ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kl1v
    22. Prosinac 2019. 01:29

A zamislite samo da se rodi na 3kralja....baltazar, melkior..

Angelly
    22. Prosinac 2019. 04:51

Valkris

Grizli

Ovo sve sta citama o dojenju mi trenutno ko SF, ali svaka info mi je zlata vrijedna. Mama mi dala neku svoju knjigu pd Penelope Leach neke i ja samo citam taj dio o dojenju vec ne znam koji put kao i upute od svih vas. Gledam te slike, vasa iskustva i thinkpink savejte i nadam se da kad dodje taj trenutak da cu bar 1% znat da si olaksam.
    Joj curke ja ne znam kako na vas djeluje ovo vrijeme. Kod nas jugo i mene glava ubija. Opeti danas imala one bljeskove u vidu. Pokušavam skuziti što je slicno sa nekim danom da mozda skuzim sto mi to uzrokuje.

Za pocetak čestitke curkama koje su rodile 💞💞💞 mazite se i pazite 🤗🤗
    Grizli, mene ti je ovaj tjedan tak uhvatila glavobolja, vrtoglavica, bljeskovi, tutnjanje u usima(cujem svoje otkucaje), noge naotecene i panika.. I reko mi ginrkolog neka odmah tlak mjerim i ako je veći nek idem na hitnu.. Kad ono tlak standard 90/60. Pa sam zaključila da je od vremena ovog ludog.
    Kakav je tebi tlak?
    Mene već sad (33 tt) sise bole na dodir tak da isto ne znam kak ce to bit s dojenjem 😐
    A za te mjere, mislim da nas to ne treba toliko plašit i deprimirat jer je njima fkt teško to precizno reci, pogotovo ovi sto imaju stariji uzv..
    Meni je slj pregled u ponedjeljak i nakon toga TA. Ima tko savjet za Merkur? Koji dan ići? (isprike ako se vec pisalo o tome)
    I isprike na duzem postu 😉😉

Ja sam isla utorkom...al samo jednom 🤣 dobra mi je doktorica bila tad 😊

Angelly
    22. Prosinac 2019. 04:56

Lunica

Angie cestitke💞💞💞
    Lijepo bas se lista fino popunjava,
    Ja sam danas cijela nikakva.. Ajd poslozilasam konacno robi u i sortirala po brojevima 56 62 a68 sam isto o peglala Al sam ju stavila u vrecice da se ne skuplja prasina.. Ugl… Sad sam mirna đ.. Torba za rodilište je 80 posto spakirana.. Cure koje ste friske iz rodilišta imali nesto s liste sto je korisno ponijeti a da nismo spominjale?

Ja samo mogu reci da sam ja previse stvari spakirala za bolnicu 🙃 vlazni wc papir, always ulosxi, vir, vise pari spavacica i grudnjaka za dojenje uopce nisam koristila 😆

Grizli
    22. Prosinac 2019. 05:35

Jutro... Ima budnih? 
    Od 3 hodocastim, ako dodjem u dnevni pocne mi se spavat, vratim se u krevet ne spava mi se i tako u krug vec 2.30h, sad odlučila ipak spremiti si zobene pa ici cistit pa valjda budem onda zaspala u 8. 😳 
    Ma super mi je i posjete bebi sa kozicama 😵. Ma sta stvarno ljudima mozak ostane na stalazi pa ne promisle ili? Reko mm od danas kad god netko kaze da bi dosao prvo ispitamo dal su zdravi jer očito ako ne pitas ne kažu sta je meni suludo. A tko bane na vrata tamo ce i ostat je reko.
    Angelly kako mislis da ti grudnjaci nisu trebali? Uopce ili ti je bilo dosta 1, a previse si ih ponjela ili  potkosulje za dojenje koristis? 

annika
    22. Prosinac 2019. 06:45

Evo me, evo me. Ja sam se počela prirodno cistiti od sinoć. Jedno 5, 6 posjeta WC-u i unutar svakih sat vremena po dvije kontrakcije. Ostala sam u dnevnoj jer sam znala da ništa od spavanja. Uspjela sam u tri navrata odrijemati po pola sata

[iimg]

• Tonkica1
    22. Prosinac 2019. 06:52

Jutro!
    Annika sprema se 🍀🍀🍀🍀
    Mene zub poceo boljeti prije sat vremena pa nikako zaspati nazad sad kad je malo popustilo

Lavica27
    22. Prosinac 2019. 07:58

Mikio ne brini, pogotovo nakon carskog. Ja sam ti 6 tj krvarila,malo da pa malo ne. Tlaka samo takva!! Ova za sestricnu pa uopće me nazalost ne cudi😕😕😕
    Grizli uvjerit ces se sama kakvih primjeraka ima...
    Annika aaa to je to ;)  Ja sam cure isto bzv nekako spavala😕

ivikii
    22. Prosinac 2019. 08:11

Annika pripremaa 🍀bez panike, kazem ja, a trema me hvata jer je nekom drugom krenulo😅🤞
    Moje iskustvo s prvom vam je da sam ja gurkala dudu i ona ju je nakon 3 mj samo pljunula i vise ju nije prihvacala. Samo dojena do 5 ipo mj. Dohrana prihvaćena i bolje nego sam mislila, al izjelica je pa me ni ne cudi😅 i vodu na bocu bez problema. Jedino nikad nije htjela AD, cim bi ga okusila bacila bi bocu. Izdvojeno je htjela iz boce do godine dana nakon toga ne.
    Ugl.meni je sve to bilo ok. Tako da sve sto je trebala prihvatit je prihvatila, sve je to vjerojatno individualno. 

A dudice i bocice su i sad spremne pa cemo vidjet. 
    Samo me strah da ce mi thinkpink cesto trebat nakon sto rodim jer u prvoj dojenje nisam ni osjetila, niti jedan problem nisam imala, a svi mi kazu sta te preskoci s prvom uhvati te s drugom bebom😅😅
    Gataro Deedee drzim te za rijec 😂😂😂 uhvatili me prije rec cu im ja Deedee zna, pustite me da Bozic prode💪😂  
    A muzevim je bilo bitno da je musko, svaki dan su zvali dok nisu saznali da je OPET cura🙄 sad ih vise nije briga. Dovoljno je rec da ga je zvao otac da mu dode slj vikend nesto pomoc, dovoljno su daleko da mm mora ostat tamo spavat i pita ga on jel se ti rugas ili? Pa kao zasto. I govori mm pa jel treba rodit svaki dan, ne moze on sad nigdi ic, jos mi je termin u petak. A on oo vec, ja sam mislio da je to za koji mjesec 🤦‍♀️🤦‍♀️  ono ok. A posjete nam je vec najavila njegova sestra(super smo si inace) s dvoje djece ciiim rodim, a oni svi uviiijek bolesni. Ali taj dio je mm vec rekao da ce s njima rijrsit jer ne zeli nikakve smrkavce po stanu, a zna da oni nece paziti na to. Tako da pripremamo se i mi na sve neoprezne oko nas, a ima ih 🙄🤦‍♀️
    Ajme jesam razduzila, to mi je valjda od treme za Anniku😂 

annika
    22. Prosinac 2019. 08:22

Moj muž izjavio sinoć kako on neće moći spavati od uzbuđenja. Znači, hrkao je da se cijeli stan orio. On bi mene silom vozio u bolnicu a ovo je sami početak. Imala sam par kontrakcija na 20 min i sad stalo. Mislim da ću probati još malo leći odspavati

[iimg]

annika
    22. Prosinac 2019. 08:23

Voljela bih da krene ili danas po danu ili sutra ujutro jer sam tako i tako u TA. Bitno mi je mi bilo samo da ne idem noćas u dezurstvo

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.