Cure ,je li neka od vas možda kupovala one setove sa baby češljem ,toplomjerom ,grickalicom Itd ? Kako ste zadovoljne kvalitetom ?
Cure, jedno dva dana sam u zaostatku. Budem to procitala naknadno. Ali da vas prije pitam jel ima koja iskustva.
Jucer kad sam isla spavat poceli su mi neki bolovi kao u bubrezima. Nekako uspjela zaspat. Ali evo danas otkad sam se probudila ful me boli i lijeva i desna strana, onako kao u struku. Malca normalno osjetim. Ne zelim bezveze dizat paniku pa sam htjela vidjeti jel mi koja od vas moze nesto vise reci u vezi toga
Ja sam ih jucer imala cijeli dan, ali evo kako sam prespavala prosli su i zasad se nisu javili🤔 Ako te jako boli, otidi provjeriti, ako ti se javi temperatura😐
Cure ,je li neka od vas možda kupovala one setove sa baby češljem ,toplomjerom ,grickalicom Itd ? Kako ste zadovoljne kvalitetom ?
Kupila u Pepca za 8.90 kn. Infracrveni toplomjer za celo narucila preko neta.
url=https://lilypie.com]
Iva jeej cekamo sad tvoju bebu da nam dodje! Sretno i da tlak bude dobar.
Anna ako bol ne popusta ja bi se javil gin cisto da pitam i vidim sto je.
Thinkpink ti si ko i ja, ma ako treba nek mi skinu ruke i noge da beba se rodi ziva i zdrava, a poslije nek me siju kako hoce.
Moj plan za krevetic je da sve operem i slozim na hrpicu u ormar. Posteljinu, dekicu sve sto treba za namjestiti krevetic. Krevet i komodu mislim da cu danas mm nagovoriti da montiramo jer ne mogu vise docekat, al madrac cu pustiti umotan kako i je, to cemo skinut kasnije. A sam krevetic ce mi seka namjestiti onaj dan kad dolazimo doma, dogovorila s njom samo da joj slozim sto sve zelim da bude na kreveticu i to je to. Jedino me muci sto mi pletenica ogradica jos nije stigla. Poslali je davnih dana al obican paket, ne prati ga broj posiljke na onom hp za pracenje i sad nemam pojma di je i kad ce doci, ni dal ce doc, posto imam postara kojeg treba objastit za jaja jer za drugo nis nije. Ne bi me cudilo da je krivo isporucio mi paket.
znači ja sam totalno zaboravila na češljić i grickalicu xD Kao ima ih u svakoj trgovini i eto
Anna mene je boljelo dok je trbuh naglo rastao al se smirilo...ako sumnjaš baš na bubrege bolje je provjeriti da nije kakva upala ako ti ne prođe bol za dan dva.
Ja sam krevetić namjestila i prekrila s time da neću ostavit trenutnu posteljinu nego ću pred kraj izvaditi iz ormara drugu :) I još moram baldahin naručiti..sve si mislim danas ću sutra ću i nikako xD
Zoe drago mi.je sto si se javila i jako zao sto.je takvo finale bilo.
Evo bit cu ti skroz iskrena i rec kad si napisala da te idu inducirati jer si 3 cm otvorena htjela sam napisati pa cemu,zasto,nit si presla termin a lijepo se otvaras ocito, zasto ne puste da priroda odradi svoje. S druge strane znala sam da jedva čekaš upoznati princezu pa nisam htjela pametovat. Omertane znam.kako.u drugim.rodilistima,ali kad sam bila u prvoj trudnoci na tecaju glavna sestra je trubila svaki dan "sve se možemo dogovoriti do trenutka dok je opcija za dogovor,ako je liječnička intervencija onda spašavaju vasu ili bebinu glavu". Ja sam pitala zasto se bebe poradjaju na vakuum i da je to jedini uvjet koji imam odnosno sto zelim izbjec. Rekla je da oni izbjegavaju isto vakuum ali u slucaju kad se beba spusti u kanal i "zaglavi" da nemogu ni na carski zbog rizika da ne zarezu bebu (il tako nesto). Ja sam onda trazila ako samo spuštanje ne ide da se ide na CR i izbjegne to bacanje po trbuhu i slicno. No medjutim,moj izgon je trajao doslovce par minuta,izletila je da se nisam snasla pa nisam imala na sto reagirati. Recite,nemate sto izgubiti, jedna stvar je kad ti doktor stisne trbuh a druga kad ti dva doktora nalegnu na trbuh😑 Zoe jos jednom svaka tebi cast😘😘😘😘
LoBislozila bi se s Grizli. Meni je identican nagib s jajetom i sa bazom i gore jaje, al to mi je i logicno🤔 Mislim da nisam cula jos da je dijete nastradalo jer je imalo bazu i jaje u autu vec neprikladno jaje,nezavezano i sl.
Lavice ma ja se iskreno u to ne kužim, nisam jos kupila ništa, ali kako sam u proučavanju što bi bilo najbolje to sam pročitala pa sam zato kopirala tu jer je netko pitao za bazu, a to sam procitala vise puta kao odgovor tih savjetnica. I meni se baza činila bolja i prakticnija i bojim se vezanja samo pojasom.
Beba2019 mi smo se odlucili za Merkur… jer iskustvo hospitalizacije u Petrovoj ne zelim ponavljat ni gledat sve te doktore nikad vise u zivotu…
Za sad tlak miruje, pa nastavljam dalje samo pratit i nadat se da ce sve to sto prije krenut🙏🏻☺️☺️
I ja cu Merkur, tako da se veselim cuti tvoje iskustvo. Sretno! 🤗🤗🤰
Anna meni je isto tako bilo kad mi je naglo rasao trbuh al ako imas temp ili problem s mokrenjem ili je pak neizdrzivo odi na hitnu.
Ma skuzila sam te LoBi😁
Iva bas sam jutros mislila na tebe i ima li sto novo. Pazi na tlak,sad ce to samo sto nije🥰
Grizli,thinkpink kuzim sta hocete reci i mislim da sve cure ovdje razmisljaju samo da dobiju zivo i zdravo dijete na ruke al ako postoji opcija bez da ti prouzroce traumu fizicku i psihicku i da mozes od starta u potpunosti uživati s bebicom,vjerujem da bi svaka odabrala. Ne mislim pritom na neko izvoljevanje i slično...
Dalindas evo nisam znala da u pepcu ima tako jeftino,obicno ovo u dm-u i mulleru bude precjenjeno po 120-200kn.
Lavice ma naravno, zasto se patiti ako nemoramo, al kazem nije me strah i ako cu se morat patiti ako na kraju patnje dolazi najljepse moje bice. Mozda da nisam prosla sto sam prosla bojala bi se jako poroda i tih mogucih tortura na porodu, al sad nekako mi pristajem bas na sve opcije samo da izguramo do kraja. Svaka od nas zeli svoju bebu zivu i zdravu i najvaznije od svega je da takve bebe i rodimo sve ovdje, a ostalo prezivit cemo sto tko nama moze pa mi rusimo barjere od pocetka kad smo se okupile.
Ja mislim da cu cesljic i sl kupovat odvojeno vidila uzivo onaj set chicco mi se cini sivo zuti i ne svidja mi se pol toga mi nije bas.
Napokon odabrala i respirator za nosic elektricni na baterije. Dobila preporuke 2 zenske koje imaju svaka po 3 djecice tako da vjerujem dobrim preporukama. Sad ga valja samo naruciti.
Anna, moguce da ti se beba smjestila na bubrege, kazu da to zna bolit ko sam vrag. Javi se ipak doktoru, moguce da ce te poslat radit urinokulturu, znam da eserihija zna uzrokovat bolove u bubrezima...
U svakom slucaju, sve je rjesivo, al nemoj trpit..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji