Uopće ne znam što da radim.sama sam, muz mi je na putu, a mali jede svaka 3 sata umjesto 150 ml jedva 90 i prije neće ciku. Guram mu tu bocicu, a ib baca van..ne znam.. imao je sveukupno 3 obroka..kaj da radim?
Lady ja necu nista ni traziti za ovu god jer je u drzavni nece primiti ispod godine dana a ja ne radim pa i nije tolika frka. Iako zeznuto je posto nam klinci krajem godine pune godinu zaposleni na posao moraju.. mislim da je tu stvarno privatni najbolji izbor.
Sto se tice grcenja moguce da joj je stvarno tesko kakati. Napomeni to pedijatru kada budete isli ili ju jednostavno nazovi i reci da ti dijete place i jako se grci prije nego se pokaka. Pitaj za savjet. A espumisan ti samo rastvara plinove.. on ti nije neka pomoc kod kakanja. Mojoj pomogne kada je u sjedalici ili viperu, u tom polozaju se odma pokaka. Ili kada ju nosam onako kako mame koje prakticiraju bespelenastvo drze bebe kada trebaju kakati (naslonjena ledima na mene a ruke joj drzim ispod koljena i pritisnem ih prema gore).
Pepita puzle nabavljam prvom prilikom. Nece moci uvijek na kaucu biti a s dekicama je problem mrvice prasina i ostalo. Puzle je puno lakse ocistiti. Sto se tice toksicnosti nece ih jesti.. a sad da su toliko otrovne da ce se otrovati prekokoze ili cak i da je stavi u usta bile bi povucene iz prodaje. Ako ce te smiriti stavi preko dekicu ili plahtu.
Malidebeli javi nam kakva je situacija. Nadam se da je sve okej
Rekla sam da je mm bio odnio malu dole svekijima.. mala im plakala nemoguce. Mm ju jedva smirio Dosli gore kupali ju mala se smije sve 5.. ah ah osjete djeca
Ugodnu noc svima
Ajde ovo 5 i 8 je okej razmak.. jel sada spava ili? A vidi kako ce biti po noci pa sutra nazovi pedijatra ako se nastavi. Neznam eto tako bi ja napravila.. mozda neka od cura zna bolje.
Malidebeli, slszem se s mrkvicom, vidi kakva bude noc pa se sutra konzultiraj...
Ja se ne mogu nikako naviknut na novonastalu situaciju. Podoje smo skratili i to mi je ok, al danas joj jedva nekako uvalim cicu. Trazi ona, i jede minutu pa poludi. Pa place, pa ju vise nece..
I tako borba cijeli dan a mene strah da jr gladna... Sad spava, sto mislim da ne bi da je gladna, zar ne?
Zelim vam mirnu noc
Malidebeli nemam iskustva pa ne mogu pomoći ali čitala sam kad je takva situacija, za vrijeme obroka pustit ga da se odmori, podignut da se podrigne i nastaviti hraniti.. probaj, nemaš kaj izgubiti.. moj voli jesti ali isto nekad napravim pauzicu
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji