Iz Podstrane sam 😊
Otisla sam u Zg studirati, upoznala muza kontinentalca i ostala 😁 Fali i meni svasta od dolje ali navikla sam se i tu, sad mi najvise ljudi fale, dolje mi je cijela familija. Mi ne idemo bas tako cesto, obicno za Bozic i ljeti nesto cesce, ovisi kako godisnje iskombiniramo. Kod mojih je ljeti ko na kolodvoru, stalno puna kuca pa bi najradije cijelo ljeto preselila dolje a ostatak godine onda mogu bit u Zg. 😛 Muzu je trebalo par godina da se navikne na toliko ljudi i taj domaci kaos 😂 (on ima puno manju i uzu i siru obitelj od mene) ali ja to ne bi mijenjala ni za sto, to mi tu najvise fali.
Ja sam na moru, pa nemam inspiraciju uopće izaći na vrućinu. Možda ću kasnije, a i moram pitati doktore da li smijem na slijedećem pregledu. Vjerojatno ću, ako i budem išla, ići predvečer. A nemam ni kostim. Imam neke kad sam imala grudi manju trojku 😂😂😂😂
Ja isto moram kupit novi, odma dva jer mi je gornji dio mali 😂😂😂
Ana onda smo se isto usosile 😂😍😍 i meni se cini da cemo ovdje ostati 😊
Miranda Podstrana mi je bas lijepa 😁 hihi eto kako ljubav razlicite ljude spaja 😍❤
Bitno da odes nekad, da vidis svoje i malo se podruzite. 😊
Uhhh i ljeti je kod nas veselo, purgeri moji nas opsjedaju i to mi je bas super 🤗
Ja sam bas samu sebe iznenadila da sam se preselila i tako snasla u drugom gradu. Ni na kraj pameti mi nije bilo otic iz Zagreba. Ali eto na sve se covjek navikne 💪
Ana onda smo se isto usosile 😂😍😍 i meni se cini da cemo ovdje ostati 😊
Miranda Podstrana mi je bas lijepa 😁 hihi eto kako ljubav razlicite ljude spaja 😍❤
Bitno da odes nekad, da vidis svoje imalo se podruzite. 😊
Uhhh i ljeti je kod nas veselo, purgeri moji nas opsjedaju i to mi je bas super 🤗
Ja sam bas samu sebe iznenadila da sam se preselila i tako snasla u drugom gradu. Ni na kraj pameti mi nije bilo otic iz Zagreba. Ali eto na sve se covjek navikne 💪
Na sve se živ čovjek navikne 😀. Posjete ću ostaviti za nakon što rodim i dođem sebi. Meni dođu sestre, sjećam se kad je mala(20) došla i vodila sam je u Limski zaljev😍 Njoj sam drugoj ili trećoj rekla da sam trudna i to da je razveselim jer ju muče neki zdravstveni problemi. Samo mi je pomazila trbuh i rekla : "Mama će ti se vjerojatno truditi da ne budeš, ali bit ćeš razmažen" 😂😂😂 Već mi je obećala otežati posao 😅 A srednja je skulirana i tiha ☺️Tiha voda brege dere. Šteta što moja baka neće upoznati praunuka(u) . Baš bi se veselila.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Pozdrav svim buducim mamicama, nova sam ovdje i neznam dal cu pod dobru temu postavit pitanje. Trudna sam trenutno 12 tjedana. Termin mi 18.12. 😍Prije sam imala problema sa visokim prolaktinom, al zacudno uz visoki prolaktin eto i moje bebice 😁😁... pocela sam piti bromergone i nisam znala da sam trudna. Pijem ih još sad u 12 tjednu. Doktori su upoznati sa svime. Zanima me dali je jos koja mamica pila Bromergone u trudnoci i kako je zavrsilo?
Mislim da me razumijete da se u ovom stanju bojim svake tablete 😠😠...
Pozdrav svim buducim mamicama, nova sam ovdje i neznam dal cu pod dobru temu postavit pitanje. Trudna sam trenutno 12 tjedana. Termin mi 18.12. 😍Prije sam imala problema sa visokim prolaktinom, al zacudno uz visoki prolaktin eto i moje bebice 😁😁… pocela sam piti bromergone i nisam znala da sam trudna. Pijem ih još sad u 12 tjednu. Doktori su upoznati sa svime. Zanima me dali je jos koja mamica pila Bromergone u trudnoci i kako je zavrsilo?
Mislim da me razumijete da se u ovom stanju bojim svake tablete 😠😠…
Dobrodosla!😍
Imamo isti termin😍 ..
Ne pijem navedenu terapiju al predpostavljam da se kontroliras kod endokrinologa i ako su on i gin.upoznati sa cijelom situacijom mislim da nemas brige oko toga....
Pozdrav svim buducim mamicama, nova sam ovdje i neznam dal cu pod dobru temu postavit pitanje. Trudna sam trenutno 12 tjedana. Termin mi 18.12. 😍Prije sam imala problema sa visokim prolaktinom, al zacudno uz visoki prolaktin eto i moje bebice 😁😁… pocela sam piti bromergone i nisam znala da sam trudna. Pijem ih još sad u 12 tjednu. Doktori su upoznati sa svime. Zanima me dali je jos koja mamica pila Bromergone u trudnoci i kako je zavrsilo?
Dobrodosla!😍
Imamo isti termin😍 ..
Ne pijem navedenu terapiju al predpostavljam da se kontroliras kod endokrinologa i ako su on i gin.upoznati sa cijelom situacijom mislim da nemas brige oko toga….
Odakle si?
I da jos napomenem, na sam termin je i moj rodendan😁😁😂.. bice veselo
Dobrodosla!😍
Imamo isti termin😍 ..
Ne pijem navedenu terapiju al predpostavljam da se kontroliras kod endokrinologa i ako su on i gin.upoznati sa cijelom situacijom mislim da nemas brige oko toga….
Odakle si?
I da jos napomenem, na sam termin je i moj rodendan😁😁😂.. bice veselo
Iz Zg,a ti?😊
Ooo,definitivno ce onda biti veselo ....duplo slavlje😁
MaggieM dobrodosla! Morat cemo vas sad razlikovati nekako 😬
Bitno da si pod nadzorom, ocito terapija ima vise koristi nego rizika. Nasla sam sad studiju iz 2017. koja kaze da samo 5-6% bromokriptina prode kroz posteljicu (ex vivo uvjeti doduse) i prema njoj je to zanemarivo. Evo: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/29103345/
Vidim i da je fda kategorija B tako da stetnost zasada nije dokazana.
I meni je rodendan 18.12. 😄🥂
MaggieMdobrodosla! Morat cemo vas sad razlikovati nekako 😬
Bitno da si pod nadzorom, ocito terapija ima vise koristi nego rizika. Nasla sam sad studiju iz 2017. koja kaze da samo 5-6% bromokriptina prode kroz posteljicu (ex vivo uvjeti doduse) i prema njoj je to zanemarivo. Evo:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/29103345/
Vidim i da je fda kategorija B tako da stetnost zasada nije dokazana.
I meni je rodendan 18.12. 😄🥂
Dobrodošla, moj jedini savjet ti je da slušaš liječnike i njihove savjete. Ako kažu da je terapija ok, pij, ako ne, bolje nemoj.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji