Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    29. Kolovoz 2018. 21:03

Ja sam potpuno sokirana i dalje, nemam nijedne pametne. 😔 Prvo bulbi gdje je isto sve djelovalo ok, sad ovo s pikicom u ovolikim tjednima, pa kako? 😔😔😔 Drzi se draga, svu snagu svijeta ti zelim ❤

Luka ❤

• Sanja28
    29. Kolovoz 2018. 21:08

Cure ja ne znam stvarno što da mislim. Trudnoća mi je uredna, nemam nikakvih problema (nadam se da će i ostat tako), pijem samo za štitnjaču tablete, malo su mi vrijednosti povišene u trudnoći, nalaz urinokulture kako kad, ali s tim sam oduvijek imala problema, krvni nalazi super, OGTT još nije rađen, moj doktor radi to iza 29. tjedna, ali mene muči druga stvar. Puno kila sam dobila. 16. Inače sam takva da ljeti puno dobijem i baravno da sam i u trudnoći, još sam i prestsls pušit, ali brine me jer doktor je digao paniku kada sam bila na 10, a kile samo rastu, nije da jedem sad nešto previše i ne vidi se ko da sam toliko dobila. Molim vas, koliko ste vi dobiledo sada? Sve smo tu negdje s terminima. Oprostite na dugom postu. 

Blaza26
    29. Kolovoz 2018. 21:09

AllieH

Ja sam potpuno sokirana i dalje, nemam nijedne pametne. 😔 Prvo bulbi gdje je isto sve djelovalo ok, sad ovo s pikicom u ovolikim tjednima, pa kako? 😔😔😔 Drzi se draga, svu snagu svijeta ti zelim ❤

Također.... Bulbi mi je stalno u mislima😔
    Pikice drzi se. Odtuguj svoje,to se mora. Kakvu god pomoc mozes potrazit,potrazi.. Ne odustaj,i ne kloni <3
    U mislima si mi i u molitvama da ti Bog da snage 

• Strudlica
    29. Kolovoz 2018. 21:13

Evo i mene da se malo javimo, putujemo Italijom i napokon uhvatim internet u sobi i listam postove brže da vidim kako Pikica i sjela sam na guzicu doslovno kad sam pročitala  Pa nemam riječi.... Stvarno tužno.. pikice jako mi je žao

Ana89
    29. Kolovoz 2018. 21:17

Sanja28

Cure ja ne znam stvarno što da mislim. Trudnoća mi je uredna, nemam nikakvih problema (nadam se da će i ostat tako), pijem samo za štitnjaču tablete, malo su mi vrijednosti povišene u trudnoći, nalaz urinokulture kako kad, ali s tim sam oduvijek imala problema, krvni nalazi super, OGTT još nije rađen, moj doktor radi to iza 29. tjedna, ali mene muči druga stvar. Puno kila sam dobila. 16. Inače sam takva da ljeti puno dobijem i baravno da sam i u trudnoći, još sam i prestsls pušit, ali brine me jer doktor je digao paniku kada sam bila na 10, a kile samo rastu, nije da jedem sad nešto previše i ne vidi se ko da sam toliko dobila. Molim vas, koliko ste vi dobiledo sada? Sve smo tu negdje s terminima. Oprostite na dugom postu.

Evo ja sam hormonalno danas 26.tt( išla u 27.tt)..znači ,6 mj.... I dobila sam oko 8 kila cca.  Vjerujem da će se to odsad promijeniti jer moram dodatno paziti na unos hrane zbog blago povišenog OGTT- a. Evo, večeram jogurt 😆😆😆

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    29. Kolovoz 2018. 21:18

Ana89

Sanja28

Evo ja sam hormonalno danas 26.tt( išla u 27.tt)..znači ,6 mj…. I dobila sam oko 8 kila cca. Vjerujem da će se to odsad promijeniti jer moram dodatno paziti na unos hrane zbog blago povišenog OGTT- a. Evo, večeram jogurt 😆😆😆

Ali razumijem te, imaš osjećaj da se debljaš od zraka. So do I. Jer ne jedem ništa posebno više 

url=https://daisypath.com]

• zvrkica
    29. Kolovoz 2018. 21:24

Ja sam u 22 tt i dobila sam 4 kg ALI ušla sam u trudnocu sa viškom kg

Apetit mi se bas pojačao od danas 

• Sanja28
    29. Kolovoz 2018. 21:26

Ana89, ja sam 24 +3, pa sam dobila duplo više. Zato me i je panika, pratim vas i primjećujem da sam dobila puno više od svih vas, a šta je najbitnije, mršava sam inače, nekad i premršava, stvarno mi kile nenormalno variraju. Bojim se zbog bebe, da se ne razboli zbog mojih gluposti s kilažom. Moram promijeniti očito prehranu, jer ovako više nejde. 

• Sanja28
    29. Kolovoz 2018. 21:34

Zvrkica, meni se pojačao čim sam prestala pušit i radit, samim time i živcirat se. Cure molim vas savjete oko prehrane, šta vi jedete? 

zadranka86
    29. Kolovoz 2018. 21:38

Cure ja u pon idem radit pertragu ogtt valjda se tako tocno zove..rekli su mi dan prije lagano juha i lesada..zanima me sto ste vi jele dan prije pretrage..treba izdrzati...i kao jesti do 19h navecer..dajte koje ste bile par savjeta..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI