Buffy, postavi se, to je tvoje dijete. Ako ti zelis bas sad drzati svoje dijete onda ce tako i biti.
Mi dosli sa prvog pregleda. Imamo 3960g i 51cm (rodena je sa 3520 i 48cm). Ja bila sretna jer je kao lijepo dobila s obzirom na probleme od prije a meni ped da nije dovoljno. Da dodemo za tjedan dana na vaganje. Al da ako cu i dalje stalno davati cicu da ne treba dohranu onda jos tjedan dana da vidimo. Mislim, prosli pon je imala 3725g pa mi je ovo bilo ok al eto......dobili isto d3 kapi i uputnicu za ultrazvuk kukova. Tak je lijepo spqvala u autu i sad malo papala i opet spava..idem i ja probat ubit oko...
Mrkvica početi ću sutra tijekom dana da ju ne šokiram previše..
Mary naravno ništa naglo, ništa strogo ili nešto što bi moglo na neki način donijeti više štete, samo vidim da joj je potrebna rutina, jer se ne zna tko pije tko plaća..
Buffy bolje da već sad eksplodiraš, užas -_-
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Lady bas sam se nasmijala bar sam shvatila da se moram postavit a kad je meni neugodno radi muza ista reci cekam njega al mi se cini da cu se nacekat..
A po tvojoj pedijatrici ni moj nije dobio dovoljno..ako sam shvatila 200i nesto grama u 1 tjedan je dobila?
Buffy...tik tak, tik tak...vrijeme je za ka-buuum! 🎆
Bez brige,i ako popiz.. ionako će misliti što će misliti - tek rodila,luda,vidi je...bla bla...stavi na ignore. A kod mene put do bebe ide jedino kroz kupaonicu pranjem ruku. Moja beba - moja pravila,a oni si mogu misliti što god hoće.
Lady, lijepo ti je dobila,a dobit će još i više. Možda joj je malo vremena trebalo da krene al sad kad je krenulo držim fige da lijepo nastavi dalje!
Mala Mrkvica je medena buhtlica 😄
1. pokušaj davanja d3 kapi završio katastrofalno! Moj miš nikako neće ništa na žličicu. Stavila sam 2 kapi i par kapi mlijeka i sve je izletilo u dalj na pidžamicu uz plač 😭
(a što sam još htjela napisati...pojma nemam 😎)
Lady 👍 super za 7 dana dobila. Vidjet ces opet za 1 tj.
Samo se opusti i tako nastavi...
Ja se morala izdojit vec u 2 navrata.
Cice ko baloni a on nemoze sve pojesti. Samo se nadam da necu uci u zacarani krug s tim izdajanjem. Valjda ce se uskoro uspostaviti ravnoteza.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Gagica, i ja sam tako morala ponekad raditi. Samo nemoj previše izdojiti. Tako sam se zeznula jer bi ili navukla previše mlijeka ili bi se beba probudila pre rano pa nema... Malo prije dojenja da ti popusti napetost i pritisak. Onda bude dobro.
Kako da mu uvalim te kapi pobogu?!
Buffy pa ja stvarno neznam sto je s tim zenama. Katastrofa.. ovo za pranje ruki je i kod mene slucaj ali srecom mm je shvatio kad je vidio da nonsalantno ulaze izvana i idu bebi pa ih je oprao.. a ovo za uzimanje bebe je stvarno vec ludo. Meni je najgore sto te zene valjda misle da smo mi nesposobne.. neznam.
Pinky ja svojoj uvalim nekako.. glava ravno zlica usta, saspem sa zlice mm drzi glavu da nemoze okrenuti i pljunitia ako vidim da oce van brzo joj dudu strpam u usta pa proguta.. sada je vec mislim navikla samo slaze face ko da je govno pojela probaj kad je gladan pa ce se zaletiti i progutati bilo sto hehe
Lady mislim da je to s obzirom na pocetni gubitak na tezini sasvim okej kilaza.. osim toga ne racuna se dobitak na porodajnu kilazu vec na onu s kojom je otpustena.
Gagica ma hoce sad ce se to izregulirati ubrzo
Pepita javi kako je proslo, makar mislim da ces se ti vise buniti nego ona heheh (za spavanje u kreveticu)
A ovo za rutinu.. pa jel ona nema nikakvu svoju ajmo rec rutinu? Ono da otprilike svaki dan u slicno vrijeme spava ili po noci da se u isto vrijeme budi?
Eksplodirat cu ja jako brzo..za pocetak sam dragom rekla da joj on kaze da ne zelimo da se mali po 2 sata nosi po kuci
E ja sam se sad prestrasila.. stavila sam ga na trbuh kao svaki dan da vjezba i okrenula glavu da uzmem tetricu ako bljucne kad ono on na ledjima... bas sam u soku sad...
Sto si tice rutine moj si ju je sam napravio izgleda..svaku noc zaspe izmedju 12 i 1 i ne mogu mu to pomaknut nikako.. trudim se i dalje .i ujutro se budi oko 6 7 ovisno kad zaspe
Sortiraj odgovore
Najstariji