Evo mi upravo sa pregleda i u nadi da cemo saznati spol na kraju šipakk.Moja bebica non stop spava malo nesto mahne i dalje čorkica. Ali mjere i sve ostalo je u najboljem redu. Bitno da je beba oke i da je sve u redu a lako za spol. Naruceni smo ponovo za 4 tjedna na uzv ali u vinogradsku jer oni idu na go … Ajmee tkoo ce se sad docekati da prođu ta 4 tjedna 🙄
cura je onda 😁
Omg Barbie baš šok 🙄 ja bas zbog toga zelim suzavac... btw. bili na pregledu i tatica bio prvi puta i vidio svog sina 😁 sve mu je pokazala i naravno barem 5 puta evo piše evo piše...mali je spavao na boku i rukama skrivao lice...kontrola 12.9 i nakon tiga jos 2 puta kod njih i onda u bolnici...FL je 4 cm a teski smo 480grama
Du, jaaaaako mi je drago da ti je sve u redu. I ti si se sludila sa hematomima i mirovanjima i strahovima. Uzivaj u svojoj djevojcici. Plest ces pletenice i vezat kikice 🤗
Pepe, neka je i tajo dozivio tu radost. Super i za tvoj pregled! 😘
Pepe super za pregled
Cini mi se da sutra dosta curka ima pregled pa eto sretno svima 😘
Evo nas s pregleda…bebac je izvodio akrobacije! Sve je uredno, zatvorena sam i mjerio je glavicu i ostale stvari (moram guglat kratice). Nogice i rukice su u redu 😍😍 postljica je straga, nije nisko i eto…sve super, iduca kontrola za 4 tjedna! Za spol nije siguran ali kaze da mu se cini da bi mogla biti cura!
😍😍😍🤗🤗
Poz curke
Ja sam danas posebno nervozna i koma cim se blizi pregled i to od sad idem u TA u petrovu do sad sam bila na humanoj i onda kad sam jos cula da tamo nemaju ultrazvuk da ih ne rade vec te posebno narucuju za glavnu zgradu u podrumu iskreno bas sam nekako razocarana. Sta nebi s obzirom na povjest spontanih pobacaja teskog zatrudnjivanja i ivf trudnocom s pikanjem trebala bit pod strozim nadzorom i pracena uvjek ultrazvukom…. do sad sam bila uvjek gledana ultrazvukom ali sad kad sam ovo saznala iskreno mislim da cu na kraju morat i privatno… uglavnom iskreno bas se lose osjecam i place mi sei tak me strah svega neznam kak da si pomognem ocito mi je takav glupi dan…
Ej lily, a kod kojeg ti doktora bila na humanoj i zašto su te prebacili u TA? Nekom određenom doktoru ili?
I ja sam iz humane se prebacila u TA, ali samo zbog prof.Škrablin. I bolje da si tamo nego na humanoj jer na humanoj su katastrofa aparati. Meni su u 8.tjednu rekli da ću morati na prekid trudnoće, a beba se najnormalnije razvija, tak da no comment. Ja idem još i privatno kod Kosa za svaki slučaj jer nisam više sigurna u njihove preglede s obzirom sa kakvim aparatima rade.
Gle, nemoj se bojati TA, ja sam baš bila u pon. Javiš se na šalter i sve ide jako brzo.Da, nemaju uzv ali te doktor koji je dežuran pregleda, sestra ti posluša otkucaje bebe, izvažu te i izmjere tlak, stvarno je ok. Idem svaka 3 tjedna tamo, a 17.8. na odjel patologije kod Škrablin.
Kad ideš ti u trudničku?
Noa 💙
Drago mi je da je sve u redu s pregledima cure i super za one koje su saznale spol svojih bebača.
Mi idemo sutra na anomaly scan kod dr.Kosa i jedva čekamo da čujemo da sve bude u redu, a nadamo se da ćemo saznati i spol, hehe.
Super su vam buše, mi se sutra slikamo
Noa 💙
Poz curke
Ja sam danas posebno nervozna i koma cim se blizi pregled i to od sad idem u TA u petrovu do sad sam bila na humanoj i onda kad sam jos cula da tamo nemaju ultrazvuk da ih ne rade vec te posebno narucuju za glavnu zgradu u podrumu iskreno bas sam nekako razocarana. Sta nebi s obzirom na povjest spontanih pobacaja teskog zatrudnjivanja i ivf trudnocom s pikanjem trebala bit pod strozim nadzorom i pracena uvjek ultrazvukom…. do sad sam bila uvjek gledana ultrazvukom ali sad kad sam ovo saznala iskreno mislim da cu na kraju morat i privatno… uglavnom iskreno bas se lose osjecam i place mi sei tak me strah svega neznam kak da si pomognem ocito mi je takav glupi dan…
Ej lily, a kod kojeg ti doktora bila na humanoj i zašto su te prebacili u TA? Nekom određenom doktoru ili?
I ja sam iz humane se prebacila u TA, ali samo zbog prof.Škrablin. I bolje da si tamo nego na humanoj jer na humanoj su katastrofa aparati. Meni su u 8.tjednu rekli da ću morati na prekid trudnoće, a beba se najnormalnije razvija, tak da no comment. Ja idem još i privatno kod Kosa za svaki slučaj jer nisam više sigurna u njihove preglede s obzirom sa kakvim aparatima rade.
Gle, nemoj se bojati TA, ja sam baš bila u pon. Javiš se na šalter i sve ide jako brzo.Da, nemaju uzv ali te doktor koji je dežuran pregleda, sestra ti posluša otkucaje bebe, izvažu te i izmjere tlak, stvarno je ok. Idem svaka 3 tjedna tamo, a 17.8. na odjel patologije kod Škrablin.
Kad ideš ti u trudničku?
Hvala draga na opisu na humanoj sam bila kod lane i odlicna je doktorica samo rijeci hvale imam
A sad cu ic kod Velene sad u petak prvi put idem u TA
Sortiraj odgovore
Najstariji