Evo nasla sam mozda cak nije ni lose ovak nes uzet jos pise da se moze koristit i kao prekrivac onda se vjerojatno ili veze ili je na gumb… mislim i ja da cu uzet nesto tipa toga
Imate ga u pepca..ja ga kupila..na cicak i pretvara se u prekrivac puploncic...oko 40kn..al ja imam ona bass pravi starinski i meni on the best
url=https://lilypie.com]
Pikice jel nam mozes rec zasto moras ic u slo?
Koliko se ja sjecam i moja poznanica je u 6mj morala prekinut trudnocu radi bolesti bebe takoder je isla u Slo jer u hr u ovim tjednima je zakonom to zabranjeno bez razlike koliko je beba bolesna
Neka me ispravi neko ako sam krivo rekla
Ali eto sjecam se da je i ta poznanica morala van hr
Vidim da smo sve utihnule mislim da nam je ovo danas svima veliki sok i da su sad svi dobili neku dozu straha..
uzasno sam tuzna kaj se takve stvari moraju nekom dogodit i to je takva nepravda ali nazalost nijedna od nas na takav ishod nemoze reagirat to je jace od svih nas.... dan je bas banana
Ma ne slusaj te me neznam vise sta mislit ili ista
Pikice jel nam mozes rec zasto moras ic u slo?
Koliko se ja sjecam i moja poznanica je u 6mj morala prekinut trudnocu radi bolesti bebe takoder je isla u Slo jer u hr u ovim tjednima je zakonom to zabranjeno bez razlike koliko je beba bolesna
Neka me ispravi neko ako sam krivo rekla
Ali eto sjecam se da je i ta poznanica morala van hr
Da, isto sam mislila napisati. Ali po meni je to bezveze, zar se ne moze sastati konzilijum doktora i odobriti se u ovakvim slučajevima.Zenu jos maltretirati da ide u inostranstvo. Ma da, vjerujem, da im je uredjeno sve to.
Vidim da smo sve utihnule mislim da nam je ovo danas svima veliki sok i da su sad svi dobili neku dozu straha..
uzasno sam tuzna kaj se takve stvari moraju nekom dogodit i to je takva nepravda ali nazalost nijedna od nas na takav ishod nemoze reagirat to je jace od svih nas…. dan je bas banana
Ma ne slusaj te me neznam vise sta mislit ili ista
❤ bas banana..
Hvala lily na objasnjenju, mislila sam da ako ce doc do induciranog porodaja da se to moze napravit kod nas..
Ovo sa pikicom je strasno i ne daj Boze vise nikome nikada, samo on zna kako joj je sad. Sve smo nikakve jer jednostavno ovo ne ocekujes, redovno pratis trudnocu i sve bude u redu i onda odjednom sok. Uzaas 😢
lily potpisujem sve sto si napisala...pretuzna sam i bez rijeci...
url=https://lilypie.com]
Pticice,
da 😊 malo samo "zarozila", iako sam napisala da necu furati neke roze (tiker dvije roze, deka roza xD).
A za Pikicu, toliko toga imam reci i toliko toga nemam reci... Covjek pretezno nije svjestan svoje jacine. Nadam se da ce Pikica tako jaka biti, hoce sigurno ❤️
Sve potpisujem cure,zao mi je kao da je neko moj ,jednostavno vise nema pravila ni sigurni tjedana nego molit boga da sve bude uredu jer mi zaista nemamo nikakvu moc da nesto promjenimo.Svaka od nas ide srcem i dusom da to dijete zivo i zdravo rodi ja sam na pocetku 8 tjedana izgubila bebu pa je tesko bilo a dogurat vise od pola ali sto je Salatica rekla svi mi imamo snagu za koju ne znamo i kad je najgore prezivimo .
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji