Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    02. Rujan 2018. 19:41

Ana89

Salatica9192

Ana,
    hvala na savjetu, ali odustala sam od nje definitivno 😂 Poslije ove borbe sa mucninom i omiljena jela su mi bljak xD Neka on sebi pravi ako zeli 😶
    Cure, ja cu imati ogroman stomak, ovo je stvarno iskocilo bas, za ovo koliko mirujem 🤔
    Da nisu i kod mene blizanci hahah 😂 Nmg se nadgledati u ogledali xD I skontam se, ako budem do termina uspjela, doce mi do koljena haha 😍😥 A beba opet mirnijaa. Jedan dan kao Anin djecak, drugi dan kao od Barbie xD Bas me salta haha.

Ma zgodna si, o čemu pričaš? 😍 Svaka od nas je lijepa na svoj način. I svaki trbuh je lijepi, ima najslađi moguću sadržaj 😀😀

Ana pitanje..znam da si ti cak nekako naj friskija..da li smim nastavit vidu piti normalno..veceru sam obavila..zanima me da li mogu normalno vidu konzumirat..i da da li uzimaju i urin na pretragi za ogtt..aj molim te prosvitli me..tnx

url=https://lilypie.com]

• Kani07
    02. Rujan 2018. 19:43

Majana

Kani07

Majana

Nunii

Imam jos samo 60 stranica zaostatka 😂
    Na 6 kg plusa sam za sad 😊 Ne pazim uopce na klopicu.
    Mi nasli stan konacno. Selimo do 1.10.. U tom periodu imam 2 termina kod doktorice,termin u banci i jednom moramo u Minhen kod ginica jer gospodin drzi cijelo vrijeme ruke u gardu i ne mozemo vidjeti lice. Doktorica bas inzistira da vidimo dal je sve ok buduci da jos nismo uspjeli vidjeti lice.

Najveci problem i kamen nam je bio taj stan i na kraju uspjeli nac 70 kvadrata za 650e i to topli 😍 Istina da smo 50 km od Minhena,ali ne idemo cesto pa mi je svejedno. Doslovno izmedu Minhena i Augsburga.Sve mi blizu. Gazde dopustaju i zivotinje tako da cemo druge godine uvesti macka sigurno 😂

70m2 650 eura🔝ode u nas za 500eura iznajmljuju dvosobne stanove i to manje a od 01.06.se snalazi ili plati vise, na nase place katastrofa, mi u potrazi al nula bodova, mislim da cemo se morat snac u ovom minijaturnom, samo ne znam kako😖

Nuni dobra cjela za toliki stan bravo,Majana gdje si u De

Nismo u De u Trogiru smo ode bit podstanar i nac stan ko dobit na lotu hahaha

E ja skontala da si u de pa mucis se sa stanom i tu je lutrija stan nac

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    02. Rujan 2018. 19:47

zvrkica

Salatice baš ti je lijepi pupo 😍😍

Mene ubija žgaravica danas 🤤🤤 a imam samo Gastal 🤤🤤 uzet ću pola i sutra u ljekarni uzet drugo.

Ja sam sad pobrisala polako podove uvstanu i riknula, ovo ležanje je koma

Uzmi si Rennie. On je safe. Spasio me kad je mene žderala žgaravica krajem prvog i početkom drugog tromjesečja.

url=https://daisypath.com]

• Marti8
    02. Rujan 2018. 19:56

zadranka86

Cure ja san obavila veceru..prije sat vremena sendvic sir parizer i hrenovke do sotra to je to…da li smijem normalno nastavit s vodom…to vas nisan upitala pretpostavljam da vodu smijem normalno piti ali cisto eto da znam????i hvala vas sto ste tako strpljive kad san ja cila bass smotana u vezi te pretrage…i tila bi samo da sve napravim kako treba…i hvala vam jos jednom…😙😙😙

Mozes sigurno..dehidrirala bi do jutra...meni je dr rekao kad cu ici vaditi krv to jutro za ogtt moram nataste doci,mogu samo vodu popiti..

• Strudlica
    02. Rujan 2018. 20:01

marti8

zadranka86

Cure ja san obavila veceru..prije sat vremena sendvic sir parizer i hrenovke do sotra to je to…da li smijem normalno nastavit s vodom…to vas nisan upitala pretpostavljam da vodu smijem normalno piti ali cisto eto da znam????i hvala vas sto ste tako strpljive kad san ja cila bass smotana u vezi te pretrage…i tila bi samo da sve napravim kako treba…i hvala vam jos jednom…😙😙😙

Mozes sigurno..dehidrirala bi do jutra…meni je dr rekao kad cu ici vaditi krv to jutro za ogtt moram nataste doci,mogu samo vodu popiti..

Ja sam zadnje vodu pila oko pola noći i to je to. Tako mi u uputama za vađenje pisalo. A kad budeš popila ne smiješ uopće vodu pit,rekao ko ovaj što mi vadio krv samo ovlažit usta ako je baš sila. 
    Urin se ne vadi za to

Ptičica
    02. Rujan 2018. 20:02

Tema zimsko proljetne bebe kazete? Mozda sam bliza njima po terminu, al ovdje sam navikla 🙄

truskawka
    02. Rujan 2018. 20:07

Strudlica

marti8

zadranka86

Mozes sigurno..dehidrirala bi do jutra…meni je dr rekao kad cu ici vaditi krv to jutro za ogtt moram nataste doci,mogu samo vodu popiti..

Ja sam zadnje vodu pila oko pola noći i to je to. Tako mi u uputama za vađenje pisalo. A kad budeš popila ne smiješ uopće vodu pit,rekao ko ovaj što mi vadio krv samo ovlažit usta ako je baš sila.
    Urin se ne vadi za to

Meni su rekli da slobodno pijem vodu samo ne previse nego ono po gutljaj dva..ja sam u 2 sata popila 3 gutljaja vode. Samo hranu se ne smije konzumirati, a vodu smijemo da ne dehidriramo, ali eto ne previse da ne razrijedi tu glukozu koju smo popile..

❤N i V💙

Salatica9192
    02. Rujan 2018. 20:24

Ptičica

Tema zimsko proljetne bebe kazete? Mozda sam bliza njima po terminu, al ovdje sam navikla 🙄

Ne ides ti od nass!! hahaha 😍 😊 A prati i njih, uz nas, mislim i ja ih pratim xD I jesenske i sve. Volim da vidim desavanja i iskustva razna 😋

zadranka86
    02. Rujan 2018. 20:30

Ok..hvala cure bitno da mogu vodu bar do ponoc..inace bas jakoo pijem nezz kako bi sad do sutra bez vode..ok sutra necu..al sad bar do ponoc da mogu vodu pit to mi je bitno..znaci ni urin se ne daj ek..hvala vam na inormacijama...stas ja san panicar preplaseni sa milijon pitanja...srica da imam vas..hvala vam

Blaza26
    02. Rujan 2018. 20:45

Ptičica

Tu te neka!!!! Miruj!!!!! Kakvo prelazenje,ne izdaji sestre svoje :D 
    Salatice divna ti je pupa.
    I moja beba je danas mirna. Samo jednom mi je se javila,i to vrlo malo.
    Sutra kontrola,jedva cekam :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI