Zoe čestitam!!!💖💖💖 Neka je Nika zdrava i sretna, a tebi brz oporavak nakon te torture! Drži se..
Nastavno na ovu temu AS, s bazom je puno lakse baratat, ali koliko znam bolji su rezultati ADAC testova samo s kajisima. Kod jaja vjv nije problem, ali mi smo s vecom autosjedalicom imali dosta problema jer kad smo namjestili isofix, pojas je bio kratak pa to uvlacenje svaki put dramaticno.
url=https://lilypie.com]
Zoe tvoje iskustvo nije lako ni za pročitati a kamoli doživjeti..svaka ti čast i što brži oporavak 💪 Ne znam kako sam ja pomijesala,mislila sam da ti na carski ideš.
Koliko sam primjetila čitajući iskustva s porođaja, uvijek se napate one mame di se bebe neće spustiti tako da neću više kukati kako svoga osjećam sve niže ☺
Ja sam kod nas u Sb-u rodila. Da se razumijemo, babice, sestre i doktori su bili super tijekom cijelog poroda i puno su mi pomogli tijekom svega toga, kazem i dizali su me s kreveta da mi olaksaju i svasta nesto, cak je beba bila dolje nisko glavom ali eto nedovoljno, falilo je tih par cm koje ni nakon sat i pol nisam uspjela istiskati. Doktorova procjena je bila da ce ju bolje na vakum izvuci nego da patnja potraje satima, svakako sam sama vec pocela pucati.. I stvarno, u tom trenu je taj vakum za mene bio spas, samo da je sve stalo 🙈
PREGLEDI
27.11.-Tockica37
27.11.- piba7
28.11.-DeeDee
28.11.- mrgud_zg
29.11.- DeeSB
29.11.- PetraB
02.12.-Dalindas
02.12.- Lorena94
02.12.- PetraB
02.12.- kl1v
02.12.- njurko
03.12.-Nasty
03.12.- Lala27
03.12.- Hani
03.12.- Goga_V
03.12.- njurko
04.12.-Lunica
04.12.-Anna
04.12.-Lunica
04.12.- Supergirl
09.12.-lorija
09.12.- Juno
09.12.- nita9999
11.12.-miapia
11.12.-MaRe
11.12.- Simbalija
12.12.- nita9999
17.12.- Goga_V
18.12.-LoBi
18.12.- C1M4
18.12.- Macutica
19.12.- Lavica27
19.12.- Sarita15
20.12.- damnarexx
20.12.- Macutica
24.12.- Grizli
Jutroo ekipa.
Zoe iskrene cestitke na bebacu i hrabrosti takodjer! Po meni zaista tezak porod,ni moj se nije htio spustit pa sam zavrsila na cr,nisu htjeli ni pokusavati tiskati. Sve je to razlicito od doktora do doktora.
Sretnooo curama na pregledima!!
Ostalo nemam sta komentirati jer svaka tema je do sada ispricana prica.
Ugodan dan svima!
Uff Zoe, koji porod.. Krenulo super, a onda povuci-potegni (doslovno) bitno da se sve dobro zavrsilo.❤
Eto i onda kad netko ima plan poroda, mozda jedino ako je privatnik ili dogovoreni carski u pitanju, a ni tad nije sve 100%, mozemo se samo nadati najboljem i da prodje sve sa sto manje psihofizickih trauma za oboje, mamu i bebu.
Sretno danas na pregledima! 🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Zoe čestitam na curici ali čestitke tebi što nakon takvog poroda i dalje imaš pozitivan stav, i ne činiš se istraumatizirano (bar ovako po postovima). Kapa do poda 💪
Jutro svima! Sretno na pregledima!
Zoe 😬 koji porod. Zelim ti sto brzi oporavak i da sto prije zaboravis na to sve i uzivas sa svojom Nikom. Nazalost to je scenarij koji nas može zadesiti, i bas mi je zao da si ti to morala proci.
Za as i isofix... Posto mi imamo dosta auti na raspolaganju i novih i starih prilicno sam dugo pametovala i proucavala te baze i as. Znaci ono sto sam dobila od info i skuzila je da baza kakva god je super je olaksava stavljanje/skidanje as ako se to cesto radi, smanjuje mogucnost da fulas kod vezanja as i to je to. Samo sa remenom as je kod vecine na adac testu nesto bolja sigurnost na pojas, al je opasnost od krive montaze veca. Baza na remen je super ako auto nema isofix u sebi, a to pise na sjedalu na kojem ima isofix. Na isofix je pak najlakse montirat jer njega samo zakacis te dvije kukice i nogu upres u pod. Ima lampicu koja svijetli zeleno ili crveno ovisno dal je dobro montirano ili nije. Nasa recimo baza ima mogucnost da se postavi u livelu bez obzira na sjedalo, al svakako treba provjeriti u autu kako to izgleda skupa s jajetom. Ovo da se jaje kupuje po bebi je idealno, ali svima nama treba jaje za doc doma iz rodilista pa ne znam dal bi onda valjda trebale radjat u trgovinama opremom ili da mozda rodilista na izlazu prodaju oprane as i spremne za upotrebu. Nije istina da jaje je u sjedecem polozaju kad je na bazi jer nase doslovno je identican položaj na sjedalu kao i kad je bez baze. Mozda neke starije baze su imale tu manu ili ako je sjedalo vozila nagnuto previse, medjutim nasa je identicnog polozaja/nagiba sa i bez. Prije kupnje zena iz trgovine je isla s nama s bazom i jajetom do auta sve smo montirali jos sam ih najebala da montiravaju na sva tri sjedala na koja imamo isofix i jednom su montirali samo na remen da vidim i tu opciju. Na istu bazu mi dodje poslije i as za vece dijete koja bude do 4 godine cini mi se, a moze se montirat u oba smjera na pocetku. I tu vecu smo isprobali, iako ju sad nismo kupovali. Posto znam da cu morat as cesto vaditi iz auta jer di god da idem moram s autom pa cak i za otic samo po kruh ili u setnju, odlucili smo se za tu opciju da ide baza jer bi izludila samu sebe inace, posebno sto je auto nam na parkingu bez krova i vec se vidim kako kisa pada po nama ili sunce przi, a ja vezujem pojas po 4 put u danu. Iskreno da zivim u nekom gradu di mogu pol toga pjeske obaviti ne bi se toliko zamarala bazom jer onda vjerojatno bi i puno manje koristila auto.
Sortiraj odgovore
Najstariji