Valkriskad imas pregled? Jer nenzvuci mi bas bezazleno da te tako jako sastavilo…
Damnarexx inace sok od cikle mi je odvrataaan ali Encianov (obavezno rashladjen u frizideru) mi je prihvatljiv. Ma super je to sto sve uzimas!
U ponedjeljak.. Nije me nikad tak jako niti tak nisko dolje pa sam i ja mislila na hitnu..
Al opet, nije nista pravilno nit povezano.. Guglala sam i svugdje pise da cekam da bude nest pravilno, po forumima zene govore da je njima tak bilo i pustilo pa rodile za tjedan dana 🤷♀️
Bebac normalno udara ko i inače..
Damnarexx, ok, bum te pričekala pa da zajedno urlamo u boxevima 😂😂😂
Valkris mozda te isijas hvata. Na tvom mjestu ako ti sutra ne bude bolje isla bi ipak na hitnu da te skroz ne ukljesti, a i da te pregledaju ipak da nije nesto od kontrakcija.
Za sok od cikle ja sam ga pila kao pripremu za ivf jer mi je ednometrij bio pretanak na kraju dosao na idealan u roku 3 dana da dr nije vjerovala da je to sok od cikle odradio svoje tako brzo i kvalitetno. Doslovno isprobala sve koji postoje na trzistu. I meni osobno najfiniji okus je imao od biotta cikla. Jeste da je skup al stvarno djeluje. To je bas koncentrat sa 1 dcl se unese toliko zeljeza da bi za to trrbala pojest hrpu sirove cikle i jos ne bi istu kolicinu unjela. Bitno je kombinirat ga sa citrusima zbog vit C. Ja sam znala dec tog biotta i dec naranče ocjedjene pomjesat okus mi je onda bio super. Ili ako mi se nije cjedila naranca onda sam znala kupiti jucie crni ribiz pa njega staviti isto fino bude.
Vecer cure evo malo vas citam... Svakakve teme... Sve ste dobro pisale... Nemam sto posebno nadodati nego samo hrabro...
Mene krpaju nekakvi trudovi od popodne. Intenzivno mi se stvrdne drob i zasarafi me bol kako se beba dolje valjda spusta.. Ali nisam imala klasicnu bol trudova... I onda sad dva za redom malo jaca i bolnija.. Evo klinci pozaspali pa cu se valjda uspjeti bolje koncentrirati na tempo i intenzitet. Ili ce krenuti jace ili ce stati. Treceg nema😆
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Valkris mozda te isijas hvata. Na tvom mjestu ako ti sutra ne bude bolje isla bi ipak na hitnu da te skroz ne ukljesti, a i da te pregledaju ipak da nije nesto od kontrakcija.
Za sok od cikle ja sam ga pila kao pripremu za ivf jer mi je ednometrij bio pretanak na kraju dosao na idealan u roku 3 dana da dr nije vjerovala da je to sok od cikle odradio svoje tako brzo i kvalitetno. Doslovno isprobala sve koji postoje na trzistu. I meni osobno najfiniji okus je imao od biotta cikla. Jeste da je skup al stvarno djeluje. To je bas koncentrat sa 1 dcl se unese toliko zeljeza da bi za to trrbala pojest hrpu sirove cikle i jos ne bi istu kolicinu unjela. Bitno je kombinirat ga sa citrusima zbog vit C. Ja sam znala dec tog biotta i dec naranče ocjedjene pomjesat okus mi je onda bio super. Ili ako mi se nije cjedila naranca onda sam znala kupiti jucie crni ribiz pa njega staviti isto fino bude.
Vidjet cu kakvo ce stanje bit, sad je vec 4-5h mir, poneka tupa bol...
Lunica, sretno ako se pokrene stogod 🤞🤞🤞
Vidjet cu kakvo ce stanje bit, sad je vec 4-5h mir, poneka tupa bol…
Lunica, sretno ako se pokrene stogod 🤞🤞🤞
Hvala... Evo hopsam na lopti i cekam da vidim hoce li se ustaliti i intezivirati sto.. Zasada imam otpr svako 15ak do 20 min nekakve trudice ali to mora biti konkretnije za otvaranje... Blazeno iskustvo😅
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cure, drzim fige da vam se to pokrene!! 🤞🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Curke drzim fige da nam stignu nove bebice 🤞🤞
Valkris mene je par dana tako hvatalo prije poroda..jedno dva dana..tj.dva dana prije onih prvih trudova nakon sto je opet sve stalo 😴
Ja sam već prvi dan s malim doma plakala jer nisam znala kako ga smiriti #nemajka Al baka spasila stvar i (da ne ureknem) milina. Naspavali se i on i ja..i sad gledam da ga budimo za papanje ako se sam ne probudi kad treba. Preporodila sam se...bila sam jednostavno preiscrpljena nakon tog tjedna u bolnici...svaka cast svakoj zeni sto tamo duze mora biti. Btw. 11kg manje..jos 3 i evo me na prijeporodajnoj.
MaRe mog malca su isto mucila crijeva.onda nam je patro azna rekla da mu damo caj od komoraca za novorođencad. I mm kupio u ljekarni. Pakiranje kutijica s 15 mini vrecica...popio je jedva 20ml i samo prdio i kakao..u roku od 15 min. Bio je tako izmucen koliko ga je to mucilo, odmah je zagasp...pelenu sam mijenjala..nis nije osjetio.
Imate iskustvo s usisavacem za nos? Jel bolji nosni aspirator ili onaj sto ide na usisavac?
MaRe mog malca su isto mucila crijeva.onda nam je patro azna rekla da mu damo caj od komoraca za novorođencad. I mm kupio u ljekarni. Pakiranje kutijica s 15 mini vrecica…popio je jedva 20ml i samo prdio i kakao..u roku od 15 min. Bio je tako izmucen koliko ga je to mucilo, odmah je zagasp…pelenu sam mijenjala..nis nije osjetio.
Imate iskustvo s usisavacem za nos? Jel bolji nosni aspirator ili onaj sto ide na usisavac?
E jucer je muz kupio sve moguće ..i kapi i dohranu i taj caj mu zena u dm-u dala..i tko zna sta jos..al eto na kraju se siroce kao sto ti kazes..dobro isprdio i kakao vec dvaput tako da je miran sad.
S usisavacem nemam jos iskustva ali mislim da je bolji ovaj za na usisavac..tog planiram reci nekom nek u babinje donese 😁 za ovaj nosni sam citala dosta kom.da je slab i nista ne izvuce kako treba.
MaRe mog malca su isto mucila crijeva.onda nam je patro azna rekla da mu damo caj od komoraca za novorođencad. I mm kupio u ljekarni. Pakiranje kutijica s 15 mini vrecica…popio je jedva 20ml i samo prdio i kakao..u roku od 15 min. Bio je tako izmucen koliko ga je to mucilo, odmah je zagasp…pelenu sam mijenjala..nis nije osjetio.
Mi imamo nosi set na usisavač i odlican je. Naspricamo mu u nosić Sterimar sprejom za nos za bebe i cekamo da odstoji 10 min i izvučemo šmkrljiće...taj nosi set ima dva nastavka, za od 0 do 6 mj i drugi od 6 na dalje....dode 155 kn i fkt pomogne. Mi smo imali onaj klasicni i nije bas izvukao, samo smo ga mucili bezveze...on bi bio nervozan i sve
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji