Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    02. Rujan 2018. 18:51

Ana, 
    hvala na savjetu, ali odustala sam od nje definitivno 😂 Poslije ove borbe sa mucninom i omiljena jela su mi bljak xD Neka on sebi pravi ako zeli 😶 
    Cure, ja cu imati ogroman stomak, ovo je stvarno iskocilo bas, za ovo koliko mirujem 🤔

Nunii
    02. Rujan 2018. 18:56

Imam jos samo 60 stranica zaostatka 😂
    Na 6 kg plusa sam za sad 😊 Ne pazim uopce na klopicu. 
    Mi nasli stan konacno. Selimo do 1.10.. U tom periodu imam 2 termina kod doktorice,termin u banci i jednom moramo u Minhen kod ginica jer gospodin drzi cijelo vrijeme ruke u gardu i ne mozemo vidjeti lice. Doktorica bas inzistira da vidimo dal je sve ok buduci da jos nismo uspjeli vidjeti lice.

Najveci problem i kamen nam je bio taj stan i na kraju uspjeli nac 70 kvadrata za 650e i to topli 😍 Istina da smo 50 km od Minhena,ali ne idemo cesto pa mi je svejedno. Doslovno  izmedu Minhena i Augsburga.Sve mi blizu. Gazde dopustaju i zivotinje tako da cemo druge godine uvesti macka sigurno 😂

Pticaselicazgst
    02. Rujan 2018. 19:07

Salatice bas si slatka a trbuscic je 🔝 lijepa trudnica 😍😘
    Meni malena isto danas mirnija i sve mi cudno, valjda ce sutra opet bit u svom elementu 😊

Ana89
    02. Rujan 2018. 19:09

Salatica9192

Ana,
    hvala na savjetu, ali odustala sam od nje definitivno 😂 Poslije ove borbe sa mucninom i omiljena jela su mi bljak xD Neka on sebi pravi ako zeli 😶
    Cure, ja cu imati ogroman stomak, ovo je stvarno iskocilo bas, za ovo koliko mirujem 🤔
    Da nisu i kod mene blizanci hahah 😂 Nmg se nadgledati u ogledali xD I skontam se, ako budem do termina uspjela, doce mi do koljena haha 😍😥 A beba opet mirnijaa. Jedan dan kao Anin djecak, drugi dan kao od Barbie xD Bas me salta haha.

Ma zgodna si, o čemu pričaš? 😍  Svaka od nas je lijepa na svoj način. I svaki trbuh je lijepi, ima najslađi moguću sadržaj 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    02. Rujan 2018. 19:18

Salatica9192

Ana,
    Da nisu i kod mene blizanci hahah 😂 Nmg se nadgledati u ogledali xD I skontam se, ako budem do termina uspjela, doce mi do koljena haha 😍😥 A beba opet mirnijaa. Jedan dan kao Anin djecak, drugi dan kao od Barbie xD Bas me salta haha.

Bas si lijepa trudnica i moj je trbuh iskocio i zatezu li vas leda gore u visini grudi osjecaj kao da koza puca

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Strudlica
    02. Rujan 2018. 19:19

Salatice ja sam danas jela fiš paprikaš od riječne ribe,tata radio u kotliću,za prste polizat  ali definitivno ga treba znat napravit da se ne osjeti onaj miris riječne ribe,ali za papat njami 

zadranka86
    02. Rujan 2018. 19:20

Cure ja san obavila veceru..prije sat vremena sendvic sir parizer i hrenovke do sotra to je to...da li smijem normalno nastavit s vodom...to vas nisan upitala pretpostavljam da vodu smijem normalno piti ali cisto eto da znam????i hvala vas sto ste tako strpljive kad san ja cila bass smotana u vezi te pretrage...i tila bi samo da sve napravim kako treba...i hvala vam jos jednom...😙😙😙

Majana
    02. Rujan 2018. 19:29

Nunii

Imam jos samo 60 stranica zaostatka 😂
    Na 6 kg plusa sam za sad 😊 Ne pazim uopce na klopicu.
    Mi nasli stan konacno. Selimo do 1.10.. U tom periodu imam 2 termina kod doktorice,termin u banci i jednom moramo u Minhen kod ginica jer gospodin drzi cijelo vrijeme ruke u gardu i ne mozemo vidjeti lice. Doktorica bas inzistira da vidimo dal je sve ok buduci da jos nismo uspjeli vidjeti lice.

Najveci problem i kamen nam je bio taj stan i na kraju uspjeli nac 70 kvadrata za 650e i to topli 😍 Istina da smo 50 km od Minhena,ali ne idemo cesto pa mi je svejedno. Doslovno izmedu Minhena i Augsburga.Sve mi blizu. Gazde dopustaju i zivotinje tako da cemo druge godine uvesti macka sigurno 😂

70m2 650 eura🔝ode u nas za 500eura iznajmljuju dvosobne stanove i to manje a od 01.06.se snalazi ili plati vise, na nase place katastrofa, mi u potrazi al nula bodova, mislim da cemo se morat snac u ovom minijaturnom, samo ne znam kako😖

mmama2
    02. Rujan 2018. 19:30

Cure Rode vam vise ne sivaju pelene :) sumnjam da ces naci negdje cijeli paket rabljenuh :/ nama su one bile npr presiroke jer je D bio mrsava bebica.. ja vam najtoplije preporucam uzimati pojedinacno, od svega pomalo jer paket je steta uzet ako nece pasat, pogotovo sitnijim bebama, ako su npr koji tj ranije rodeni.. ionako vam je najjednostavnije tetra + cover... daj pitaj tam na faceu pa te ubacim u grupu o mpp

Majana
    02. Rujan 2018. 19:31

Salatice preslatka si 😍 moj je tu negdi ko tvoj a 7 tj manje hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.