Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    10. Lipanj 2018. 14:12

Iz Podstrane sam 😊 

Otisla sam u Zg studirati, upoznala muza kontinentalca i ostala 😁 Fali i meni svasta od dolje ali navikla sam se i tu, sad mi najvise ljudi fale, dolje mi je cijela familija. Mi ne idemo bas tako cesto, obicno za Bozic i ljeti nesto cesce, ovisi kako godisnje iskombiniramo. Kod mojih je ljeti ko na kolodvoru, stalno puna kuca pa bi najradije cijelo ljeto preselila dolje a ostatak godine onda mogu bit u Zg. 😛 Muzu je trebalo par godina da se navikne na toliko ljudi i taj domaci kaos 😂 (on ima puno manju i uzu i siru obitelj od mene) ali ja to ne bi mijenjala ni za sto, to mi tu najvise fali. 

Mina93
    10. Lipanj 2018. 14:31

Ana89

Ja sam na moru, pa nemam inspiraciju uopće izaći na vrućinu. Možda ću kasnije, a i moram pitati doktore da li smijem na slijedećem pregledu. Vjerojatno ću, ako i budem išla, ići predvečer. A nemam ni kostim. Imam neke kad sam imala grudi manju trojku 😂😂😂😂

Ja isto moram kupit novi, odma dva jer mi je gornji dio mali 😂😂😂

Pticaselicazgst
    10. Lipanj 2018. 14:45

Ana onda smo se isto usosile 😂😍😍 i meni se cini da cemo ovdje ostati 😊
    Miranda Podstrana mi je bas lijepa  😁 hihi eto kako ljubav razlicite ljude spaja 😍❤ 
    Bitno da odes nekad, da vidis svoje i malo se podruzite. 😊
    Uhhh i ljeti je kod nas veselo, purgeri moji nas opsjedaju i to mi je bas super 🤗 
    Ja sam bas samu sebe iznenadila da sam se preselila i tako snasla u drugom gradu. Ni na kraj pameti mi nije bilo otic iz Zagreba. Ali eto na sve se covjek navikne 💪

Ana89
    10. Lipanj 2018. 15:01

Pticaselicazgst

Ana onda smo se isto usosile 😂😍😍 i meni se cini da cemo ovdje ostati 😊
    Miranda Podstrana mi je bas lijepa 😁 hihi eto kako ljubav razlicite ljude spaja 😍❤
    Bitno da odes nekad, da vidis svoje imalo se podruzite. 😊
    Uhhh i ljeti je kod nas veselo, purgeri moji nas opsjedaju i to mi je bas super 🤗
    Ja sam bas samu sebe iznenadila da sam se preselila i tako snasla u drugom gradu. Ni na kraj pameti mi nije bilo otic iz Zagreba. Ali eto na sve se covjek navikne 💪

Na sve se živ čovjek navikne 😀. Posjete ću ostaviti za nakon što rodim i dođem sebi. Meni dođu sestre, sjećam se kad je mala(20) došla i vodila sam je u Limski zaljev😍 Njoj sam drugoj ili trećoj rekla da sam trudna i to da je razveselim jer ju muče neki zdravstveni problemi. Samo mi je pomazila trbuh i rekla : "Mama će ti se vjerojatno truditi da ne budeš, ali bit ćeš razmažen" 😂😂😂 Već mi je obećala otežati posao 😅 A srednja je skulirana i tiha ☺️Tiha voda brege dere. Šteta što moja baka neće upoznati praunuka(u) . Baš bi se veselila.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• MaggieMm
    10. Lipanj 2018. 15:50

Pozdrav svim buducim mamicama, nova sam ovdje i neznam dal cu pod dobru temu postavit pitanje. Trudna sam trenutno 12 tjedana. Termin mi 18.12. 😍Prije sam imala problema sa visokim prolaktinom, al zacudno uz visoki prolaktin eto i moje bebice 😁😁... pocela sam piti bromergone i nisam znala da sam trudna. Pijem ih još sad u 12 tjednu. Doktori su upoznati sa svime. Zanima me dali je jos koja mamica pila Bromergone u trudnoci i kako je zavrsilo? 
    Mislim da me razumijete da se u ovom stanju bojim svake tablete 😠😠... 

Bulbi91
    10. Lipanj 2018. 16:04

MaggieMm

Pozdrav svim buducim mamicama, nova sam ovdje i neznam dal cu pod dobru temu postavit pitanje. Trudna sam trenutno 12 tjedana. Termin mi 18.12. 😍Prije sam imala problema sa visokim prolaktinom, al zacudno uz visoki prolaktin eto i moje bebice 😁😁… pocela sam piti bromergone i nisam znala da sam trudna. Pijem ih još sad u 12 tjednu. Doktori su upoznati sa svime. Zanima me dali je jos koja mamica pila Bromergone u trudnoci i kako je zavrsilo?
    Mislim da me razumijete da se u ovom stanju bojim svake tablete 😠😠…

Dobrodosla!😍
    Imamo isti termin😍  .. 
    Ne pijem navedenu terapiju al predpostavljam da se kontroliras kod endokrinologa i ako su on i gin.upoznati sa cijelom situacijom mislim da nemas brige oko toga....

• MaggieMm
    10. Lipanj 2018. 16:19

Bulbi91

MaggieMm

Pozdrav svim buducim mamicama, nova sam ovdje i neznam dal cu pod dobru temu postavit pitanje. Trudna sam trenutno 12 tjedana. Termin mi 18.12. 😍Prije sam imala problema sa visokim prolaktinom, al zacudno uz visoki prolaktin eto i moje bebice 😁😁… pocela sam piti bromergone i nisam znala da sam trudna. Pijem ih još sad u 12 tjednu. Doktori su upoznati sa svime. Zanima me dali je jos koja mamica pila Bromergone u trudnoci i kako je zavrsilo?

Dobrodosla!😍
    Imamo isti termin😍 ..
    Ne pijem navedenu terapiju al predpostavljam da se kontroliras kod endokrinologa i ako su on i gin.upoznati sa cijelom situacijom mislim da nemas brige oko toga….

Odakle si? 
    I da jos napomenem, na sam termin je i moj rodendan😁😁😂.. bice veselo

Bulbi91
    10. Lipanj 2018. 16:24

MaggieMm

Bulbi91

MaggieMm

Dobrodosla!😍
    Imamo isti termin😍 ..
    Ne pijem navedenu terapiju al predpostavljam da se kontroliras kod endokrinologa i ako su on i gin.upoznati sa cijelom situacijom mislim da nemas brige oko toga….

Odakle si?
    I da jos napomenem, na sam termin je i moj rodendan😁😁😂.. bice veselo

Iz Zg,a ti?😊
    Ooo,definitivno ce onda biti veselo ....duplo slavlje😁

Miranda
    10. Lipanj 2018. 16:47

MaggieM dobrodosla! Morat cemo vas sad razlikovati nekako 😬
    Bitno da si pod nadzorom, ocito terapija ima vise koristi nego rizika. Nasla sam sad studiju iz 2017. koja kaze da samo 5-6% bromokriptina prode kroz posteljicu (ex vivo uvjeti doduse) i prema njoj je to zanemarivo. Evo: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/29103345/
    Vidim i da je fda kategorija B tako da stetnost zasada nije dokazana. 
    I meni je rodendan 18.12. 😄🥂

Ana89
    10. Lipanj 2018. 16:51

Miranda

MaggieMdobrodosla! Morat cemo vas sad razlikovati nekako 😬
    Bitno da si pod nadzorom, ocito terapija ima vise koristi nego rizika. Nasla sam sad studiju iz 2017. koja kaze da samo 5-6% bromokriptina prode kroz posteljicu (ex vivo uvjeti doduse) i prema njoj je to zanemarivo. Evo:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/29103345/
    Vidim i da je fda kategorija B tako da stetnost zasada nije dokazana.
    I meni je rodendan 18.12. 😄🥂

MaggieMm

Dobrodošla, moj jedini savjet ti je da slušaš liječnike i njihove savjete. Ako kažu da je terapija ok, pij, ako ne, bolje nemoj.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.