ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    19. Siječanj 2020. 10:37

Jutro curke!
    Grizli bome sam se i ja rastopila na ovaj spa❤❤
    Nocas nije bilo bas spavanja. Imala sam osjecaj da mi sve gori od kiseline...
    Nadam se da ste mi sve dobro...🥰

• mom12
    19. Siječanj 2020. 10:40

kl1v

MaRe mog malca su isto mucila crijeva.onda nam je patro azna rekla da mu damo caj od komoraca za novorođencad. I mm kupio u ljekarni. Pakiranje kutijica s 15 mini vrecica…popio je jedva 20ml i samo prdio i kakao..u roku od 15 min. Bio je tako izmucen koliko ga je to mucilo, odmah je zagasp…pelenu sam mijenjala..nis nije osjetio.

Imate iskustvo s usisavacem za nos? Jel bolji nosni aspirator ili onaj sto ide na usisavac?

Ja sam imala onaj na usisivac al mi se cinilo da je jos premala za to pa sam uzela ona el. Nije kao onaj dobar al bar malo procisti i da se izvuc malo sa njim...a jel dojis bebu? Meni su rekli kao da ne davat caj ako doji iako ne razumim zasto?

• mom12
    19. Siječanj 2020. 10:47

A i sta se tice kapi i fizioloske..ja sam sa otpusnim pismom isla u ljekarnu di i inace idem i dobila paket sa kapima i vl maramice uriage i kremu za lice od njih...dvije kreme za guzu...bas super paket...tj korisno jer obicno neke gluposti daju...

samojed
    19. Siječanj 2020. 11:14

Joj cure stavili me u sobu sa jednom što hrce kao konj ja ne znam sta da radim 😈😈😈😈😈

MaRe
    19. Siječanj 2020. 11:28

samojed

Joj cure stavili me u sobu sa jednom što hrce kao konj ja ne znam sta da radim 😈😈😈😈😈

🤣🤣🤣🤣 hrci i ti 🤣🤣🤣
    Nas je 5 bilo i sve smo hrkale 🤣🤣🤣tak da tko prvi zaspi super...onaj zadnji je nahebo.

Damnarexx 🌺
    19. Siječanj 2020. 11:28

Grizli tnx na savjetu o soku😁 screenala sam si.
    -
    Ja sam isto cula, a i na primjeru kad nam je brat bio mali, uvjek smo mu na usisavac izvlacili i to je djelivalo odlicno. One male pumpice za smrkljice nis ne valjaju.
    I ja cu to nekom narucit da mi kupi 😊
    Btw, kome jos fali robice, jos danas vam je u Baby Centru na snizenu robicu (30-50%) jos 20% na blagajni. Fkt se isplati 👌 i msm da i C&A jos dns ima takvu ponudu.

Lunica
    19. Siječanj 2020. 11:39

Cure laznjaci do 5 ujutro. Ipak nije krenulo pravo. Jutros sam produzila spavanje pa se nisam javljala... 
    Bila sam sigurna da ce krenuti i zaspala poslije.. 😆

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

samojed
    19. Siječanj 2020. 11:54

Mare hahaha što me nasmijala ne preostaje mi ništa drugo već da se uklopim 
    Eh pitala sam doktoricu sta i kako rekla mi je da sam tu zbog nadzora ako bude mogućnosti da induciraju porod (što će se najvjerovatnije desit) i ako to bude kod bebe nisam baš shvatila kako al da će joj možda ugradit stent molim vas daa ako iko zna išta da mi kaže kako to stent sta je to Jel se to mora operacijom ugradit umirem od brige 
    I kako ide inducirani porod 

Lavica27
    19. Siječanj 2020. 12:28

Samojed nemoj se ljutiti al ak ti kazu da bebi zele ugraditi stent onda pozoves muza i doktoricu i svi skupa popricate o situaciji,rizicima i razlozima a ne da ti guglas. Sad neznam.jel tebi bed pitat ili oni ne zele pricati al kako god bilo svi se pozovu na red. Zelim ti samo reci da imas svoja prava i ako nose bijele kute nisu Bogom dani. Cuj ti njih,usput onako stent cemo ugraditi...
    Inducirani porod je da ti apliciraju dolje gel, koji djeluje 6h jedna doza,ako te otvori bar do 4 prsta prokida se vodenjak i dodaje se drip dok nisi 10 prstiju otvorena. Tako je kod mene djelovalo. 

• mom12
    19. Siječanj 2020. 12:40

Samojed lipo pitaj...sta to znaci mozda..i zasto bi to uradili...ja kad sam rodila pa su rekli kao da pratim plac bebe ja sam sve redom pilala da pitam zasto...i poslje mi rekli da beba ima sum na srcu opet sam sve zive ispilala i zvala cak i u zg sam zvala da provjerim jel tocno to sta su mi rekli kao da je to u vecine beba...minjaju se doktori kad ode jedan pa u drugoj smjeni pitaj drugog i sestre...nemogu to tako samo rec kao da je najnormalnije...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.