Nevezano za porod..
Kad vas citam, vi koje imate bebice i dojite, skuzila sam da vecina ili sve(neka se javi koja nema) imate izdajalice?
Znam da smo prije pricale da ne treba unaprijed ju kupovat, al vidim sve ste kupile kad ste krenule s dojenjem?
Ja ju razmisljam ipak kupiti, sigurno ce mi trebat 🙂 pa da budem mirna i pripremljena.
I jos su na popustu!
Koju odabrati izmedju ove dvije? 🤷
-
https://www.funbaby.hr/tommee-tippee-ctn-elektricna-izdajalica-s-priborom.html
-
https://www.mall.hr/izdajalice/philips-avent-scf301-02-elektricna-prsna-izdajalica-premium?gclid=CjwKCAiA35rxBRAWEiwADqB37yr9QJertj7dOGNXBzsCkPqhgButi2VvH8yI57gSp_0c-HUtFIhx8RoC7kAQAvD_BwE
Ja sam vec bila rekle da imam Tommee Tippee i super sam zadovoljna... radi vec 2 i po mjeseca po 8x dnevno :-D
I Aventtova je dobra... miskim da ne mozes fulat... ja sam izabrala TT jer je bila duplo jeftinija a cula sam dobre preporuke o njoj. Cini mi se da je malo nijeznija prema bradavicama od Avdntove. I Medeline izdajalice su dobre, u bolnici njih preporucaju
I ja sam bas nekidan pomislila da sam trebala dvostruku🤣🤣
Ja znam par zena koje imaju dvostruke i uopce ih ne koriste odjednom jer su neprakticne. Tako da nemorate puno zaliti
Moram upast na temu samo da cestitam Grizli!
Sjetila se jucer da ti je termin pred kraj prvog i isla trazit...
Nek je zdrava i sretna!!!!
Majko tebi cestitam, uvijek si bila prvi odgovor svakoj od nas dok smo bile trudilice. Svaka tvoja rijec je bila podrska, a nesebicnoj pomoci smo se sve divile!
Sve je iza vas, veselite se i uzivajte u danima i godinama koje slijede!
Pozdrav iz Splita od Lovre i mame! ❣️
Grizli cestitke od srca Bas mi je zao sto si se naplatila. Ja sam, ne znam ni sama zasto, uvijek nekako mislila da CES imati super lagan porod. Zelina ti da se brzo oporavila. Muzu svaka čast.
Ja imam elektricnu aventovu i prezadovoljna sam. A mrlje od kakice, Stella, imam od sogorice koja je frik za čišćenje robicu sa koje ona nije mogla ocistiti fleke. Uzela od jedne zene koja izradjuje eko proizvode domaći prasak. Skinulo je cak i te stare fleke i to na temp od 60
[iimg]
Ja znam par zena koje imaju dvostruke i uopce ih ne koriste odjednom jer su neprakticne. Tako da nemorate puno zaliti
Kak ti iskombiniras to izdajanje...ja recimo kad naumim il se mali probudi te sec il nije uopce zaspao 😅 a do sada mi je muz na go bio pa ga je on mogao pricuvat al od sutra sam doma prek dana sama s njim pa nezz kak ukombinirat to
Hvala curke na savjetima😘 znaci ne mogu fulat bilo koju da uzmem.. to sam nekako i mislila 🙂
Grizli cestitke od srcaBas mi je zao sto si se naplatila. Ja sam, ne znam ni sama zasto, uvijek nekako mislila da CES imati super lagan porod. Zelina ti da se brzo oporavila. Muzu svaka čast.
Ja imam elektricnu aventovu i prezadovoljna sam. A mrlje od kakice, Stella, imam od sogorice koja je frik za čišćenje robicu sa koje ona nije mogla ocistiti fleke. Uzela od jedne zene koja izradjuje eko proizvode domaći prasak. Skinulo je cak i te stare fleke i to na temp od 60
Jel se to moze narucit. Zavrtila sam jos jednom pa cemo vidit. Ja sam na Persil Sensitive.
url=https://lilypie.com]
Grizli cestitke od srcaBas mi je zao sto si se naplatila. Ja sam, ne znam ni sama zasto, uvijek nekako mislila da CES imati super lagan porod. Zelina ti da se brzo oporavila. Muzu svaka čast.
Jel se to moze narucit. Zavrtila sam jos jednom pa cemo vidit. Ja sam na Persil Sensitive.
Moze, moze. Ja sam cak zaboravila staviti na duplo ispiranje ( nemajka tek poslije skuzila) i nista bebici nije bilo. Ne volim daviti ljude s tim, ali ja sam uvijek za eko. Praska treba jako malo i itraje jako dugo. kad se pokaka, ja isperem robicu i odmah stavim malo praska na fleke- bez trljanja, samo ubacim s ostalom njegovom robicom na pranje. Imas na fejsu njihov profil Hathor prirodna kozmetika, ja sam narucivala na krpicama. Evo bas narucila novu turu. Pakiranje je po kg, ali stvarno jako malo praska treba pa traje
[iimg]
Kak ti iskombiniras to izdajanje…ja recimo kad naumim il se mali probudi te sec il nije uopce zaspao 😅 a do sada mi je muz na go bio pa ga je on mogao pricuvat al od sutra sam doma prek dana sama s njim pa nezz kak ukombinirat to
Ona meni obicno jede svako tri sata i nemoze cekat niti sekunde...onda prije nego ce se probudit izdojim se za to mi treba nekih 10 min...al ne uspjevam izdojit se i dojit u jednom danu..jer kad mi doji jedan obrok zasiti se i onda se brzo probudi a ja neznam koliko je pojela i onda se izdojim al ni to joj onda nebude dovoljno pa sam odustala od kombinacije u jednom danu..kad sam kuci cjeli dan onda dojim a kad idemo negdi izdajam se ili znam da cu ic negdi...jedino sta radim je da se izdojim pa prije nego cu joj dat jest dam joj da doji da izdoji masno ono na kraju...mislim da radim dobro jer mi je dobila 1350...izasla iz rodilista 1900 a na kontroli imala 4250....
Ja u lavor vode vruce potopim robicu i stavim direktno na robicu prasak i ostavim tako i kasnije u masinu...i koristim normalni tekuci za pranje.samo ga jako malo stavim..ne koristim omeksivac...
Sortiraj odgovore
Najstariji