Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    10. Siječanj 2016. 14:32

Tyna nasa se tako u toj dobi budila svaka dva sata, tocna kao urica bila. Sada je prvo budenje oko 5-5.30 a zaspi oko 23. 

Lady kupam ju sa dermatoloskim onim gelom za novorodencad od mustele i on je za kosu i tijelo, tako da nemam ovaj za tjemenicu s tim bi i kosicu prala. Meni ona od ulja nije ni lijepo mirisala i kosa joj je vjecito masna bila, kao i ona..
    Nista od tih pripravaka nisam pila ni u trudnoci pa ne pijem niti sada..

Na more planiramo ali kud jos nemam pojma. Jedva cekam, mm joj je kupio svu opremu za more jos dok sam trudna bila.. i camac i prsluk i slauf, loptu.. i pumpu za sve to napuhati 

lady6
    10. Siječanj 2016. 15:40

Do kad spadamo s bebicom pod petrovu? Mjesec dana ili 6 tjedana? Razmisljam vec otici na hitnu...posteno nije jela od jucer...samo se igra cicom i spava na njoj i tu i tamo povuce...kaka i piski normalno ali svejedno....

allegrazg
    10. Siječanj 2016. 15:45

Lillany, skupljala je nogice, ali ne cijelo vrijeme, bas zbog nogica sam posumnjala na grceve...sve me strah kaj nas nocas ceka.

Mia007
    10. Siječanj 2016. 16:12

MaliV, nismo jos probali kapati, ne smeta joj ta balica, normalno dise pa cu pricekat patronaznu iduci tjedan da mi pokaze :)

Mi se danas prvi puta kupamo sami, nadam se da ce proci dobro :)

• buffy
    10. Siječanj 2016. 16:27

Lady i moj je od sinoc takav... stavim ga on ju drzi u ustim i zaspe spustim ga place ivtako se u krug zezamo..isto kaka i piski tako da ja jos nisam zabrinuta..mislim da je neka faza 

• buffy
    10. Siječanj 2016. 16:43

Ne..upravo spava na sisi i izbacio ju je iz usta nakon 5min s tim da ju je i tu natezo i on se protezo s njom, a jutros se i svadjo i vristao... pogledam pelene nakon cca 2 sata i bude popiskena i ne brinem se..jedino ja opet ne mogu ni na wc i spava mi se za crknut prvi put otkako sam rodila

lady6
    10. Siječanj 2016. 17:25

Do kad imamo pravo na patronaznu? Mi nos nismo nosic cistili...vidim da ima suhe nakupine al nista svjeze...mislim da ne treba jos usisavac paliti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.