Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Adryana
    14. Lipanj 2016. 17:35

Curkeee, malo sam uplasena. Jucer kad sam se brisala (poslije mokrenja) primjetila sam sluz i u njoj malo sukrvice. Prosli tjedan mi se to prvi puta dogodilo no bilo je poslije velike nužde pa sam pomislila da su kapilare popucale od naprezanja. Inace otkad sam ostala trudna imam problema sa velikom nuzdom ali zato mokrim 1000 puta u danu. Sad me malo uplasila ta sukrvica u sluzi. Jel imala koja slicno iskustvo. Inace trudna sam 11+4 

• Meow
    14. Lipanj 2016. 17:44

Adryana jel to možda nakon seksa? Tak je meni bilo prošli tjedan pa je doktorica rekla da ne vidi ništa ozbiljno na uzv i da je uredna rtudnoća, ali da ako opet prokrvarim nakon seksa, da pričekam do 12.tjedna sa seksom, dok se beba full ne primi:)

• Blaubeere
    14. Lipanj 2016. 17:45

E da Meow, to i ja mislim da je jedan od razloga kad ti je beba normalna i ne vidi se razlog krvarenju :)

• Adryana
    14. Lipanj 2016. 18:00

Jos se nismo seksali ne usudimo se :) rekli smo pricekati do 12.tjedna. danas je ok, sutra svakako idem na pregled pa cemo vidjeti jel mrvica mala ok. Nije to puno krvi ali se uplasim jer mi je prva trudnoća. Nadam se da ce sve biti ok. Zna me povremeno boliti drob ali nekako sve smatram da je normalno ipak je to drugo stanje. Jedino me ova sluzava krv uplasila :(

• Blaubeere
    14. Lipanj 2016. 18:08

Bit ce sve ok ako nije puno krvi, ako je svjeza ili sa nekim komadicima onda obicno nije ok. Meni je bila sluzava svjeza pa kasnije smeckasta al beba je ok, tako da ne brini :)

RosaNerra
    14. Lipanj 2016. 18:21

Adryana cijelu trudnocu imam probelma s velikom nuždom. Situacija se malo smirila u 13. tjednu. Probaj suhe šljive dvije ujutro. Mene je spasilo.

javi šta doktor kaže sutra.. sretno!

• Adryana
    14. Lipanj 2016. 19:43

Tnx cure, malo ste me smirile. Javim se sutra

Mile
    15. Lipanj 2016. 00:12

Evo da se javim poslije pregleda, sve je u redu! Bebac se lijepo razvija i super ga je bilo vidjeti. Zadnji put sam bila sa 12 tjedana na pregledu, sad sa 16. I da, sad je sigurno, bit će to (još) jedan mamin i tatin dječak. 
    Po doktoricinoj vagi dobila sam samo pola kilograma u ovih 16 tjedana, što mi je čudno jer mi je trbuh ogroman. Po kućnoj vagi mislim da sam dobila 1.5-2. U prošloj trudnoći sam do 16 tjedna bila dobila skoro 5 kg, ali valjda je svaka trudnoćacdrugačija. Ukupno sam do kraja tada dobila 20 kg (ups) što je na mojih 160 cm bilo previše. I tada i sada krenula sam sa svoja 53 kg pa ćemo vidjeti. Ne bih volila opet dobiti 20, ali i ovo sad mi se čini premalo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.