ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    22. Prosinac 2019. 11:59

annika

A nemojte misliti da se ja ne premisljam da li da idem u bolnicu ili ne. Sad su se spustili na nepravilne - od 3 do 8 min. Hopšem na lopti i mjerim. Svima je zabranjeno razgovarati sa mnom

Hahahaa 😂😂😂 sretno!! Jel bole?

mrgud_zg
    22. Prosinac 2019. 12:14

annika wow, hocemo imat jos jedan live stream iz radaone? 😁😁

MaRe
    22. Prosinac 2019. 12:25

mrgud_zg

annika wow, hocemo imat jos jedan live stream iz radaone? 😁😁

a bas sam jucer pomislila kak nismo imali dugo neki live 😁
    Ma Annika ce to ko od sale rijesit...jos se oboruzala i onim gelom,cajem,kremama 💪
    Ovo vrijeme je katastrofa...neka je jucer rekla da joj nije dobro..mislim Grizli...ja dns koma..evo pokusavam rucak skuhati...cim ustanem pozli mi..mislim da mi tlak nizak a tlakomjera ni na vidiku xD

annika
    22. Prosinac 2019. 12:25

Pa kako koji. Neki bude lagan, neki onako jedva prodisem. Patka se peče još 30 min odoh nakon toga. Mislim kad si sam da ti ne daju mob u radjaonu. Samo spavaćica i papuce

[iimg]

• Tonkica1
    22. Prosinac 2019. 12:31

Annika 🤞 da ti sve prode u redu i da sto brze i bezbolnije rodis!
    Super bi bilo kad bi mogla imati mob uz sebe, ne zbog nas i foruma nego zbog sebe 😊 A mi se nikako necemo zaliti na live stream kao sto si mogla primijetiti 🤣

Dalindas
    22. Prosinac 2019. 12:38

Annika , pa koja si ti kraljica 💪💪

annika
    22. Prosinac 2019. 12:43

Javim vam se čim budem mogla. Idem još jednom na brzinski tus

[iimg]

Lavica27
    22. Prosinac 2019. 12:59

Annikaaaaa drzim fige!!! P.s. pricekaj patku i pojedi u miru,sjeti se splacina iz rodilista😂

Grizli
    22. Prosinac 2019. 13:09

Thinkpink nekako sam preskocila tboje pitanje. Danas sam bolje, iako sam imala shit noc. Pritisak mi jos lagano u glavi, al ocito je do vremena. Popila si ja i jutros jedan Mg pa me malo vratilo u normalu. A ono sto sam jutros skuzila beba je sad ledjima okrenuta na lijevu stranu, a bila je na desnu i bas mm komentira da i ond kad sam imala bljeskove se beba preselila. Jel moguće da zbog toga nekog pritiska u trbuhu mi se dogodi to. Bas sam sinoc imala osjecaj ko da mi beba stoji cetveronoske na kicmi.
    Annika 😊😍🤞🤞🤞 sretno i lagano! I bas bezveze posebno kad si sama da ne mozes mob si uzet. 

Angelly
    22. Prosinac 2019. 13:34

Grizli

Jutro… Ima budnih?
    Od 3 hodocastim, ako dodjem u dnevni pocne mi se spavat, vratim se u krevet ne spava mi se i tako u krug vec 2.30h, sad odlučila ipak spremiti si zobene pa ici cistit pa valjda budem onda zaspala u 8. 😳
    Ma super mi je i posjete bebi sa kozicama 😵. Ma sta stvarno ljudima mozak ostane na stalazi pa ne promisle ili? Reko mm od danas kad god netko kaze da bi dosao prvo ispitamo dal su zdravi jer očito ako ne pitas ne kažu sta je meni suludo. A tko bane na vrata tamo ce i ostat je reko.
    Angelly kako mislis da ti grudnjaci nisu trebali? Uopce ili ti je bilo dosta 1, a previse si ih ponjela ili potkosulje za dojenje koristis?

Imala sam spavacicu koja je odradila posao... i lakse mi je tak bilo nego da moram skidat sto slojeva 😁 al ja sam fakat kratko bila u bolnici

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.