ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    16. Prosinac 2019. 10:31

Red Fox

Cure ja sam jutros rodila 😊 jucer me navecer poceo nekak cudno boljeti trbuh, otisli u bolnicu, otvorena 5 prstiju, dali su mi drip, uzela sam epiduralnu, nije bilo strasno, cak sam i odspavala sat vremena. Mali je 3350 g tezak i 49 cm dugacak 😊 ipak sam prva 😂

Red, bas mi je drago da je sve proslo okej i da si napokon docekala svoju mrvicu🙏 cestitke od srca, mazite se i pazite😍😇

• Tonkica1
    16. Prosinac 2019. 10:31

Red Fox

Cure ja sam jutros rodila 😊 jucer me navecer poceo nekak cudno boljeti trbuh, otisli u bolnicu, otvorena 5 prstiju, dali su mi drip, uzela sam epiduralnu, nije bilo strasno, cak sam i odspavala sat vremena. Mali je 3350 g tezak i 49 cm dugacak 😊 ipak sam prva 😂

Cestitammmm!!!! ❤❤❤❤❤

LoBi
    16. Prosinac 2019. 10:35

Grizli

Red fox 😍😍😍 pa awiccc kako to ti napisala onako usput! Cestitam od srca i puuuno veselja. Brz oporavak! Koliko vidim po postu sve je ok proslo.
    Lobi moj popis za ljekarnu je: sterilne gaze 5x8, tyranosur prašak, mrezica, octenisept sprej, fizioloska za nosic, bademovo ulje za kupanje bebe, purelan za bradavice, lupocet za mene… E sad ne znam dal bibtrebalo uzet kakav lupocet za bebu? Thinkpink sto ti savjetujes da se ima doma za novorođenče od lijekova? Strah me ako nam beba dobi temp ili ne znam sto da doma nemam nista sto joj mogu dati, a nama je najbliza ljekarna onako na 20km, vikendom i 40km pa bi radje doma u rezervi imala.

Hvala ti puno, ovaj tyranosur prasak nisam zapisala, a kad vec spominjes temperaturu vidim da mi treba i toplomjer😂🙈 

ivikii
    16. Prosinac 2019. 10:36

Red fox staaaa??? Citam kom dva put kako si ti to onako usput napisala 🤣 paaa cestitaaammmm❤️❤️❤️ ajme predobro 😍🤗 

Angelly
    16. Prosinac 2019. 10:43

Redfox cestitke na najjace 😊 

Hrabrica
    16. Prosinac 2019. 10:50

Red iskrene cestitke!!!! 😁😁😁😁🎉🎉🎉🎉🎉

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

MaRe
    16. Prosinac 2019. 10:58

Red čestitaaam  Vidim porod je prošao ok i dosta brzo :) Uživaj sad 

Što se tiče TA..ja idem u petak ili četvrtak..taman ću biti 37 tjedana pa ćemo vidjeti što će reći. 
    Mislila sam da mi noge toliko ne otiču ali jedva stanem u tenisice a bome i gležnjače...sva sreća pa se mogu razvezati. 
    Nadam se da ste sve s boljkama malo bolje danas i da će ovo sunce malo pomoći...Petru čekam sa UZV  da vidimo kak su curke i kako je prošla noć s malcem. 
    I mene su uhvatili hormoni i sinoć sam se bzvz rasplakala jer sam razmišljala o tome kako se bliži kraj/novi početak i kako ću ja to  ne znam ga ni primiti a kamoli presvući i bilo šta drugo....jadno dijete će tuliti tri dana dok ga ja presvučem 

Supergirl
    16. Prosinac 2019. 11:00

Redfox sta ti to pricas? 😱😱
    Cestitaaam tii 😍😍🥳
    Ali san u poprilicnom soku jer sam tebe racunala negdje ko i sebe, par dana prije mene kao da ces rodit i sad tu usputno napises ej ja sam jutros rodila 😂
    Prizeljkujem si takav porod ko tebi jer pises ko da subid sale odradila sve to 😁
    Ne mogu vjerovat kako je to sve vec doslo, doslovno svaki dan mozemo 🙈
    Ja vodim trudnocu kod privatnika i kad sam ga pitala z TA rekao mi je da nema potrebe, da sve do kraja mogu kod njih i da on vjeruje da cu roditi prije sluzbenog termina 😊

Macutica
    16. Prosinac 2019. 11:09

Pozdrav svim curama koje su postale mame i one koje jos iscekuju 😘

Sad zadnje citam za Red i ne mogu vjerovat kako zenska lijepo onako usput napise da je rodila, supersuper i cestitam od srca, uzivaj u bebici ❤️

Bila sam na tecaju za trudnice u domu zdravlja i malo prikupila korisnih info za baby hendlanje, a treci dan sam isla i na savjetovanje za dojenje, jer sam shvatila da ima dosta toga za znati prije da se pripremim i eventualno preventiram neke komplikacije, ako bude islo super, ako ne, bit ce mi zao, ali necu se opterecivati, beba nece biti gladna ☺️
    Na tecaju su nam rekli da nikakvi jastuci za pocetak nisu potrebni, da se preporuca ukositi madrac, jer samo pelen bebi podize trbuscic neprirodno u donosu na glavu dok lezi, pa bi trebali zelucic time povisiti malo u odnosu na donji dio tijela, jer je tako bolje zbog probave i bljuckanja. 
    A fora za dojenje ima moore, nekakvo pravilo da se na istu dojku jede unutar 2h, jer prvo ide vodenastije mlijeko, pa ono masnije i da beba dobije time bolje na tezini, jer ako mijenjamo onda ce samo dobivati to prvo koje nije toliko hranjivo u odnosu na drugo koje ide nakon toga.. 
    Meni je u srijedu zadnji pregled kod moje ginekologice i dalje idem u bolnicu na preglede kako oni odrede. 

mrgud_zg
    16. Prosinac 2019. 11:26

Ajme red ja sam u soku!!!! Cestitam ti od srca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Oci su mi zasuzile. Neka ti je bio lak porod, zasluzila si 👌💪🎉🎉🎉! Zelim ti brz oporavak i uzivanje na najjace. Stvarno zvuci ko da nije bilo strasno, vjerovat cu da ti i nije bilo 😉
    Ja ustala ujutro i nekak bila jos umorna i vratila se spavat 🙈. Vec mi je par frendica poslalo poruku dal sam rodila, kao krece juzina to bi sad moglo bit to. A mm salje poruke zabrinut kaj se ne javljam, al oprezno da me ne probudi ak spavam i racuna si kolko dugo je ok prije neg pocne zvat da vidi dal sam ok 😂. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.