Buffy, jel tvoj samo ciki? Kak tako dugo spava? I ja biiiii.....😭
Visnjass, ja sam jedno vrijeme imala svaki dan glavobolje i pila sam Lupocet 500 i kad jako boli Neofen. U bolnici su nam poslije carskog davali Ketonal.
Alekssandraa, meni nije bed pitati ljude jesu li zdravi prije nego misle doći i reći nekome da ne dolazi jer mi/nam ne odgovara. A mog miša zapravo do sad nitko nije ni primio 😮 Stavi svoje dijete na 1. mjesto pa će ti biti lakše nekom nešto reći 😎
Na ovo ne pranje ruku ja sam alergicna. Nema se tu sta ustrucavati. Bez pardona posaljem ih prati ruke. Moj stariji sin izdrilan sad vec on ordinira s pranjem ruku pa mama ispadne fina a mali fora. 😁😁
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Aleksandra od kad sam dosla iz bolnice ni jedan dan mira, živimo vrata do vrata i svaki dan je nekakav cirkus. Bojim se da ne izgubim i to malo mlijeka kaj imam a moj prag tolerancije na gluposti je 0 i skrešem sve kaj već godinama trpim u sebi jer jednostavno je došlo do te faze na žalost da ju ne mogu ni čuti ni vidjeti a ona zatucana neadertalka iz Bosne, seljančura kojoj je jebač bitnije od njezinoga sina (bez uvrede ostalim Bosancima al kad je tak)
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Da pinky samo sisa i jos samo.jednu sisu... par dana me je zezo s kracim spavanjem sad je opet dosao.na svoje
meni gosti jos malenig nisu dirali spava uvijek.kad netko dodje
Mene ova moja kvrzica bas brine malo
Maleni je hvala Bogu ok, dobrca je, plaće samo kad je gladan.. za sad je tak a kaj se tiče posjeta tu sam jasno i glasno rekla nema posjeta dok traje babinje. ma ne zanima me.. dosta mi je non stop nekome podilaziti
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Pozdrav drage moje
buffy i gagica hahahahah baš ste me nasmijale, ne pišem bilješke, ali kao i mrkvica nekako pamtim šta se kod koje događa, a inače još imam zaboravitis od trudnoće hahaha
malidebeli trudila si se do kraja što je jako pohvalno, samo vi guštajte zajedno pa bilo ad ili sisa bitno da se papi
sonja super za mirnu noć.. Moja najdulje ostaje budna sat i pol, dva, uglavnom sada vidim po njoj ako krene trljati oči i zijevati ide na spavanje, a u principu ti je još premala da bude više budna danju
just smile što god bilo nadam se da će brzo proći a čitala sam da skok može trajati i 7 dana ne znam je li dobra informacija.. a na ove njihove ću se nasmijati, treba djetetu zraka, bilo bi gore odjednom izaći
Lina to je ja mislim Mrkvica napisala za 70ml, moja neće bocu nikako tako da ja ne znam koliko ona popapi,ali s obzirom da jedemo u prosjeku svakih sat i pol mislim da nije to neka velika količina... maleni voli papati neka neka
gagica drago mi je da ti je bolje nadam se da će samo na bolje.. a šta se tiče muža i moj je takav, neki dan plakala a njemu ko iz stopa da joj nije nokat urastao hahah kak se samo toga sjetio odjednom i onda joj pregledavao prst po prst, pa kak prstići stoje svakak mislio da joj je jedan strgan ajme ajme
Aleksandra mislim da vam je skok prošao i sada je mama malo mirnija, ma bebice su čudo jedno
Mrkvica pa malena ti je stvarno odlična kak to da joj daješ obje sise nešto sam propustila
Nadam se da si se nauživala na kavi
lady čini mi se da vam ide lagano na bolje.. hmm da nije riba da joj smeta?? Makar mi to nekak ne ide ali ako svaki dan jedeš mliječno, a tad nisi možda joj smeta što nisi jela mliječno, ah te bebice nikako ih skužiti.. ja neki dan jela makarone opet sa strahom ali srećom nije djelovalo na nju
pinky pa tak je i najbolje mlinci njaaaami ja ih nisam jela 2god
jer ih muž ne voli grrr
buffy ma kroz jedno uho unutra kroz drugo van, meni neki dan svekrva spomenula teletinu kak će ona za malu ja njoj o čemu ona priča da je dohrana daleko a da joj sigurno prvo neću teletinu dan isssss ti ljudi ne znam koji je njima, ak im se jede neka jedu
visnjass nadam se da je glavobolja prošla, ja samo lupocet, a u bolnici dobivala inekcije voltarena..
bome te razljutila sveki, nemoj šutjeti i samo odbrusi, ne trpi ništa, ja sam sa svojom šutjela ali sada uredno odbrusim na sve trudim se biti pristojna ali to ovisi o njoj
Nama su u posjete dolazili već prvi dan hahah, ali nisu bile česte, a i nije mi smetalo, kad su bili bolesni nisu dolazili nikako i to je to
A sad malo o nama hahaha mi spavali noć dobro, današnji dan nam je čudan nikako pošteno odspavati kako treba bile u šetnji sa šogoricom i psom tada je odspavala malo u marami i tako doma dva puta po 20 min, i opet bile vani gledala je ovce iz daljine i zaspala u marami i odspavala dok sam napisala ovaj post hahahah već se meškolji pa jednom nogom ljuljam da vidim hoće li zaspati
Ne znam da li ju zubić zeza ali danas baš onako ruke žvače da su joj crvene od žvakanja, a slinenju neću ni pričati sve kaplje po podu hahahah
baš sam se raspisala hahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ma ne znam vise kaj joj smeta kaj ne. Kolko dugo bi trebalo proc od kad nesto pojedemo da se prenese u mlijeko? 7,8 sati? Po tome joj je riba pasala u petak a jucerasnji rucak sa sirom i vrhnjem nije....uf uf ne znam vise...
Nama gosti nikak da odu, a mi se povukli papati. Ljudi mi fakat nisu jasni, dosli ste vidjeti dijete a ne provesti cijelo popodne. Nama su gosti poceli iza babinja osim bake i djedova i tete. A cim netko smrca ne idu ni blizu. I nitko ju osim njih ne drzi a za diranje ne dam isto pogotovo kad ruke ne operu i briga me hoce se tko naljutiti ili ne. Znam da nije dobro biti previse sterilan jer ce mi doc u jaslice i past sve u vodu ali ne mogu si pomoci.
Moja je danas bila nervozna zbog abdukcijskih jer se znoji ispod njih i bude sve vlazno a ima samo pelenu i bodi ispod. Nije cijeli dan spavala i evo sad kad sam joj skinula i dala papati pava ko velika.
Pepita, moja isto doslovno guta sakicu i cak sa prstima cacka po ustima i slini uzasno....ne znam
Sortiraj odgovore
Najstariji