petak...mozda me zadrze 🤔🤔 mada ne vjerujem ako se dole nista nije pomaklo.
Ooo Petra zbilja? Bilo bi savrseno imat ga na suvozacevom mjestu
Thinkpink čestitke!!
Grizli ja ti imam aplikaciju briga o djetetu, zuta ikona s bocicom. Meni je super.
Ja izdojim svakih 4 sata oko 6o-80 ml, kaj je premalo, al iskreno ne trudim se bas povecati kolicinu.
Cure sajte neku preporuku za neku app za pracenje dojenja? I toga svega popratnoga kod bebe… Sigurna sam da imate koju dobru za preporuciti.
Thinkpink cestitam… Jedva cekam cuti kako se osjecas u ulozi mame. Brz oporavak i da sto prije se mazite. Sjetila se dal ste ime odabrali na kraju? I kako su svi reagirali kad ste javili?
Briga o djetetu aplikacija. Iako sam ja instalirala i LittleDoc.
url=https://lilypie.com]
Grizlija ti imam aplikaciju briga o djetetu, zuta ikona s bocicom. Meni je super.
Ja izdojim svakih 4 sata oko 6o-80 ml, kaj je premalo, al iskreno ne trudim se bas povecati kolicinu.
Ja sam si tim izdajanjem u zelji da navucem dosra mlijeka stvorila tolki presing i stres mi bio i na kraju sad zavrsila s mastitisom na klavocinu...tak da nije ti losa odluka xD
I kad ides opet na pregled? Ja sad u petak…mozda me zadrze 🤔🤔 mada ne vjerujem ako se dole nista nije pomaklo.
ponedjeljak ak se sta prije ne dogodi
sumnjam da ce te ostavit jer nisi prosla termin. osim ak bus otvorena znacajnije
Thinkpink zaboravila skroz cestitati 😆🎉 tvoja beba ima srecu kaj ima tak sveznajucu mamu. Stvarno si nam puno pomagala 😘
Mikio mene je ta rucna isto uzasno stipala, elektricna je najbolja stvar ikad izmisljena. Jesi ti mozda isla po naknadu od grada zagreba ili si slala na ono ebebe?
Angelly ja sam vidjela da me to tolko opterecuje da uopce ne uzivam s malenim. Ujutro samo jedva cekam da ga stavim spavati da se mogu izdojiti, onda sam skuzila da je to previse uzelo maha. Sad se izdojim kad stignem, naravno ne pustam da se napune da me boli, al ne zamaram se ni s kolicinom ni kolko dugo jos bude trajalo. Bas mi je to i dojenje i izdajanje vec mjesec i pol takva muka, nisam mislila da ce tak biti. Ti se isto samo izdajas?
Thinkpink cestitam!! Kad dodes k sebi pisi nam sve 😉😁
Mi smo danas bili u prvoj solo setnji. Proslo je super. Prosli tj je jos mn bio doma pa smo skupa. Ne idemo svaki dan jer je vrijeme u zg svakakvo al trudim se ne preskakat puno.
S obzirom da mi imamo 1 auto, a mm ide na posao, ja nisam jos nikam isla. A i citala sam o oporavku reza od carskog pa se ni ne forsam vozit jos, nije mi potreba pa eto..
A sto se tice dojenja... ja sam se prestala izdajat ono na pocetku. Stolice su mu se zgusnule i nema vise 10 dnevno, guza se smirila i jednostavno nemrem vise, svako malo prat pa slusat kak on urla dok ja to izdojim.. sad nekad dam istu cicu ak imaj dojam da nije puno jeo, nekad drugu. Slj tj je vaganje pa cu vidjet. Jede mi cca 8 puta u 24 sata, al nekad 10 min nekad 30. Nekad mu je razmak 4 sata a nekad sat. Voljela bi da jede tipa svaka 3 pa da je po rasporedu al kak je tak je. Vjerojatno se zato nismo makli dalje od setnje po kvartu jos al kaj sad..
Ooo Petra zbilja? Bilo bi savrseno imat ga na suvozacevom mjestuThinkpink čestitke!!
Da draga... Provjerila ja u policiji, samo ovo sto sam navela je bitno... Nek muz pogleda jel vam se rucno iskljucuje airbag za suvozaca.
Ma joj, mi smo ti u autu svakodnevno, a ja uvijek solo s njima tak da bi ja ispizdila da mi je iza jer recimo mali s apnejom u spavanju 😱🤦🏻♀️🙈... Da... A ovak i kad duda ispadne, pa malo place ja mu ruku stavim... Ma milina
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji