Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    14. Lipanj 2018. 16:04

Mi iscekujemo pregled u pon😍...ne zna se tko je nestrpljiviji dal muz ili ja...ne brine me toliko spol,najvaznije mi je da dr.potvrdi da je sve ok s bebom❤🙏

• MajaM2110
    14. Lipanj 2018. 16:09

Hvala na dobrodošlici.  Doktorica je imala dobre argumente tako da smo oboje pristali na cijepljenje iako smo oboje već cijepljeni.
    Procedure su malo drugačije ovdje izgleda, muž je dobrodošao kao pratnja od početka na preglede, u 12. tjednu sam već obavila triple test (ako se ne varam tako se zove, vjerojatnost na Down sindrom).
    I ja jedva čekam pregled idući petak moram priznat, nekako sam malo nestrpljiva da mi potvrdi spol, jer sam prije nego smo saznali da smo trudni sanjala da je muško, pa me sad živo zanima jel sam bila u pravu 

Redhead
    14. Lipanj 2018. 16:14

Jel farbate kosu?

Ana89
    14. Lipanj 2018. 16:22

Redhead

Jel farbate kosu?

Farbala sam sve osim izrasta bojom bez amonijaka. U 11. tjednu. Da ne moram farbat izraste na blondie svijetlo, pa sam neka tamno blond sad.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Redhead
    14. Lipanj 2018. 16:27

Ana89

Redhead

Jel farbate kosu?

Farbala sam sve osim izrasta bojom bez amonijaka. U 11. tjednu. Da ne moram farbat izraste na blondie svijetlo, pa sam neka tamno blond sad.

Ja sam jucer bila na farbanju.. i nista cudno nisam primjetila.. mislim farbala sam se i dan prije nego se plus pokazao na testicu pa je sve u redu. Imam boju koja zahtjeva svaka 4 tj farbanje. Morat cu pitat onda dr

Blaza26
    14. Lipanj 2018. 18:06

Maggie85

br. mama, godine, grad, termin, spol, ime, rodilište, dijete br.
    34. mmama2, 28, Zagreb, -, -, -, KBC SM-Zg, 3
    35. Mina93, 25, Zagreb, -, -, -, -, 1
    36. Pony, 35, -, -, -, -, -, 1
    37. MamaAna29, -, -, -, -, -, -, 2
    38. SarahZg, -, Irska, -, -, -, -, -
    39. Ajlo, 23, -, -, -, -, -, -
    40. Tenci, 27, -, -, -, -, -, -
    41. Enna010, -, -, -, -, -, -, -
    42. Suzana0503, -, -, -, -, -, -, -
    43. Shuby, -, -, -, -, -, -, -
    44. blaza.14b, -, -, -, -, -, -, -
    45. Shuby, -, -, -, -, -, -, -
    46. bebac2401, -, -, -, -, -, -, -
    47. BebaD2016, -, -, -, -, -, -, -
    48. Timea Dudás, -, -, -, -, -, -, -
    49. Arsancres, -, -, -, -, -, -, -
    50. N.I.M., -, -, -, -, -, -, -
    51. pepillu, -, -, -, -, -, -, -
    52. Redhead, -, -, -, -, -, -, -
    53. MyMiracle, -, -, -, -, -, -, -
    54. seiva, -, -, -, -, -, -, -

Jao citam po redu,nisam bila aktivna  10-ak dana,sad cu sve procitat 😂😂😂 svakako imamo previse slobodnog vremena,i dalje mirujemo, sutra kontrola,krvarenja vise nema,samo taj veliki hematom 😡
    Datum poroda je 19.01.2019 nadam se da cemo ga docekat momacki 😊😊😊😇 
    Necu ocajavat vise,samo pozitivna vibra

Bulbi91
    14. Lipanj 2018. 18:14

Cure,jel ima koja problema s alergijama?
    Ja sam dns luda,kihnula sam valjda jedno 50 puta,nos curi ko lud😑...dr.mi rekla da ne smijem nista za alergije sad u trudnoci uzimat,jedino fiziolosku...

TPol
    14. Lipanj 2018. 18:34

Ja iscekujem pregled u srijedu tada ce bit 12 tjedana to je ujedno i za downow sindrom i jos nesto 🤔
    Nemogu komentirat s mobitela jos neko ima taj problem? 
    Readhead tvoja mala ne ide u vrtic jos ? 
    Inace me jaca prehlada uhvatila zarazila me moja mala a nemogu kapata nos uhhh ..... 

barbiemama
    14. Lipanj 2018. 20:25

kosu farbam kao i prije trudnoće. izrast jednom u 3-4 tjedna. 

Miranda
    14. Lipanj 2018. 20:31

Ne farbam se zasad uopce. 

Opet me umor savladao, jedva gledam vec. 

Bulbi mene inace muce u proljece ali sad nemam problema. Nazalost jedino fizioloska, da. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.