MissMinnie cure na forumu su mi rekle za aplikaciju I'm expecting- odlicna je, svaki tjedan javlja sta se događa sa bebom.
Meow, Lollii ja kaskama za vama 1 tjedan, meni je danas 6 tjedan :)
Kile su za sada u normali ali nemam nucnine i bas dosta jedem. Tj imala bi mucnine jer cim sam nalo gladna pocne mi nukica ali onda nesto pojedem i sve ok
imam 5 kila viška od prije pa mi je doktorica i rekla da bi trebala dobiti oko 8 kila. na 160 cm visine imam sada 59,9 kila. jedem sve, ne stedim se, ali zbog mučnina klopa neide. a i aktivna sam. mislim da opasna kilaza ipak dolazi tamo krajem drugog tromjesječja. mozda me apetit totalno obuzme i ne budem se mogla kontrolirati :) a volim si ugodit :D
hebeni stres.. stres na poslu, stres doma, stres u obitelji.. svi smo okruzeni. to je život. idem radit.. dosta zezancije..
Ajme, ja imam pola kg manje od minimalno:S Ali jedem sve normalno, samo što nisam dobila nijednu kilu otkad sam trudna.
Ali vjerujem da će kile kasnije doći, zar ne? Kad ste vi dobile prve kile?
Bok curke
Ja sam danas puno bolje i krvarenje je stalo. Nalaz od štitnjače je u banani još ali čekam endokrinologiju da vide dal se tu može kak uopće napraviti..
Sutra će me dr pregledati i ako bude sve ok možda me čak i puste doma..
Nemojte se sekirati oko kilica...
Curka koja je samnom u sobi, hospitalizirana je jer u danu povrati oko 20 puta!! Vidim svojim očima.. izgubila je 8 kg. To kaj nama fali kila ili 2 fakat nije ništa...
Ne bedirajte se! Ljubim svih i navijajte da idem domeka sutra..😁😁
Malo sunce, naljepis link u potpis na forumu to ti je tamo u postavkama profila. A na stranici di uzimas link trebas kliknut opciju Forum... i taj link copy paste. Probaj upisat u google kako postaviti link ima cak slicicama prikazano!
Cure u 11 tj vam se mogu napravit pretrage kao i u 12tj ako mislite na mjerenje nuhalnog nabora i nosne kosti!
Zika - moj muz panicari a ja potpuno hladna. Sve to sto je medijski raspuhano ne drzi puno vodu, da neka epidemija postoji poduzimali bi se ozbiljniji koraci! Zapravo ignoriram sve informacije o Ziki!
Ova app za link, fora samo ja sam u debelom minusu, a pupa raste :) samo da me taj minus ne lupi kasnije u glavu ko bumerang! Neznam kako vi al ja u 13+3 vec imam postojan stomak, toliko da me pitaju jesam li sigurna da ne nosim blizance...
url=https://lilypie.com]
E da i ja imam app pregnancy +
Super mi je, svaki tjedan 3d slika i 2d slika kao i ilustracija, odbrojavanje dana do termina, tjedni, opis razvoja bebe, usporedba velicine s vocem i svaki dan novi clanak. Pratim i kilazu tu i slike stomaka po mjesecima. Jedino je na engleskom!
url=https://lilypie.com]
Pozdrav curke! Svima kojima je lose drzim fiiiigeeeeee da bude bolje, budite pozitivne i sve ce bit ok!
Ja sam krvarila 3 dana, stalo je na svu srecu. Nekako mislim da mi je poslije seksa to bilo kad razmislim, sad apsitiniramo tj mozda 1 u 10 dana u dobro je sa toksoplazmozom doktor uopce ne radi paniku nikakvu covjek je toliko smiren da odma i na mene to prenese. Rekla sam kako sam citala horor price o tome, da bi on mrtvo ladno nije istina ako se ne vodi briga o tome onda, ali ja sam tu
mravac je narastao u 4 dana, sa 16.11mm sad smo 22.9 mm. 9T1D nam je danas. Ovdje u Austriji ides svojevoljno na dva ultrazvuka koji sam placas. Prvi je do 12 tjedna trudnoce, gleda se dali beba ima mozda neku bolest poput Downovog sindroma. Drugi ultrazvuk je sa 20-24tjedana gdje se snimaju svi organi i gleda da li ima mozda nekih gresaka u razvoju itd. Pa me zanima da li je koja od vas upoznata s time?isla bih svakako. Zanimljivo je da ti doktor moze otprilike reci na prvom ultrazvuku dal nosis djecaka il ne, jer obicno djecaci imaju na trbuhu nesto poviseno, a djevojcice ne.
Sortiraj odgovore
Najstariji