Aaaa, red fox, iznenađenje😁😊🤗🤗🤗🤗 Čestitam!!! Bravo za odlican porod! Uzivaj u upoznavanju i uhodavanju s malcem😘😘😘
Bokic cure!
Red Fox Cestitaaaam😍😍😍
Kako vecina vas pise da je rodila onako nonsalantno, koda udjes u radjaonu daju ti bebu i izadjes. Evo me😂😂😍 tako zvuci :)
Neka je sve proslo kako treba, bas mi je drago.
ajme Red čestitam ti od srca. pa ti si za Božić sa svojim smotuljkom kući. uživajte
MaRe ako sam znala ja sa 21 godinu sa prvim djetetom, znat ćeš i ti. nisam imala bebe oko sebe, niti sam šta čitala ni pripremala se- učila sam za kolokvije i ispite tih dana. učit ćete se muž i ti zajedno. samo polako. i ako se budeš osjećala grozno u početku, i to je normalno. hormoni
moram se pohvaliti da sam prije 12 bila na wc-u. zadnjih tjedana su to borbe i sad se samo pripremam za bolnicu-mislim kupiti čepiće i kompot od šljiva i imati u rezervi.
A fora za dojenje ima moore, nekakvo pravilo da se na istu dojku jede unutar 2h, jer prvo ide vodenastije mlijeko, pa ono masnije i da beba dobije time bolje na tezini, jer ako mijenjamo onda ce samo dobivati to prvo koje nije toliko hranjivo u odnosu na drugo koje ide nakon toga..
ovo stoji, samo pazi ako krene prema upali- onda će se na toj istoj dojci mlijeko još više stvarati.
a za madrac, super da si napisala. već je netko napisao da su govorili na tečaju ali nisu rekli zašto
[iimg]
ajme Red čestitam ti od srca. pa ti si za Božić sa svojim smotuljkom kući. uživajteMaReako sam znala ja sa 21 godinu sa prvim djetetom, znat ćeš i ti. nisam imala bebe oko sebe, niti sam šta čitala ni pripremala se- učila sam za kolokvije i ispite tih dana. učit ćete se muž i ti zajedno. samo polako. i ako se budeš osjećala grozno u početku, i to je normalno. hormoni
moram se pohvaliti da sam prije 12 bila na wc-u. zadnjih tjedana su to borbe i sad se samo pripremam za bolnicu-mislim kupiti čepiće i kompot od šljiva i imati u rezervi.
A fora za dojenje ima moore, nekakvo pravilo da se na istu dojku jede unutar 2h, jer prvo ide vodenastije mlijeko, pa ono masnije i da beba dobije time bolje na tezini, jer ako mijenjamo onda ce samo dobivati to prvo koje nije toliko hranjivo u odnosu na drugo koje ide nakon toga..
ovo stoji, samo pazi ako krene prema upali- onda će se na toj istoj dojci mlijeko još više stvarati.
a za madrac, super da si napisala. već je netko napisao da su govorili na tečaju ali nisu rekli zašto
Za madrac mi i ima smisla zaista, blago se podigne, rekla je da ce nas jos patronazna u obilasku savjetovati koliko je dovoljno, a da slobodno mozemo zamotani rucnik stavljati bebi iza leđa i mijenjati strane nakon hranjenja ili presvlacenja kada ju vratimo u krevetic i da je to sasvim ok i zbog bljuckanja i zbog glavice..
A za mlijeko je u teoriji sve to super, ali nismo sve iste, vjerujem da bez obzira na razna pravila i savjete, ne mozemo utjecati na sve sto bude, ali da je dobro znati od svega pomalo, dobro je.
Recimo nisam znala da tko ima hipotireozu da moze stvarati manje mlijeka, a ne mora biti..
Ženice jel bila možda koja podstanarka od vas tu na forumu? Da je imala gazdaricu iz pakla?
Red fox aaaaajme!!! Pa cestitam tinod srca! Svaka cast svim curkama al stvarno si zasluzila nakon svega ovakav "nonsalatni" porod iako vjerujem da je bolilo. Uzivajte ljubite se i pazite❤❤
Ja nocas sanjala da mi je otisao sluzni i da sam prokrvarila😑😑😑
Čekamo jos petru da se javi...Lorija nadam se da si ok😘
Cure ja sam jutros rodila 😊 jucer me navecer poceo nekak cudno boljeti trbuh, otisli u bolnicu, otvorena 5 prstiju, dali su mi drip, uzela sam epiduralnu, nije bilo strasno, cak sam i odspavala sat vremena. Mali je 3350 g tezak i 49 cm dugacak 😊 ipak sam prva 😂
Kako lijepo i brzo!! Čestitke od srca!! ♥️♥️♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Inače u riječkom ako je sve ok naravno, naručuju na termin tako da ja imam u petak prvi pregled u TA ako do tada ništa ne krene.
Zna li netko rade li odmah provjeru plodne vode? Jel se to radi s onom iglom?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Lorena94 srecom nisam imala takvih problema... Sto se dogada?
Cure moje, cimerica je otisla!!!! Vrlo brzo smo dobili novu, ali ta je zasad skroz ok. Da nije otisla, premjestili bi nas danas.
Moram vam reci da sam malo ljuta na doktore, bila je vizita i govori dr da ja nemam kolestazu da to nije puno poviseno i da me mogu poslati doma. Na sto stariji dr me pita jel me svrbi, ja govorim da, nije jako kao prvi dan, ali da nije prestalo. Onda on govori pa ako svrbi onda moramo ponoviti nalaze. A iza stoji dr. Roki namiguje mi i mase glavom kao da mi zeli reci da ja ne idem nikud. Ja bih rado da sam doma i okruzena svojim komforom, ali se jako brinem za maloga. Ne idem nikud!
Sortiraj odgovore
Najstariji