I da, cestitam na deckicu!
Truskawka, ti si vanserijska trudnica ovdje s tim svojim prekrasnim trbuhom 😍😍

Luka ❤
I da, cestitam na deckicu!
Truskawka, ti si vanserijska trudnica ovdje s tim svojim prekrasnim trbuhom 😍😍
Hehehe hvala..🤗

❤N i V💙
Jutro cure!!
Sve ste tako predivne 😍😍😍😍 svi trbuščići tako različiti a tako predivni 😍
Zadranka čestitke na dečkiću 💙
Moj muž je sinoć prvi put osjetio bebicu. Počela sam redovno osjećat nakon jela,pa kad legnem i smirim se. I sinoć je baš aktivna bila,pa je i on vidio i osjetio 😍😍😍

Jel nekoga od vas boli obicno sjedanje na stolac 😒😒, svaki put kada sjednem kao da si zabijem neku iglicu dolje😑😑
Ja sam sa sidenjam na Vi..nezz bice zbog te postelkive niske..meni ne pase jak mi pritisak i duze od 10min ne ide..Bas uspravno sidenje nikako
Ja ne mogu sjedit ni 5 min ne znam jel od trudnoce ili od problema s ledima koje imam.
Imam i ja tih problema, pocne me trtica bolit za poludit, ne mogu 5min sjediti. Prosli tj u uredu sam poludila. Mislim da uskoro prestajem raditi 🤣
Imam i ja problema s kraljeznicom, operirana prije 2god, pa nekako mislim.da je to sve znog toga.
Di ste cure, nitko ne pise danas 😂
Vikend je pa niko nije online 😋

❤N i V💙
Bruna,
😍😍😍😍 preslatko mi je kad i oni osjete. Moj uzme i kao sapce, prica sa bebom i kao sta mene briga sta se njih dvoje dogovaraju 😂 ja se istopim 😍

evo mi se spremamo za more, sutra idemo..ja neispavana, ovaj mali mi neda da spavam, jucer jedva zaspala ujutro sva zakocena, macka mi ispod nogu spavala,druga izmedu nas, treca na prozoru i svađa se sa pticama 😁 ne pase mi na bok trnu mi ruke, ako sam na leđima bole me leđa a mali udara i udara 😁 veselo mi je...a da ne pričam da imam 4 jastuka oko sebe...vrijeme je za trudnicki jastuk 😁

Hahaha oo blago vama svima.. meni svaki dan isti, dosadno mi je vise... Muz radi, moji rade, njegovi rade, nigdje nikoga... Ne znam vise sta cu od sebe... Odem na kavu s ekipom nekad, odem u setnju, spremim po kuci, skuham rucak, na plazu mi se ne ide jer je previse ljudi i more je odvratno toplo... Aaaaaa 😟😂😂

Mi smo opet za vikend zaprašili na more po sina koji je ostao kod mojih pa danas koristimo priliku za zadnji kupanac 😉 Sutra povratak za zg, sve se bojim kolike će gužve biti 😫
Meni je jučer službeno prvi dan bolovanja, potrošila sam godišnji i stvarno nemam snage za raditi, to sjedenje i stajanje me ubija, a tim više što radim u labosu na fakultetu u miomirisu raznih kemikalija, to mi stvarno ne treba sad.
I danas nam je puni tjedan ❤️ Moram okačiti neku slikicu...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji