ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    03. Prosinac 2019. 08:17

Lunica ja sam sad zadnjinpregled bila na ctg 20 minuta.
    Vezano za zgaravicu zaboravila prije napisat! Sinoc me starala po prvi put i dobim super savjet kupus sa jabucnim octom. To sam za veceru jelu, i zgaravica osla ko rukom odnesena. Pa ko ima problema s time preporucam i to probat. Meni sve ono ostalo od hrane nije pomoglo, a rennie nisam imala niti di kupiti. 

Lavica27
    03. Prosinac 2019. 08:54

Mikio ako se dobro sjecam ja sam nakon operacije zavrsila gola ispod prekrivena s dvije deke. Oninsu mi skinuli spavacicu,a ako si bila na vaginalno sama se preskidas u novu spavacicu kad te u sobu dovezu (sestra ti naravno pomogne).
    Moj stuca 2-3 puta na dan🙈

Omerta
    03. Prosinac 2019. 09:19

MaRe

Dalindas

U zadnje vrijeme jako me strah te pupčane vrpce i motanja oko vrata

joj i mene je strah pupčane…iskreno više me sad strah ovo što imam do kraja nego svih 8 mjeseci. Čim mi se pol dana ili noći ne javi odmah se zabrinem i idem ga mazit i budit da se ritaJoš je počeo svakodnevno štucati otprilike dvaput dnevno pa mi i to u glavi a zašto štuca iako znam da je normalno da štucaju.

I meni to proleti u glavu, sto se tice stucanja i pupcane, isto svakodnevno stuca, nekad i vise puta.. ali onda se sjetim da je tako i prvorođena i sve je bilo ok. Stucala puno i kad se rodila. 
    Sretno danas na pregledima!! 🤞
    Ja bi trebala sljedeci tjedan, ali se premisljam da odem ranije. Zvala sam jucer gin za ona svakodnevna mantanja, tj.cudan osjecaj u glavi u zadnje vrijeme.. Desava mi se ubrzo nakon buđenja pa do poslijepodne, do navecer sam super!! Pa reko ne znam jel od tlaka (koji je standardno nizak 80/50), anemije (a pijem Ferrum vec skoro 3 tjedna), stitnjaca (na Euthyroxu isto vec 2 mjeseca).. ili jednostavno cari 3. tromjesecja. Rekla je da slobodno dođem pa cemo obaviti pregled i ponoviti krvnu sliku.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Hrabrica
    03. Prosinac 2019. 09:27

Jutro i od nas... Mi cekamo na pregled i briseve i sve mi muka tog ceprkanja 😨 Mm je jutros pricao bebi i davao uputu radi briseva .. kceri, uskoro ces mozda vidjeti neko svjetlo ali NE IDI prema njemu! Jos nije vrijeme! 😂😂😂😂 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Omerta
    03. Prosinac 2019. 09:29

bebicaqqqq

Cure dobro jutro nova sam i neznam dal' je dobro objavljeno dan prije ocekivane STA mislite

Radila si test dan prije m? Ne znam koji test si radila posto se ne vidi nikakva slika, nazalost vec duze vrijeme nam ne radi ta opcija na forumu. Ako je onaj obican, gdje su vidljive dve linije (pa makar ona druga bila i nesto slabija) onda je to to! Javi.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

C1M4
    03. Prosinac 2019. 09:34

Jutro curke i sretno svima na pregledu😁
    Ja sam imala dosta zanimljivu noc, prvo nikako zaspat jer me glava rasturala pa me mm masirao i jedva zaspala, da bi se oko 3 digla jer me boli zubno meso uzas.. i idem ugasit pec i opecem si prste na nju i onda ih nikako rashladit i da prestane pec😵 3 sata muku mucila s njima i kad je popustilo malo, zaspala na brzinu😬
    Moj stuca dosta cesto kroz dan i to uglavnom zna po 15ak minuta😅 Mi u 19h imamo 4D opet pa ne mogu docekati😁

C1M4
    03. Prosinac 2019. 09:34

Hrabrica

Jutro i od nas… Mi cekamo na pregled i briseve i sve mi muka tog ceprkanja 😨 Mm je jutros pricao bebi i davao uputu radi briseva .. kceri, uskoro ces mozda vidjeti neko svjetlo ali NE IDI prema njemu! Jos nije vrijeme! 😂😂😂😂

😂😂😂

03. Prosinac 2019. 09:36

tGogaa_V

Dobro veče cure. Oglasila bih se na temu forum/wap/ignor.
    Osobno se rijedje javljam jer sam aktivnija nego ikad. Početak i sredinu trudnoce sam mirovala i nisam stigla nista, a sad kad mogu završam šta nisam i izbijam iz kuće što više mogu jer su mi zidovi dosadili što u stanu što bolnicki. Drugi razlog je previše novih cura "koje nas prate od početka" i sad su u 37 tjednu dosle da nas pozdrave i pitaju što smo mi prosle jedno 30 puta do sada. Ako ste nas pratile mogle ste zapisati/screenati šta vas je zanimalo/ ako vas je zanimalo. Dakle ponavljanje tema po stoti put prvi razlog.
    Drugi razlog je ignor starih cura sa kojima sam/smo prosla od bolnice, krvarenja, dijagnoza, obiteljskih tragedija itd. Jedna drugu smo bodrile, a sada se ignoriramo jer kad se javimo pisemo o sebi ?! O kome da pišem nego o sebi i "podnesem izvješće" šta se desilo u medjuvremnu od kad se nisam oglašavala… ako imam sta dodatno komentiram, ako nemam pozdravim sve, cestitam, poželim sreću… i pratim!
    Plus sa starim curama sam se još vise povezala na wapu i meni je baš drago zbog toga, tim više što me zaista zanima šta će biti i kako sve do kraja sa njima. Otvorena sam za nova poznanstva, ne krijem identitet i niko nikome nije dosadan. U drugom slučaju ako nekome vise odgovara forum normalno da će biti aktivniji na forumu… pozdrav za sve

🙌🏻👏🏻👏🏻 
    💙

ivikii
    03. Prosinac 2019. 09:38

Hrabrica

Jutro i od nas… Mi cekamo na pregled i briseve i sve mi muka tog ceprkanja 😨 Mm je jutros pricao bebi i davao uputu radi briseva .. kceri, uskoro ces mozda vidjeti neko svjetlo ali NE IDI prema njemu! Jos nije vrijeme! 😂😂😂😂

HAHAHAHAH😂😂😂

Lavica27
    03. Prosinac 2019. 09:39

miki0

Lavica27

Mikioako se dobro sjecam ja sam nakon operacije zavrsila gola ispod prekrivena s dvije deke. Oninsu mi skinuli spavacicu,a ako si bila na vaginalno sama se preskidas u novu spavacicu kad te u sobu dovezu (sestra ti naravno pomogne).
    Moj stuca 2-3 puta na dan🙈

Onda znaci trebam tu jos jednu spakirat cistu za na odjel poslije. Tnx 👍🏼
    Jer neznam kad tocno mi muz donese drugu torbu ili ona ide cijelo vrijeme samnom…

Pa ja mislim da ti muz ne nosi torbu. Kod nas je bilo ovako, ja sam zaprimljena 3 dana prije poroda u bolnicu. Kad su me stavljali u predradjaonu nosila sam sa sobom i torbu i famoznu vrecicu za radjaonu (koja mi uopce nije trebala jer vuces sve sa sobom) i na kraju u box kad sam isla to je islo samnom. Kad su me vozili na odjel prenjela je sestra  torbu i vrecicu. Samo si odvoji najpotrebnije na vrh,po meni (drugu spavacicu,ulozak,jednokratne gace, vodu,tipa labelo,gumicu za kosu itd...) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.