Makrina meni je to prerano za kupovinu bilo cega. Ja sam prvom dijetu pocela kupovati krajem 8.mjeseca jer ipak ulazim u 9.pa nikad neznas koliko ce jos trudnoca trajati. A nisam htjela naravno da mi netko drugi kupuje nesto sto se meni nebi svidjelo(mislim da ja saljem nekoga kupi mi to i to). Neznam tko ti nudi krevetic,ako je netko tvoj blizak mozes ga zamolit da ti izaberes krevetic ili da objasnis kakav hoces. Meni su moji roditelji rekli kupit krevetic ali da ja idem s njima izabrati. I bio je malo skuplji pa sam rekla da cu ja nadoplatit tu razliku od njihove ponudjene cifre ali to su roditelji pa nije bilo potrebe.
To je ipak stvar koja ce ti ostat ako ces imati jos djece,zasto bi ga gledala a da ti se nesvidja. Ali u svakom slucaju ja bih prihvatila ako ja mogu birati.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Nuttela. Ja isto mislim da je prerano.. Al mislim da nebi cekala bas ni do osmog mj. 11 mj.. I sta nek ti se desi da moras u bolnicu onda tek nebi mogla priredit sve sto zelim
Makrina ja sam u prvoj trudnoci od pocetka do kraja kupovala neke sitnice... al krevetic sam mozda uzela pri kraju jer ipak je malo to prerano bar po meni ...meni su moji roditelji platili krevetic i kolica a ja sam malo nadoplatila jer sam tila skuplje ;-)
Sad nisan nista kupovala jeer sve imam od ove bebe i vjeroj je opet musko tako da nesmislim da ce mi puno stvari trebati naravno osim duplo pelena...hahaha
I bit ce zimska beba a prva mi bila ljetnja tako da jedino malo mozda vise deblje robice i to je to..snac cemo se..
Nzn i meni je odbojan taj kik...tamo nista ne kupujem osim ukrasa nekih za kucu ali nisan bas za robu nekako volim provjereno..nzn
Ma necu uopce razmisljat o tome ... A sto se tice kupaceg za more ...(usput jedva cekam 1.7 🙉🙉🙉🙉) ja sam si kupila u lidlu gornji 85 c a donji 40.... I nije od likre nego od neke spuzvice i bas mi sve svida i super mi stoji....i sto se jos tice lidla ja stalno kupujem i bas sam zadovoljna evo jutros sam kupila 4 grudnjaka i gacice i majce sve je fino pamucno i nije me izaslo ni 200 kn... Lidl mi je super
@Ceza,
dobrodošla doma :) baš dobre i vesele vijesti. Drago mi je zbog vas :* sad će lijepi dani, kupanje i more pa ćete vas dva chillat na plaži :)
@MajaSocka.. dakle isla sam neki dan u Yammamay isprobavat kupaći.. dakle di su ženama cice?! uopce nemaju 85D u ponudi??? covjece, ako smo sad u 85 D, do kraja trudnoce cemo bit šestice :D
Idem danas u Dechatlon vidjet. tamo imaju ok modela, a jeftini su. nedam 400 kn za kupaci koji cu obuc samo ovu sezonu. sljedeće će se ionako sve ispuhat :(
Sto se tice robice, krevetica i toga.. mi ne da nismo nista nego nas ljudi cudno gledaju koji je klinac s nama. Od sestre sam dobila krevet, kolica, komodu za presvlačenje, kadicu, izdajalicu, vrtić, robice, dekice, madrace, jastuke sve sve zivo. Uopce ne znam sta bi trebala kupit. vise me brine u čemu ću uskoro na posao :D
Slazem si neke ideje s Pinteresta kako cu uredit djecju sobu... i idem po onu baby nivea torbu sutra u Kozmo za 169 kn. I dobila sam neki popust za torbu za rodiliste pa cu i to kupit. Ali, dok ne znamo spol nismo ni ime odabrali. to je to.. bebi smo za sada kupili mali auto da se mama moze djirat s njom dok je tata na poslu. :D
I ja cu dobit puno toga od sogorice...al ma i mislim da nemozes ti utjecat na to sto ce se dogoditi zato sto si kupio krevet za bebu u 4 mj trudnoce 6 ili 8 mj.. "Mislim price nemoj kupovat nista prerano da se ne ureknes " glupost i babske price.. Usput ja sam toliko opustena jos ni nemam pojma sta mi sve uopce treba za djete i za bolnicu i bilo sto... Tak da imam vremena... A i mislim da kad bi sve kupovala u 8 mj trudnoce mislim da bi muz morao dignut kredit jer bi to bio šok za nase financije cijene opreme su ogromne abnormalne.. I cak mislim da cu posegnuti van granica po neke stvari tipa kolica...evo npr.. Bebetto murano kolica mi se svidaju 3 u 1 to jejedino sto sam i gledala uopce.. Kod nas kostaju oko 7000kn a u srbiji 470 eura ..
Volim i ja robu iz lidla,super sam zadovoljna,najvise kupujem za malog majice i hlace,carape kad budu u ponudi,a znam i za sebe uzeti tu i tamo.mada donji ves meni neodgovara,ne po kvaliteti nego po modelu.
A sto se tice drugih ljudi i nase kupovine za bebe,imala bih svasta reci! Vec sam rekla da sam krajem 8.mjeseca pocela kupovati(iako sam imala hrpu posudjene skoro nove robice)ipak sam ponesto morala kupit novo pogovoto pribor(bocice dude cetkicu za kosu kozmetiku...) a babe oko mene se cude sta je samnom,gdje cu tako rano kupovat-neznas ti sta se moze desit do kraja 😡. A u meni kuha -pa zar takve negativne misli imate ili zelite da mi se nesto desi.
Evo i sad mi 👿 rastu kad se sjetim
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Ma jedva cekam da vidim sta ce bit djecak ili djevojcica i onda lagano sa sopingirranjem krenit...
Nerra tek sada znam sta znači imati sise
a sto se tiče kupovine...za prvog klinca sam kupila samo novo odjelece koje je obukao kad smo izlazili iz bolnice i nekoliko bodibenkica...naslijedli smo robu od rodbine tako da smo krenuli kupovati tek oko 9 mj njegovog zivota jer su do te dobi bile neutralne boje...
i to sto smo dobili pola nije iskoristeno jer beba raste rapidno tako da puno robe ne treba..
Iskreno se nadam da cu ovaj puta roditi curicu (pa da malo bude i rozog)ali mislim da nisam te srece ..
A sto se tiče imena to ovaj puta odlucujem JA ..muz je odabrao za sinčića a sada je na mami red ,a s obzirom da sam poprilično neodlučna mislim da cu krenut u rodilište a da neću znati
Sortiraj odgovore
Najstariji