Simbalija kad si već tu, znam da si pisala ali ne sjećam se ničeg jer mamnezija i uzbuđenje 😁
Kakvo je tvoje iskustvo s riječkim rodilistem? Imaš kakav dodatni savjet ili tips&tricks? Kako si ti rodila? Ako ti se da ukratko..
Ja sam išla na kontrolu u polikliniku na termin bez trudova i naznaka za porod, napravio mi pregled plodne vode i rekao da je mekonijska i da sam otvorena 3-4cm i da moram danas roditi. Pregled je bio bolan i malo me prepao s tom plodnom vodom nije bio neki s taktom, Petrovič me pregledao.
Poslao me ravno u rodilište, tamo me primila predivna sestra koja me klistirala i odmah u box i na drip. Ja do tada ništa nisam osjećala, nakon nekog vremena su tek došli trudovi. Odmah na 2 min, nakon dva sata sam dobila epiduralnu ali samo na sat vremena jer sam se otvorila do kraja pa smo krenuli tiskati. Kako se beba nije spuštala to je trajalooo i trajalooo. Između tiskanja sam morala prodisavati trudove koji se bili dosta bolni.
Doktor je bio neki nezainteresiran za život ili se bar tako činio svi ostali su bili odlični.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Lavice cestitam💞💞💞💞💞
Predivno... Beban je bas pravi❤️
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Na babinju su sestre ok, doduše nitko ti ništa ne pokaže niti dojenje niti držanje bebe, na sve što ih pitaš svaka sesta ima svoje stajalište znači ne stajalište bolnice nego svoje osobno. Neke ti odmah daju dohranu neke grintaju, neke kažu svaka 4 sata neke svaka 3 sata, neke ti daju dudu ako se beba dere neke su strogo protiv dude i tako.
Bolnica nema sapuna, ali ima toaletnog papira 😁
Za bebu ti ništa ne treba, oni je presvlače samo 3 puta na dan pa ako se pokaka između možeš i ti presvući, samo ih tražiš pelenu.
Ako te još nešto zanima slobodno pitaj ☺️
E wc nije u sobi nego na hodniku i nema ključa.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Lavice cestitke!!
Bas sad vidim da je danas u Mulleru 15% popust na pelene i kozmetiku za bebe... ako nekom treba.
Simbalija kad si već tu, znam da si pisala ali ne sjećam se ničeg jer mamnezija i uzbuđenje 😁
Kakvo je tvoje iskustvo s riječkim rodilistem? Imaš kakav dodatni savjet ili tips&tricks? Kako si ti rodila? Ako ti se da ukratko..
Ja sam išla na kontrolu u polikliniku na termin bez trudova i naznaka za porod, napravio mi pregled plodne vode i rekao da je mekonijska i da sam otvorena 3-4cm i da moram danas roditi. Pregled je bio bolan i malo me prepao s tom plodnom vodom nije bio neki s taktom, Petrovič me pregledao.
Poslao me ravno u rodilište, tamo me primila predivna sestra koja me klistirala i odmah u box i na drip. Ja do tada ništa nisam osjećala, nakon nekog vremena su tek došli trudovi. Odmah na 2 min, nakon dva sata sam dobila epiduralnu ali samo na sat vremena jer sam se otvorila do kraja pa smo krenuli tiskati. Kako se beba nije spuštala to je trajalooo i trajalooo. Između tiskanja sam morala prodisavati trudove koji se bili dosta bolni.
Doktor je bio neki nezainteresiran za život ili se bar tako činio svi ostali su bili odlični.
Hvala ti 🖤
A sta se tiče nekih drugih stvari, higijene i toga, ima sapuna, WC papira i ostalog ili da si ubacim i to u torbu? I spavaćice? Jesu stvarno njihove neograničene, to su nam napominjali stalno na tečaju tako da ja na kraju nisam kupila ni jednu jer ih inače ne koristim ..
[/url
Na babinju su sestre ok, doduše nitko ti ništa ne pokaže niti dojenje niti držanje bebe, na sve što ih pitaš svaka sesta ima svoje stajalište znači ne stajalište bolnice nego svoje osobno. Neke ti odmah daju dohranu neke grintaju, neke kažu svaka 4 sata neke svaka 3 sata, neke ti daju dudu ako se beba dere neke su strogo protiv dude i tako.
Bolnica nema sapuna, ali ima toaletnog papira 😁
Za bebu ti ništa ne treba, oni je presvlače samo 3 puta na dan pa ako se pokaka između možeš i ti presvući, samo ih tražiš pelenu.
Ako te još nešto zanima slobodno pitaj ☺️
E wc nije u sobi nego na hodniku i nema ključa.
Sad sam tek vidjela i ovaj komentar.. :)
[/url
Drage cure kratko sam svratila da vidim ima li novih bebica.. Čestitam svima i sretno curama koje čekaju porod skoro😘😊 naročito držim fige Grizli i DeeDee vidim da sitno brojite..
Lavice čestitam od💖 i Lorija draga neka dobro sve prođe, uživajte sa svojim bebicama!
Moj Vito i ja smo super, momak napreduje odlično.. Šetamo, koristimo sunce maksimalno.. Malo imamo probleme s grčevima ali podnosimo to junački.. Pusa svima😘😘
U 10:14 je stigao i Lorijin malisan😁 sve je okej s njima, javiti ce se kad odmori vjerujem😇 sad se maze i odmaraju😁😇
Hvala Nasty, drago mi je da je kod vas sve super 🖤
Jeeej počinje baby boom, gospođice iz 2.mjeseca nas preskaču kao velike 😛, hvala na javljanju C1M4
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji