ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    03. Prosinac 2020. 13:56

I mene Mikio brine, stalno dolazim vidjet jel se javila 🙄🙄

[/url

Grizli
    03. Prosinac 2020. 17:14

ma daj tek sa 10.5 😲... Moja vec neko vrijeme to radi van unutra zapravo iz lonca vadi i vraca unutra sve sto stane. Pred par dana je pocela i igracke spremat smanom. 💪

E moram rec da sam nasla savrseno laku kremu jutros i napravila doslovno gotova za 5 min super dobra i treba mikrovalna, miksanje minimalizirano. I naravno poslusala Valkris namazala dio sa nutellom pa tu kremu i ispalo tooop...
    Mikio nema 🤔🤔🤔nadam se da odmara samo.
    Lavice mi ove godine necemo skoljku u wc jer sam vec svega povadila 🤭 nekog bi fras strefio da vidi nas stan. 

Red Fox
    03. Prosinac 2020. 19:52

Vidim vi se pripremate na veliko i peku se vec kolaci 🥰 ja isto nisam bas za kolace, vise volim konkretna jela. Kolace radi mama i baka 😊
    Mi smo danas bili kod dermatologa, nis posebno, mazati, u slucaju pogorsanja kortici dok ne bude bolje pa opet neutralne kreme. To je sve super proslo dok mu nisu trebali vaditi krv za igE za jaja, psenicu i jos svasta. Krv su trebali izvaditi iz vene, on je tak mirno lezao, a zenska nije mogla pogoditi zilu i kopala mu je poruci valjda 5 minuta, a on se plakao i grizao si rukicu od muke. Nakon kaj nije uspjela odbila sam da opet pokusava. Ici cemo radije u breyer, tamo vade iz prsta. U autu sam se rasplakala, uzasno mi je bilo tesko tak gledati kak ga boli 😭
    Mikio jesi dobro?
    Beba nadam se da ce brzo proci😊

DeeDee
    03. Prosinac 2020. 20:34

Ajme red pa siroče malo ☹️☹️☹️
    A keksi, ja sam se pripremala za PMS, ne Božić 😅
    V je zadnjih par dana, a danas posebno u fazi penjanja po meni i nošenja. A vrijeme baš odvratno, uopće mi nije za van, lude smo obje, sutra idemo šetat makar sjekire padale. 
    .
    Nadam se da su svi ok i da ne pišu iz lijepih, a ne ruznih razloga 😶

[/url

MaRe
    03. Prosinac 2020. 21:19

Red joj mis mali...a najgore je to kad ih moraju pikati...dok sam mislila da moramo iz vene krv vadit nisam spavala cijelu noc 😒
    .
    Nadam se da nam je Mikio dobro i da joj se nije pogorsalo.
    .
    Hani ako citas ❤❤ javi nam jeste obavili operaciju 
    .
    Joj vi sve vec kitite...meni nikak taj ugođaj...mozda zato sto selimo pa ne kitim stan da ne moram dvaput spremti ukrase.

annika
    03. Prosinac 2020. 21:21

Miki nema cijeli dan?
    Red znam kako ti je, pisala sam vec o torturi sa vadjenjem pred operaciju. I ja M vodim za operaciju iduci put u Helenu.
    Ja odradila 5 dana nekog detoxa, recimo da sam jos uvijek deblja nego kad sam tek rodila🙊. Ja stalno pecem neke keksiće i biskvitne kolace ali se u zadnje vrijeme trudim da ispecem kolicinski malo tako da n

[iimg]

annika
    03. Prosinac 2020. 21:21

Ne jedem ko luda jer se ne znam zastaviti

[iimg]

Lavica27
    03. Prosinac 2020. 21:34

Cula sam se s mikio na WA i nije dobro😥 Kaze da i dalje temp,nemoze disati,zlo joj je,proljev,a popila zadnji sumamded. Ujutro  će vidjeti s dr što će dalje. Kaze da nema snage za forum...
    .
    Red ma uzas. Meni su tako kcer mrcvarili da bi joj na kraju ispala epruveta i izlila se sva krv,poludila sam!

DeeDee
    03. Prosinac 2020. 22:03

Lavica27

Cula sam se s mikio na WA i nije dobro😥 Kaze da i dalje temp,nemoze disati,zlo joj je,proljev,a popila zadnji sumamded. Ujutro će vidjeti s dr što će dalje. Kaze da nema snage za forum…
    .
    Red ma uzas. Meni su tako kcer mrcvarili da bi joj na kraju ispala epruveta i izlila se sva krv,poludila sam!

😞😞😞

[/url

PetraB
    03. Prosinac 2020. 22:22

Hej... Cure su zadnja dva dana nemoguce, nemrem pisat otic da ne cvile. Vuku se za mnom i cvile ko ranjeni tuljani Kad im se spava samo se igraju u krevetima, ak me vide a ne dignem ih placu. Sad sam naizmjence umirivale jednu pa drugu. Kak jednu dignem krene ova plakat... 😴
    I idem rekoh na brzinu provjerit bolesne na forumu...i sad vidim da nam je Mikio jos uvijek lose... Strasno
    Mikio ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Svima mirnu noc zelim i nadam se da ce sutra svi bolesni biti bolje

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.