Kako sam ja plavusa u dusi samo sam htjela podijeliti kako sam tek jutros skuzila u trudnickoj da mi pise da je posteljica straga, ono vidila sam i prije samo da pise straga i ono ja to ignoriram jer mi doktor nista nije rekao i jutros si mislim koliko sam glupa da to nisam skuzila 🤣🤣
mene taj donji dio leđa najviše boli kad sam doma cijeli dan i uglavnom ležim u krevetu. što se više krećem, manje me boli. ali znam da nema pomoći ako morate mirovati. no eto, baš sam primijetila da me ubija kad kakti odmaram i mirujem.
Mene donjio dio ledja najvise boli ako spavam/lezim na desnom boku.
Zadranka, drago mi je da je sve je sve u redu i nadam se da si ipak malo smirenija sad 😘
Dobro jutro 🤗
Luka ❤
I da, cestitam na deckicu!
Truskawka, ti si vanserijska trudnica ovdje s tim svojim prekrasnim trbuhom 😍😍
Luka ❤
I da, cestitam na deckicu!
Truskawka, ti si vanserijska trudnica ovdje s tim svojim prekrasnim trbuhom 😍😍
Hehehe hvala..🤗
❤N i V💙
Jutro cure!!
Sve ste tako predivne 😍😍😍😍 svi trbuščići tako različiti a tako predivni 😍
Zadranka čestitke na dečkiću 💙
Moj muž je sinoć prvi put osjetio bebicu. Počela sam redovno osjećat nakon jela,pa kad legnem i smirim se. I sinoć je baš aktivna bila,pa je i on vidio i osjetio 😍😍😍
Jel nekoga od vas boli obicno sjedanje na stolac 😒😒, svaki put kada sjednem kao da si zabijem neku iglicu dolje😑😑
Ja sam sa sidenjam na Vi..nezz bice zbog te postelkive niske..meni ne pase jak mi pritisak i duze od 10min ne ide..Bas uspravno sidenje nikako
Ja ne mogu sjedit ni 5 min ne znam jel od trudnoce ili od problema s ledima koje imam.
Imam i ja tih problema, pocne me trtica bolit za poludit, ne mogu 5min sjediti. Prosli tj u uredu sam poludila. Mislim da uskoro prestajem raditi 🤣
Imam i ja problema s kraljeznicom, operirana prije 2god, pa nekako mislim.da je to sve znog toga.
Di ste cure, nitko ne pise danas 😂
Vikend je pa niko nije online 😋
❤N i V💙
Bruna,
😍😍😍😍 preslatko mi je kad i oni osjete. Moj uzme i kao sapce, prica sa bebom i kao sta mene briga sta se njih dvoje dogovaraju 😂 ja se istopim 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji