ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorena94
    27. Studeni 2019. 14:27

Dobar dan drage moje.. Nadam se da su svi pregledni uredno prošli danas, nisam se stigla prije javiti, na gasu od jutra, bojanje i završavanje Orašara, čišćenje, kuhanje.. Napokon malo legla, malac kad šutne bude ufff

Macutica
    27. Studeni 2019. 14:46

Grizli

Lavice ma naravno, zasto se patiti ako nemoramo, al kazem nije me strah i ako cu se morat patiti ako na kraju patnje dolazi najljepse moje bice. Mozda da nisam prosla sto sam prosla bojala bi se jako poroda i tih mogucih tortura na porodu, al sad nekako mi pristajem bas na sve opcije samo da izguramo do kraja. Svaka od nas zeli svoju bebu zivu i zdravu i najvaznije od svega je da takve bebe i rodimo sve ovdje, a ostalo prezivit cemo sto tko nama moze pa mi rusimo barjere od pocetka kad smo se okupile.
    Ja mislim da cu cesljic i sl kupovat odvojeno vidila uzivo onaj set chicco mi se cini sivo zuti i ne svidja mi se pol toga mi nije bas.
    Napokon odabrala i respirator za nosic elektricni na baterije. Dobila preporuke 2 zenske koje imaju svaka po 3 djecice tako da vjerujem dobrim preporukama. Sad ga valja samo naruciti.

Moze preporuka za respirator? ☺️

beba2025❤
    27. Studeni 2019. 16:17

Zene,jel ima/imala koja glavobolju pred porod?
    Mene dva dana ubija glavobolja,noge naotekle..i ne prestaje 😔

beba2025❤
    27. Studeni 2019. 16:24

iva4

Beba2019 mi smo se odlucili za Merkur… jer iskustvo hospitalizacije u Petrovoj ne zelim ponavljat ni gledat sve te doktore nikad vise u zivotu…
    Za sad tlak miruje, pa nastavljam dalje samo pratit i nadat se da ce sve to sto prije krenut🙏🏻☺️☺️

Jooj,nisam otpocetka tu,pa ne znam tvoje iskustvo s Petrovom,ali stvarno puuno vise losih stvari nego dobrih se o njoj piše!
    Ja sam morala tamo..ali,sad umirem od straha!!
    Tebi sretno sa tlakom i zelim ti divan porod🤗❤

• AnnA
    27. Studeni 2019. 16:32

Curke hvala vam. Evo bol se smirila. Popila dva caja od brusnice (e sad jel to pomoglo ili nije nemam pojma). Nadam se da se vise nece vracat. Al imam osjecaj kao da je dva puta sijevnulo dolje, nesto poput pocetka upale mjehura. Pregled imam za tjedan dans ali bude li opet tako definitivno idem ranije. A meni jedino na pameti kako imam depilaciju tek u petak i odmah se isls otusirat i oprat kosu budem li morala na hitnu. Toliko me znaci to bolilo.
    Zelim cestitati na bebicama i na htabrim porodima. Evo znaci polako nam pocele pristizati bebice. 
    Pisete za as. Mi smo useli isofix bazu za maxi cosi. I krevetic i komoda su sastavljeni. U komodi vec neke stvari poslagane. Krevetic jos nema madrac, to cemo sljedeci tjedan. Ali posteljinu necu stavljati dok me rodim. Odnosno reci cu muzu da stavi, sve cu pripremiti. Vec polako kupujemo i pelene kad vidimo da su na nekom snizenju. 
    Mene stalno prati neki osjecaj da cu ranije roditi pa zelim biti spremna

flower
    27. Studeni 2019. 17:06

Cure hvala na čestitkama 😊💙... Beba2019 ja sam ti imala glavobolju od srijede do subote... Onda sam u subotu završila na infuziji zbog temperature 37,7 i u noći sa nedjelje na ponedjeljak mi pukao vodenjak.... Možda mi je tijelo predosjecalo što slijedi 😆...
    Inače mi smo super, malac fino sisa i sutra idemo doma 😆😊... Sretno curama koje su pred porod i sretno na pregledima 🙂

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

• mom12
    27. Studeni 2019. 17:22

miki0

Evo i mene konacno danas…
    Bila vaditi krv u Petrovoj za antitijela kontrola nakon injekcije i ajme meni, iskasapili me ko nikad. Znaci u zivotu mi netko tako lose nije izvadio krv, bilo krvi po mojoj majci, hlacama 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️Ruka me boli ko da su mi ju odrezali. Sestra se nije ni ispricala. 😒
    Al sad kad vidim porod od zoe ovo moje danas je mila majka!
    Draga Zoe svaka cast da si to izdrzala! Bome zvuci jako bolno i zao mi je da si to dozivila. Al to sto kazete, bitno da je beba ziva i zdrava, tebi ce trebati malo duze da se oporavis… Drzim fige da bude sto prije 😘
    Ista stvar s mojom frendicom prosle god, rekla mi je carski ako mi ponude da uzmem jer je ona bila u gorem stanju nakon vaginalnog poroda nego netko nakon carskog. Isto je imala jako puno unutarnjih i vanjskih savova, hematome i ona i beba od naskakanja i vakuuma, upalila joj se i maternica tjedan dana poslije, pa temperatura i bolovi dodatni i antibiotici u bolnici a beba doma… Svasta nesto…
    Grizli moze link za respirator?
    I koja je napisla da u Pepcu ima cesljica, skarica i to isto ako moze slika… To trazim vec duze i neznam gdje da kupim. Sve skarice te kao za bebe mi izgledaju ko one za rezanje kolaz papira u osnovnoj skoli a ne za mali bebin noktic i prstice 🤭

ja sam kupila taj set u magic baby kao cesljic cetka grickalica i skarice i jos kao mali nesiser dobijes..nekih 70 kn...neznam tocno jer sam vise stvari kupovala...i ok mi se cini

beba2025❤
    27. Studeni 2019. 17:35

flower

Cure hvala na čestitkama 😊💙… Beba2019 ja sam ti imala glavobolju od srijede do subote… Onda sam u subotu završila na infuziji zbog temperature 37,7 i u noći sa nedjelje na ponedjeljak mi pukao vodenjak…. Možda mi je tijelo predosjecalo što slijedi 😆…
    Inače mi smo super, malac fino sisa i sutra idemo doma 😆😊… Sretno curama koje su pred porod i sretno na pregledima 🙂

Mozda je i to jedan od normalnih simptoma pred porod..samo bas gadno boli 😐
    Joj,bas super,,idete doma,,uzivajte,mazite se🌷❤da ne listam....u kojoj si bolnici rodila?

flower
    27. Studeni 2019. 17:51

U Petrovoj bolnici sam 🙂

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

LoBi
    27. Studeni 2019. 18:01

Jel kupila koja Vitapur madrac za bebu? Ako da kako vam se cini? https://www.vitapur.hr/djecji-madrac-hitex-junior-bamboo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.