Annika sretno! Ja ti drzim fige da odmoris prvo pa da onda fino odmorena ides na porod i da ne rodis u nocnoj. 🤞
Ivikii joj super su mi ti starci samo da je musko, samo da je zensko... Mi nismo imali previse tih situacija al opet se znalo zalomiti komentara bolje da je musko.
Ja sam oglusila na to i par puta bila bezobrazna pred ljudima pa rekla bitno da je ljudsko bice, pa nisu poslije komentirali. A da ima ovih pacjenata koji misle da mm moze ici di oce i raditi sto oce tih imamo na prikolice. Njega frendovi zvali da s njima dodje na docek na trg kao kakve veze ima ako ja necu mogu ja doma biti, a od njegove sestricne muz ga zvao s njim i jos jednim da idu na rukometno prvenstvo kad nasi igraju. Nije daleko pa eto lako se vrati doma ako mu javim da sam rodila. Ljudska gluppst nema granica to je definitivno.
Jutro drage moje! Annika sretno i javljaj nam se! Ako danas krene do Božića si kući ☺️ ja sam noćas začuđujuće relativno dobro spavala... Moji su kad smo obznanili da smo trudni očekivali curicu, jer su nam sve sami dečkići u obitelji, ali i mi čekamo dečka. Grizli tako ovog mog zezaju da ide nekud s njima na doček Nove, BG, NS, Sarajevo,a meni para na uši, ja zaprijetila da se selim sam ako ode nekud! 😂
Anika kako je sad? Nadam se da ce biti sto manje bolno i brzo..
Ja sam isto lose spavala. Zelim vam lijepu nedjelju.
Kako su klinci i klinceze koji su bili bubani?
Moj muž izjavio sinoć kako on neće moći spavati od uzbuđenja. Znači, hrkao je da se cijeli stan orio. On bi mene silom vozio u bolnicu a ovo je sami početak. Imala sam par kontrakcija na 20 min i sad stalo. Mislim da ću probati još malo leći odspavati
😂😂😂 bas je bio uzbuđen
Ajde drzim ti fige onda da cim prije krene i cim prije budes gotova...danas rodis do Božića te puštaju 😉 Joj i ti krenula 10 dana prije termina..necu vise citat forum 😂😂 em sve ranije rađaju em Deedee okaci onu listu..red u imeniku mi se opasno smanjio..s 40 zena ispred mene na 15 😂
Nikako se nisam naspavala...hvataju me grcevi..sve me dupe boli xD
Ovo za posjete dok su bolesni necu ni kom..ne znam di je ljudima mozak..mi smo vec rekli da cemo prvo pitati dal su zdravi.
Ajme Annika ,sretno i javi se kada budeš mogla🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ni ja noćas nisam bas spavala ,imala sam osjećaš da mj malac pretura po donjem dijelu 😶
Bas su se zaredali izgleda porodi ranije ☺️ Zanima me tko će biti sljedeći 😄
Ma ja malo odrijemala pa skidala lak sa noktiju idem staviti patku iz marinade da se pece i razmišljam šta da radim sa tijestom za kekse što sam pripremila za danas. Jučer ispekla tri vrste, danas bilo u planu još ali ne da mi se stajati niti hodati. Javim vam ja kad krenem u bolnicu. Dok se patka pece, probat ću još malo odspavati
[iimg]
Annika ti si kraljica👸👸👸 Da mene hvataju trudovi fino bi im pokazala di je pećnica pa da me probude kad je spremno jelo. A ona jos i kolace peče🙈🙈
Ja sam dvije vrste ispekla,moja svekrva uvijek napravi sto vrsta i posalje mi pa se ni trudim vise😂 Ali da ne dobijem od nje kupila bi madjaricu i onaj mix iz lidla i to je to. Ionako uvijek iza nove bacam kolace😏 Jos za muza francusku i to je to...
Ma ja malo odrijemala pa skidala lak sa noktijuidem staviti patku iz marinade da se pece i razmišljam šta da radim sa tijestom za kekse što sam pripremila za danas. Jučer ispekla tri vrste, danas bilo u planu još ali ne da mi se stajati niti hodati. Javim vam ja kad krenem u bolnicu. Dok se patka pece, probat ću još malo odspavat
Ubila žena 😂😂😂😂
Laku noć 🤣
[/url
Jutro curke!
Kak je tmurno i nikakvo vrijeme, mi odlucili malo duze odkunjat dok jos mozemo...popapali i sad kavica tek😊
Annika nadam se da te nece kaciti nocno dežurstvo i da ces uspjet sve "odradit" preko dana...kako god samo nek bude sve ok🍀🍀
Joj, ovo za posjete opce necu komentirat, ono sto je Lavica rekla lupat ih po glavi, al i to je malo🤯🤦🏻♀️
Kad sam te vec spomenula Lavice, jel si se vagala dns?
Sortiraj odgovore
Najstariji