Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RosaNerra
    07. Lipanj 2016. 15:45

Hvala cure na odgovorima za kilice... :* svima!

katrin171
    07. Lipanj 2016. 15:50

Hvala na odgovorima za kozice...malo cemo pripaziti ali nista drastično, još uvijek se druzimo :)
    Što se tiče kila nema na vagi, nema bas ni na trbuhu, malo donji dio ispupčen, al bas malo...a i tek je 12 tjedana,valjda ubrzo počme rast :)... Ali zato bokovi rastu,a nije mi jasno odkud kad vaga kaze uvijek isto.

bebica2
    07. Lipanj 2016. 16:05

Koristila sam lh trakice

Bebica :)

malazvjezdica
    07. Lipanj 2016. 16:16

Ja sam dobila 1.5 do 2kg vec u  dva mj. Struk veci za 5 cm a trbuh za 3. Imam mjere od prije zapisane jer sam bila na dijeti i sada sam na 59kg.  Sklona sam debljanju ako ne pazim,ne vjezbam skoro nikad i neznam kako ce ovo zavrsiti nadam se da ne sa 20 kila u +
    A kaj mogu kad moram cesto jesti zbog mucnina ali hvala bogu ne privlaci me slatko bas pa ne jedem to ni slane grickalice.

• Ceza
    07. Lipanj 2016. 17:18

Kaj se vage tiče, odavno smo u svađi.. Ja sam još na -3! Ali konačno sam počela jesti normalno.
    Heki, aplikacija se zove " I'm expecting"..

antonia123
    08. Lipanj 2016. 08:19

Mile ne brini nije to nista zabrinjavajuce sta ne dobivas vise kila...pa ja u prvoj tr. Nisam u 4 mjeseca dobila ni kila... a kasnije do kraja 16 tako da...cekaj pocet ce ...hahahhah

• Makrina
    08. Lipanj 2016. 08:54

Ja sam usla u 12 tjedan.. Osjecam se super... 1.7 mi je rodendan i ja i muz idemo na godisnji od 1.7 do 10.7 jedva cekam...kilaza kod doktora + 1 kg a doma na digitalnoj vazi kilaza ista vec 2 mjeseca...  Imam pitanje nevezano za kilazu... Sad kad je kao prosla ta opasnost u prva 3 mjeseca... Ii nalazi su mi svi uredni... Smijem li ici na pramenove... Imam izrast ko avio pistu 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.