Zoe cestitam na rodjenju malene Nike! Zelim vam objema sto brzi oporavak i da sto prije zaboravis ili bar sto manje mislis o porodu. Pazite se i mazite, uzivaj 💖💕💕💖
Ja danas imam uzv u fet amb. Nadam se da ce bit sve ok.
Cure sretno na pregledima. 😘
Zoe brzo se oporavi, zvuci dosta strasno 🙈
Mene bas strah poroda sto se vise blizi, pogotovo kako sve cesce imam sve vrste bolova pa samo pokusam zamisliti da je to nista sta me tek tamo ceka. I znam da nekako mora izici 😂 i da cemo to sve proci al bas mi se javlja taj neki strah 🙈
Ajme Zoe, svaka ti čast, brz oporavak želim, zvuči baš užasno, ja imam paranoje od tih skakanja po trbuhu, imam osjećaj da drip sve sje... Btw, šta nisi ti imala zakazan carski?
Sretno curama na pregledima.
[/url
Zoe drago mi.je sto si se javila i jako zao sto.je takvo finale bilo.
Evo bit cu ti skroz iskrena i rec kad si napisala da te idu inducirati jer si 3 cm otvorena htjela sam napisati pa cemu,zasto,nit si presla termin a lijepo se otvaras ocito, zasto ne puste da priroda odradi svoje. S druge strane znala sam da jedva čekaš upoznati princezu pa nisam htjela pametovat. Omerta ne znam.kako.u drugim.rodilistima,ali kad sam bila u prvoj trudnoci na tecaju glavna sestra je trubila svaki dan "sve se možemo dogovoriti do trenutka dok je opcija za dogovor,ako je liječnička intervencija onda spašavaju vasu ili bebinu glavu". Ja sam pitala zasto se bebe poradjaju na vakuum i da je to jedini uvjet koji imam odnosno sto zelim izbjec. Rekla je da oni izbjegavaju isto vakuum ali u slucaju kad se beba spusti u kanal i "zaglavi" da nemogu ni na carski zbog rizika da ne zarezu bebu (il tako nesto). Ja sam onda trazila ako samo spuštanje ne ide da se ide na CR i izbjegne to bacanje po trbuhu i slicno. No medjutim,moj izgon je trajao doslovce par minuta,izletila je da se nisam snasla pa nisam imala na sto reagirati. Recite,nemate sto izgubiti, jedna stvar je kad ti doktor stisne trbuh a druga kad ti dva doktora nalegnu na trbuh😑 Zoe jos jednom svaka tebi cast😘😘😘😘
LoBi slozila bi se s Grizli. Meni je identican nagib s jajetom i sa bazom i gore jaje, al to mi je i logicno🤔 Mislim da nisam cula jos da je dijete nastradalo jer je imalo bazu i jaje u autu vec neprikladno jaje,nezavezano i sl.
P.s. Ajme danas sam 30tt🙈 Sjecam se kad je Ivin ticker bio 30 tt da sam pomislila Isuseee jos malo i dva put trepnem i eto i mene tu🙈🙈🙈
Zoe ,čestitam 🥰 porod zvuci bas strašno ,nadam se da ćeš se brzo oporaviti
E, još jedna stvar me muči, kada planirate namjestiti krevetić, staviti ogradicu, plahticu i to? Sve nešto mislim ako to napravim prerano da će samo skupljati prašinu.. A opet nemam pojma kad ću roditi, rekla je moguće ranije, ali to je samo pretpostavka.
Možda da netko namjesti dok sam u bolnici?
Ja sam svoj namjestila prije par tjedana, i zastitila namjenskom folijom sa svih strana da se ne prasi 🙈.
Jutro cure, uh dok sam pročitala sve...
Flower cestitam na velikom deckicu
Zoe takodje cestitke na curici težak porod ali bitno je da je sve u redu sa bebicom i tobom
Iva sad očekujemo tvoju bebicu
Ja sam kod nas u Sb-u rodila. Da se razumijemo, babice, sestre i doktori su bili super tijekom cijelog poroda i puno su mi pomogli tijekom svega toga, kazem i dizali su me s kreveta da mi olaksaju i svasta nesto, cak je beba bila dolje nisko glavom ali eto nedovoljno, falilo je tih par cm koje ni nakon sat i pol nisam uspjela istiskati. Doktorova procjena je bila da ce ju bolje na vakum izvuci nego da patnja potraje satima, svakako sam sama vec pocela pucati.. I stvarno, u tom trenu je taj vakum za mene bio spas, samo da je sve stalo 🙈
Zoe, bilo mi je dovoljno teško pročitati tvoje iskustvo s poroda i prije nego što si napisala da si rodila u SB-u . Nemam preveliko povjerenje u naše doktore, ali ako si ti zadovoljna s njihovim pristupom i pomoći, to mi daje barem malu nadu da će biti sve okej kada moja bebica bude spremna van
, za nekih 8 tjedana.
P.S. pozdrav svima, puno sam čitala vaša iskustva i savjete, ali evo, prvi puta pišem
Zoe27 Svaka čast, meni je traumatično samo pročitati šta si prošla 🙈 Baš ste prave hrabrice obje, sad uživajte zajedno 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji