ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    27. Studeni 2019. 20:41

Mom12 navodno(nisam ga imala) ovaj na celo nije bas precizan. Ja imam braun digitalni za uho,isto sam cula da nije precizan ali se tri puta mjeri temp za redom i uzima srednja vrijednost ( varira od 0.1-0.5 stupnjeva u tri mjerenja). Ja sam zadovoljna. 
    P.s. cure jeste me nasmijale dok ste pisale o kupnji respiratora. Mislim si kakav sad respirator😂
    Kod moje male u grupi vrtickoj krenule kozice,oh joy... 😭 Mislim bolje sad nego kad rodim al opet...

MaRe
    27. Studeni 2019. 20:49

mom12

imate li kakva iskustva sa toplomjerom za uho ili za celo?

ja sam nedavno naručila ovaj za čelo i pokazao mi se dobrim...mjerila sam temp normalnim i onda s njime i točno je pokazao :) 

• mom12
    27. Studeni 2019. 21:08

hvala...jer kad sam ga god krenila kupit ono svi nije precizan ovo ono....pa sam kupila onaj sta mjeri za 8sec kao fleksibilni....al jos se mislim za ovaj...

ivikii
    27. Studeni 2019. 21:47

Lorena i mene zanima kakvi orasarii😍 ja bas naletila u konzuma na male orasare za na bor i morala odmah uzet 3😅  ali one velike snimam i bojim se da necu izdrzat da ih ne uzmem 🙈

• piba7
    27. Studeni 2019. 21:55

Evo i nas s pregleda.. curka ima 2400g i načelno je sve ok osim što je jako nisko s glavicom.. rekao je doktor sad 10 dana strogo mirovanje dok ne dođemo do 37tt. 
    Dosta me to prepalo :(

PetraB
    27. Studeni 2019. 21:59

Hello... Cure, ajmo savjeti 😅
    Pojavile mi se fleke na licu crvene, koje svrbe. Znam da je to normalna pojava u trudnoci no kak dmsam ja jedna od sretnica koja nikad ni prist nisam imala u pubertetu, nemam pojma kakvu kremu da uzmem. Koristim (ne svakodnevno) inace hidratantne, jer mi masne ne odgovaraju. Al sad eto... Krenulo s trudnocom, kao lisaj prvo iznad usne, pikraj nosnice i to sam uspjesno drzala pod kontrolom s mixom, al eto buknulo ovo i stvarno je ruzno za vidjeti a i irirtira me taj svrbez.
    A druga stvar, stigao mi paketic od jgl-a jucer s aqua maris kapima za bebe i melem za mame za bradavice. E sad... Znam da je jedna od vas spominjala neku kremu za bradavice (purelan ja mislim) i da se maze i u trudnoci kao priprema za dojenje. Imate li iskustva sa ovom kremom mozda? Isto pise za njegu brada ica u trudnoci i za vrijeme dojenje. Ja nemam pojma, s prvom sam imala uzasne ragade, s malcem nisam al nisam nikad nista koristila vec ostavljala mlijeko da se susi na njima. A sad bi probala s ovim 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

Lorena94
    27. Studeni 2019. 22:05

Iviki i mikio, djed oblikovao gkavu, trup, ruke, noge od drveta, ja ga obojala, po mojoj procjeni 40ak cm visok, ne znam staviti sliku.. Ja sam također zaluđena, al su mi preskupi u trgovinama pa sam djeda ugnjavila 😘😂

beba2025❤
    27. Studeni 2019. 22:25

mom12

imate li kakva iskustva sa toplomjerom za uho ili za celo?

Ja sam imala za uho..klinci ga nikako nisu voljeli,ali isto sam cula price da nije precizan ,pa sam mjerila neko vrijeme s njim i ispod rukice..pokazao se skroz u redu..ali,kako ga nisu voljeli, kupila sam ovaj za čelo i odlican je..isto sam provjeravala..bude malih odstupanja,ali isto tako ga bude i sa digitalnim ispod rukice..tako da zadnjih tri godine samo taj koristimo.
    Jedino nemam iskustva sa mjerenjem u guzu..nisam nikad tak izmjerila niti dala pedici da mjeri tako.

• Kengurica
    27. Studeni 2019. 22:39

Ma ajme Zoe pa strasan mi se cini tvoj porod. Svaka cast! Čestitam!

Grizli
    27. Studeni 2019. 22:41

PetraB jel znas mozda kad si poslala za jgl za paket? Ja davno vec poslala nis jos nisam dobila. A na facebook sam poslala melemu, uriage i nivea i svi mi odg da mi salju paket, a sebamed da nemaju trenutno. Od onda je proslo oko 20 dana, cura koja je slala kad i ja dobila dio paketa ja jos nista. 🤔
    Meni je nek od cura ovdje preporucila da je super i tocan ovaj ovdje https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/pomagala-zdravlje-i-njega/medicinski-uredaji/toplomjeri/toplomjer-duo-uho_celo-geratherm-5673/
    Tako da njega mislim kupiti sad iduci mjesec. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.