Tema zimsko proljetne bebe kazete? Mozda sam bliza njima po terminu, al ovdje sam navikla 🙄
Cure ja san obavila veceru..prije sat vremena sendvic sir parizer i hrenovke do sotra to je to…da li smijem normalno nastavit s vodom…to vas nisan upitala pretpostavljam da vodu smijem normalno piti ali cisto eto da znam????i hvala vas sto ste tako strpljive kad san ja cila bass smotana u vezi te pretrage…i tila bi samo da sve napravim kako treba…i hvala vam jos jednom…😙😙😙
Mozes sigurno..dehidrirala bi do jutra…meni je dr rekao kad cu ici vaditi krv to jutro za ogtt moram nataste doci,mogu samo vodu popiti..
Ja sam zadnje vodu pila oko pola noći i to je to. Tako mi u uputama za vađenje pisalo. A kad budeš popila ne smiješ uopće vodu pit,rekao ko ovaj što mi vadio krv samo ovlažit usta ako je baš sila.
Urin se ne vadi za to
Meni su rekli da slobodno pijem vodu samo ne previse nego ono po gutljaj dva..ja sam u 2 sata popila 3 gutljaja vode. Samo hranu se ne smije konzumirati, a vodu smijemo da ne dehidriramo, ali eto ne previse da ne razrijedi tu glukozu koju smo popile..
❤N i V💙
Tema zimsko proljetne bebe kazete? Mozda sam bliza njima po terminu, al ovdje sam navikla 🙄
Ne ides ti od nass!! hahaha 😍 😊 A prati i njih, uz nas, mislim i ja ih pratim xD I jesenske i sve. Volim da vidim desavanja i iskustva razna 😋
Ok..hvala cure bitno da mogu vodu bar do ponoc..inace bas jakoo pijem nezz kako bi sad do sutra bez vode..ok sutra necu..al sad bar do ponoc da mogu vodu pit to mi je bitno..znaci ni urin se ne daj ek..hvala vam na inormacijama...stas ja san panicar preplaseni sa milijon pitanja...srica da imam vas..hvala vam
url=https://lilypie.com]
Tu te neka!!!! Miruj!!!!! Kakvo prelazenje,ne izdaji sestre svoje :D
Salatice divna ti je pupa.
I moja beba je danas mirna. Samo jednom mi je se javila,i to vrlo malo.
Sutra kontrola,jedva cekam :)
i moj beban je miran. javio se jednom. ali već sam navikla da je jako miran. javi se obično par puta dnevno na skroz kratko.
Ne ides ti od nass!! hahaha 😍 😊 A prati i njih, uz nas, mislim i ja ih pratim xD I jesenske i sve. Volim da vidim desavanja i iskustva razna 😋
Ma ne idem od vas, no way. Ko bi me svaki dan nasmija da mi nema tebe 😏😏
Ma prirasle su mi srcu sve cure, i njihovi bebaci. Nekako se radujem s vama vasim ko i svojim dobrim vijestima. Mogu ja njih popratit, al ovo je "moja" grupa, ovdje sam doma.
Pa salatice, preslatka si, ja te tvoje kile koje stalno spominjes uopce ne vidim! 🤷♀️
I moj se danas nesto dosta javlja, u svako doba dana. Zadnjih dana oocenito cesce, ali danas je bas posebno aktivan.
barbie, neka tvog, kazu da kakvi su u stomaku, da takvi obicno budu i na vani. Ako bih mogla birati, ja bih radije malo mirniju bebu 🙊
Luka ❤
salatice ni ja ne vidim te tvoje kile o kojima pricas 😊 ja sam osjetila bebaca jutros kratko i negdje oko 18h, jedva cekam da to krene malo intezivnije!
url=https://lilypie.com]
Hahaha, nemam vage kuci, da vam slikam 😂 83kg okruglo sa 25 nedelja, prije trudnoce cca 67kg, ono varirala sam od 64kg do 70kg zadnjih godina. Ako budem u prilici da slikam kad se budem vagala - slikam i saljem xD
A od 28 nedelje krece kao da se broje pokreti, jos uvijek su mekanije kosti, pogotovo curama 20, 21. Evo je ne smiruje se sad, a jutros je, pa 2h je nisam osjetila sig.
Sortiraj odgovore
Najstariji