ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorena94
    22. Prosinac 2019. 14:27

Annika, ima kakvih novosti??? 

Macutica
    22. Prosinac 2019. 14:41

Katy ja izgleda isto nisko nosim jer moram mirovat, usporit i osjetim jace pritiske dolje kod napora, jednostavno onda ostavim sve i odmorim, samo da se ne otvaram, ali nisam dobila nikakve posebne upute za odnose (nisam ni pitala), jer se dragi boji da bebi ne izbusi rupu na glavi ili sto vec, pa ga vise ne gnjavim 😂

Annika kraljice jesi ispekla patku 😂

22. Prosinac 2019. 16:00

Katy i ostale cure koje imate i bilo kakvu sitnu boljku koja odstupa od savrsene trudnoce mislim da je bolje suzdrzavat se od odnosa. Mirovanje vam samo po sebi podrazumijeva i suzdrzavanje od odnosa. Pa mozete izdrzat par mjeseci bez sexa 

• Stelle123
    22. Prosinac 2019. 16:03

Jel stvarno moguce da ga probava ovako muci. Od 4 ujutro nemirno spava samo cvili, stenje, grci se. Ne znam vise sto poduzet.

url=https://lilypie.com]

Grizli
    22. Prosinac 2019. 16:27

Stella ajme bas mi je zao da se maleni muci. Nemam nis pametno za rec al saljem huggic... Isla sam citat bas sto pise u silnim knjigama koje imam jer znam da ti pored svega nemas snage ni volje. Uglavnom pise da se proba sa ritmickim ljuljanjem bebe uz zvuk otkucaja srca koji se sad mogu skinut i kao aplikacija na mob, utopliti dijete ili cak onako u tuljac umotat rukice i sve, prisloniti uz prsa, maziti po trbuscicu. Bas bi ti rado pomogla, nemam iskustva al kazem to sam nasla u knjigama o njezi novorođenčeta pise. Nadam se da ce uskoro biti lakse i da ce bilo sto olaksat vam. 😘

ivikii
    22. Prosinac 2019. 16:50

Gdje je Annika jeli se najela? 😁

• thinkpink1
    22. Prosinac 2019. 17:11

Grizli moguce da je bila pozicionirana i pritiskala šuplju venu. Drago mi je da se smiruje stanje.
    Stelle ne volim bas stenjanje, jel si mjerila temp.? Koje metode si sve isprobala?

annika
    22. Prosinac 2019. 17:24

Samo da vam javim da se oko pola 3 rodio mali Matija. Bio je sa mnom u radjaoni cijelo vrijeme, sad sam u sobi pa ga vjerovatno neće donositi dok se ne ustanem prvi put. Ja sam popucala cijelom dužinom pa ćemo vidjeti kako će se to odvijati dalje

[iimg]

Supergirl
    22. Prosinac 2019. 17:36

Annika cestitaaam!! Svaka ti cast kako si to brzo odradila!
    napisi nam malo vise kad se odmoris i zelim ti brz oporavak 💕

Točkica37
    22. Prosinac 2019. 18:03

Anika cestitke 💙💙💙 ajme zasto si tako popucala bas mi je zao 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.