Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollii
    13. Lipanj 2016. 11:52

STRES STRES STES I JOŠ MALO STRESA pomješano sa velikom dozom sikirancije...
    iako sam trudna i drago mi je zbog toga nalazim se u tako teskoj situaciji da je jednostavno nemoguce biti opušen...buduća bakica tj moja majka je već 3 tj u bolnici sa jako ozbiljnom dijagnozom opasnom po zivot i jednostavno se čovijek nemoze ne sikirati....
    sad me još strah da će to ostaviti posljedice na bebicu ali eto 

• Nutella
    13. Lipanj 2016. 12:39

Ceza zao mi je sto si u bolnici ali drago mi je da su nalazi uredni i drzim fige da sto prije prestane krvarenje da ides kuci. Mogu mislit kako ti je tu,koliko god da te paze-bolnica je bolnica! Zelim brz oporavak.

Llollii zao mi je i zbog tvoje majke,znam da ti je tesko i da se brines. A bar se onda pokusaj vise fizicki odmarati kad si kuci i najvaznije redovno jesti i po mogucnosti zdravo. Sigurna sam da trcis mami svako malo u posjetu(i ja bih). I psihicki i emocionalno te rastrga pa eto bar fizicki pokusaj odmorit kad mozes. Znam sve je lakse reci nego ucinit,ali drukcije ti nazalost nemogu pomoc. Zelim mami brz oporavak a s tim i tebi manje brige.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

antonia123
    13. Lipanj 2016. 13:52

Cezaaa drzi se , drzim fige da sve bude super :-) i mene zanima da li ce ti raditi serklazu jer imas ti jos dosta do termina a vec otvorena skoro 2 prsta..ja nebi riskirala...uh
    Koliko je tu novih doslo ja nestignem ni sve popratiti... ovih dana jednostavno nemam vremena sutra mi bebac slavi prvi rodjendan tako da cistim i pripremam cilu kucu, toliko ukrasa,kolaca...nzn di sam vise..ahhaha sreca kao da nisam trudna sta se tice ove trudnoce pa radim sve sama. U srijedu mi je pregled u podne nadamo se da ce sve bit u redu i zelili bi saznati i spol :-)
    Ja sam na pocetku odmah napravila urinokulturu i izvadila krv.prekontrolirala stitnjacu, briseve napravila u 11 tjednu sve super :-) 
    Lollii tu smo uz tebe , daj Boze da mama sve to izdrzi i da doceka tvoju bebu da drzi... molite se i svi smo uz tebe :')

• Ceza
    13. Lipanj 2016. 14:08

U vinogradskoj sam.. bilo mi jedino logično jer sam tu 2 put operirana i njima jedino vjerujem..svi su jako dragi prema meni. Konačno su me prebacili na odjel di je tiho i mirno.. mislim da će sve biti ok..

Loli..  Neznam sta bi ti savjetovala... Ful je teško se izolirati i misliti samo na sebe i bebu, ipak je to majka.. Ali neka ti bebica da snagu da izdzis i budeš jaka..to sada i mene drži.. odlučila sam da ću biti dobro i na drugo ne pomišljam.. 
    Čuvaj se

MissMinnie
    13. Lipanj 2016. 14:58

Ceza, držimo fige da sve bude dobro :)

A Loli, suosjećam s tobom jer sam sličnu situaciju prošla kad sam prvi put bila trudna..tata mi je završio u bolnici na dva mjeseca, došao je kući malo prije nego sam trebala roditi..nažalost, kad smo pomislili da je ipak sve dobro završilo, naglo mu se pogoršalo i preminuo je kad mi je bebač bio star samo mjesec dana :( Iskreno se nadam da će s tvojom mamom ipak biti sve u redu, i da će dočekati bebicu, :*

Mallla
    13. Lipanj 2016. 17:47

Ceza, bas sokantne vijesti, ipak na sigurnom si! Navijam da ti krvarenje i pritisak prestanu, od sad je onda strogo strogo mirovanje! Joj od sveg srca vam zelim da izdrzite do kraja i da na kraju sve bude u redu!

Lolli zao mi je za mamu, najteze je kad bolest dođe iznenada. Pazi na sebe koliko mozes. Neka ti to malo cudo u stomaku da snage pa i za ono najgore! Mama sigurno osjeca da si joj tu, budi i dalje to su vazni trenutci za tebe i nju, a bebica ce bit dobro! Ako Bog da uveseljavat ce i tvoju mamu. Nista nije gotovo dok nije gotovo. Onaj mali mozda nek ti uljeva nadu!

url=https://lilypie.com]

lollii
    13. Lipanj 2016. 18:59

hvala vam svima
    doista je tesko ostati priseban,ali opet si mislim sve se događa s razlogom,vjerovatno je i bebica znala kada treba doci i biti razlog borbe i pozitivnog razmišljanja...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.