ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    27. Studeni 2019. 18:50

Flower super da idete doma! 😍
    Aspirator https://www.kvantum-tim.hr/2-u-1-hubdic-aspirator-za-nos-automatski-i-rucni.html
    Lobi nama su rekli da je za djecu bolji madrac sa oprugama odnosno malo tvrdji nego od memori pjene, u pocetku treba biti tvrdji zbog ledja, a kasnije da su stabilniji kad se krenu dizat na nogice ako je dole tvrdji madrac nego ako je mekan. Mi sto smo gledali od memori bas su bili lijepo mekani i ja bas mislila da je to bolje, al mi patronazna rekla da je ipak bolje tvrdji uzet. To je ono sto smo mi dobili info, ne znam sto druge cure znaju po tom pitanju. 

beba2025❤
    27. Studeni 2019. 19:06

flower

Hej cure… Evo da se javim, ono kako sam ostala u bolnici radi virozice, takonoćas u pol 4 sam se probudila i vidjela da mi je vodenjak puknuo i oko 5 krenuli trudovi… Pa su mi dali epiduralnu oko 6 i trajala je do pol 8… onda su opet trudovi došli i rodila u 9:50… Sve relativno brzo :)
    Morali su me recnuti, Gabriel je 4090g i 53cm :)
    I svi su stvarno na porodu bili divni, nemam niti jednu zamjerku :)
    Vidim da je još netko rodio, čestitam i uživajte 😊🙂

Isla sam traziti tvoj post..da ne pitam ponovno..bas mi je drago da imas lijepo iskustvo s poroda iz Petrove..
    Super je brzo proslo,,uzivaj u bebici🌷❤

Damnarexx 🌺
    27. Studeni 2019. 19:09

Curke, tko nam daje uputnicu za urinokulturu? Gin ili dr opce prakse? 🙂
    Ja sam ju radila pred 4-5mj (i ne sjecam se ko mi je dao 😂), pa sad idem ponavljat...prevencije radi.

beba2025❤
    27. Studeni 2019. 19:09

flower

U Petrovoj bolnici sam 🙂

Aaa, vidim da je i tebi termin 01.12.bio😀mogla bi i moja mrvica uskoro 😊ako ti nije bed ..kad stignes..napisi tko ti je bio na porodu😊

Lavica27
    27. Studeni 2019. 19:22

damnarexx

Curke, tko nam daje uputnicu za urinokulturu? Gin ili dr opce prakse? 🙂
    Ja sam ju radila pred 4-5mj (i ne sjecam se ko mi je dao 😂), pa sad idem ponavljat…prevencije radi.

Mogu i jedan i drugi al meni je u trudnoci uvijek gin.

kl1v
    27. Studeni 2019. 19:26

Zene moje, ja sam danas bila na uzv fet srca u vinogradskoj. Bila sam 1.45h na onom stolu/krevetu. Proslo je vec nekoliko sati al sam jos utrnuta. Dr je temeljita i sve provjerava 100x ali.... 
    Jedino kaze da ga je najbolje raditi izmedju 18-24 tt jer se sad teze vidi. Sve je ok.

• Hani
    27. Studeni 2019. 19:47

Kliv, bitno da je sve ok😉
    Citala sam cijeli dan zaostatke. Ajme, koliko bebica🤗😊krenulo je, bome. Zoe, svaka cast! Cestitam i ostalim mamama! Lucille, reserved, flower, bubamara, bravo, ženice! 
    Kad bacim pogled na lente, ne mogu vjerovat da je tako brzo proslo🤗 
    Kod mene poceo umor i pritisak cim sam malo duze na nogama, bas se osjecam nekako tesko🙈😁.
    Neki dan cijelo vrijeme bol i pritisak u stomaku, bas bolno, mozda se okrenuo na glavu🤔, vidjet cemo.
     E, da, prijavljujem i pisanje u gace nakon kihanja😁🙈, mislila sam da mi je vodenjak puknuo.
    Citala sam da perete robicu, pa mi se cini ko da imate brdo toga. Dajte napisite sta mi treba od vel 50, 56, 62 ako stignete, ne zelim nagomilavat nepotrebno. Ne znam koliko brzo se robica prlja. Imam dojam da nikad necu napunit masinu, a nemam dovoljno rezervnih stvari, pa cu bebi morat navlacit prevelike stvari. 

• njurko
    27. Studeni 2019. 19:47

Zoe jel postoji mogućnist da je beba bila omotana pupcanom vrpcom ili neki razlog zasto su to tako napravili, stvarno zvuci grozni nasilno i tesko, divim ti se na pozitivnom stavu i hrabrosti ❤

LoBi
    27. Studeni 2019. 19:57

Grizli

Flower super da idete doma! 😍
    Aspiratorhttps://www.kvantum-tim.hr/2-u-1-hubdic-aspirator-za-nos-automatski-i-rucni.html
    Lobi nama su rekli da je za djecu bolji madrac sa oprugama odnosno malo tvrdji nego od memori pjene, u pocetku treba biti tvrdji zbog ledja, a kasnije da su stabilniji kad se krenu dizat na nogice ako je dole tvrdji madrac nego ako je mekan. Mi sto smo gledali od memori bas su bili lijepo mekani i ja bas mislila da je to bolje, al mi patronazna rekla da je ipak bolje tvrdji uzet. To je ono sto smo mi dobili info, ne znam sto druge cure znaju po tom pitanju.

Hvala 🙂 ima dobar opis haha pa sam pala na njega, ali ga nisam vidjela uzivo pa zato pitam ako ga netko mozda ima. 

• mom12
    27. Studeni 2019. 20:37

imate li kakva iskustva sa toplomjerom za uho ili za celo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.