Tyna nasa se tako u toj dobi budila svaka dva sata, tocna kao urica bila. Sada je prvo budenje oko 5-5.30 a zaspi oko 23.
Lady kupam ju sa dermatoloskim onim gelom za novorodencad od mustele i on je za kosu i tijelo, tako da nemam ovaj za tjemenicu s tim bi i kosicu prala. Meni ona od ulja nije ni lijepo mirisala i kosa joj je vjecito masna bila, kao i ona..
Nista od tih pripravaka nisam pila ni u trudnoci pa ne pijem niti sada..
Na more planiramo ali kud jos nemam pojma. Jedva cekam, mm joj je kupio svu opremu za more jos dok sam trudna bila.. i camac i prsluk i slauf, loptu.. i pumpu za sve to napuhati
Do kad spadamo s bebicom pod petrovu? Mjesec dana ili 6 tjedana? Razmisljam vec otici na hitnu...posteno nije jela od jucer...samo se igra cicom i spava na njoj i tu i tamo povuce...kaka i piski normalno ali svejedno....
Lillany, skupljala je nogice, ali ne cijelo vrijeme, bas zbog nogica sam posumnjala na grceve...sve me strah kaj nas nocas ceka.
MaliV, nismo jos probali kapati, ne smeta joj ta balica, normalno dise pa cu pricekat patronaznu iduci tjedan da mi pokaze :)
Mi se danas prvi puta kupamo sami, nadam se da ce proci dobro :)
Lady i moj je od sinoc takav... stavim ga on ju drzi u ustim i zaspe spustim ga place ivtako se u krug zezamo..isto kaka i piski tako da ja jos nisam zabrinuta..mislim da je neka faza
Ne..upravo spava na sisi i izbacio ju je iz usta nakon 5min s tim da ju je i tu natezo i on se protezo s njom, a jutros se i svadjo i vristao... pogledam pelene nakon cca 2 sata i bude popiskena i ne brinem se..jedino ja opet ne mogu ni na wc
i spava mi se za crknut prvi put otkako sam rodila
Do kad imamo pravo na patronaznu? Mi nos nismo nosic cistili...vidim da ima suhe nakupine al nista svjeze...mislim da ne treba jos usisavac paliti
Sortiraj odgovore
Najstariji