JustSmile.... sorry sto tek sad odgovoram, i to u ovo ne doba :)
Dude od Aventa mogu na bilo koju velicinu bocice, samo mora biti isti oblik dude (jer.koliko je meni poznato avent ima dva oblika). A dudu onda mozes mijenjati kako beba raste i koja ti treba; s jednom rupicom, dvije, tri itd....
Moj N je bio na jednoj rupici, sad je na dvije, bocica je ista samo mijenjam dude.
Jutro mamice.
Lillany, točno to, argeta.
Axia i ostale koje ste se družile s mužićima, jeste dobile mengu prije druženja? Rekao mi ginić da nakon menge sve bude po starom, a s obzirom na moje pcos, ko zna kad bu došla...a i 20 šavova je bilo.
Jutro svima.. Nikako da vas polovim, bas ste se raspisale 😄
Lillany, vise nikad necu gledati argetu na isti nacin, hvala 😂 A mala ti je premedena, cuj ti tu kosicu 😍
Cure moje, ja pod hitno moram na dijetu, jer sam se udebljala 4 kile od kad sam dosla iz bolnice, uff.. Samo zderem slatko i kekse, jer rijetko sta stignem skuhati. Bit cu slonica na ljeto ako se ne pokrenem
Sto se tice reza, mene isto zna zasvrbiti, a utrnut mi je cijeli jedan komad koze iznad reza s lijeve strane, tu mi se koza peruta i full je suha.. Nadam se da ce "oziviti"
Dobro jutro drage moje :D nocas opet jedno hranjenje samo, ma mi smo prezadovoljni :)
Mali je super hh, nana ko top i sve cesce mu se zaleti da odspava u komadu noc ;) cim idemo u setnju taj dan noc je cjela prospavana... a bez setnje jedno.budjenje samo
Sto se tice menge ja sam krvarila mjesec dana i nakon tjedan i pol od toga dobila je, trajala 6 dana i eto... odvikla sam se od nje totalno haha a jbg :(
Ja skidam visak kila trenutno, krenula sam na dijetu jer mi bas smeta... u trudnoci sam sobila 16 kila, a na porodu izgubila 7... a vi?
L<3 B<3
Buffy isplaci se, to sam ja radila, i totalno te razumijem, mene isto tako puca... sad manje al je bilo intenzivno, hh, osjecala sam se kao da sam prozirna, kao da nikome nisam bitna, al dovede se to u red nebrini ;)
L<3 B<3
Kitro, kuglice! Jos smo ave pomalo okeuglaste, zar ne?
Allregra, od menge ni m jos... I nema znakova da ce skoro...
Ja sam u t dobilA 12 kg, na porodu ostavila 7, skinula do sad jos 7... Al mene i dalje ima fajn...
Kakav vam je plan za ovaj kisni dan?
Jutro okruglice! 😃
Ja zapravo sad idem opet spavati. Miš i ja smo se digli u 8, ukakali se 2x, papali da napunimo tu prazninu i sad je zaspao (znači nakon 1,5) i sad ću i ja jer pada kiša i baš mi je bljak. A i sami smo doma pa mi je bolje da malo odmorim dok mogu.
Axia, e da je samo kitro 😂😂😂
Buffy,pa kako ne bi bila iscrpljena i emocionalna?! Bilo bi čudno da nisi...
Ne rokće više, odoh na spavanac 😉
Pff 12 kila je nis... ma sad cu se ja brzo otopit, ova djeta me brzo sredi .;) a i odviknem se na njoj bezveze namirnica...
Eto i mi lezimo i uzivamo sami... poslala sam muza da mi rjesi neke papire jer se brzo vraccam radit
L<3 B<3
Sortiraj odgovore
Najstariji