Malo-sunce, kak se zove aplikacija? Negdje sam vidjela naziv, a sad ju ne mogu naći, :/
e ženske moje.. nasla sam super stranicu koja pokazuje minimalan, prosječan i maximalan broj kila po tjednima s obzirom na visinu i kilazu prije trudnoce.
http://www.trudnoca.net/prirast-tezine-u-trudnoci/
evo mi imamo mali pomak.. 14ti tjedan... 59,9 kg! weee!! malo ispod granice kao, ali ne sumnjam da će se to promjenit do kraja tjedna
Hehehe Nerra ovo je zanimljivo.
U prvoj trudnoci s 53kg pocetno do kraja imala okruglih 70kg.ovdje maksimalno preporuceno. 68,88kg Tu sam negdje!
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
uh ja sam u prvoj bila pretjerala i to gadno nadam se da nebude toliko sada jer se i nakon 4 godine nisam uspijela vratiti na kilazu od prije trudnoće...
pozdrav svim curama, nakon ovih tužnih postova nadajmo se samo veselima i držite se, molite i u mislima smo zajedno. Nažalost bas je došao taj neki period i ja sam imala prošli tjedan stresnih dana, moji roditelji su imali sudar, na srecu sve je dobro,mama je na bolovanju ali ništa ozbiljno, ali dovoljno da te zdrma nešto nepotrebno.
hmm po ovoj tablici sam iznad maksimalnog. i neznam kako da računam, doma na vagi imam 58 a kod doktorice 59, a moram se voditi po ovoj kod doktorice
Mala zvjezdice i ja neznam kako bi racunala,kod kuce sam vec zadnju godinu stalno na 53kg,medjutim prvi tjedan simptoma sam bila jako lose da nisam apsolutno nista jela i pala na 51,8 kg tako negdje.i tako je bilo i taj dan kad sam isla na prvi pregled i kod doki imala 53 okrugle.ajde to je samo 1 kila gore dolje,ali svedno nekad znaci puno.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Sortiraj odgovore
Najstariji