ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    04. Prosinac 2020. 11:24

Onda vjerujete kak je meni sok 😁 2 mj se budio svakih sat vremena i onda ovakva promjena 🙈. Nadam se da nas nece uhvatit ova faza od svih vasih s obzirom da smo imali i vise nego dovoljno neprospavanih noci 😂
    Moj isto ima faze da se penje po meni, al veci dio dana je ok volje
    Red nisam islomentirala jucer. Prestrasno mi je bilo citat uopce to vadenje krvi 😖. A kaj se alergije tice, ja imam frenda koji je i dan danas alergican na jaja. Ne znam dal se ta alergija najcesce preraste? Ja se nadam da ce mrgud prerast alergiju ma mlijeko 😁
    Grillzli drzim fige da mama ostane negativna 🤞
    A recept za muffine je 1 jaje, 3 zlice palente, 3 zlice griza, 2 male jabuke naribane, zlica maslinovog, cca 7 zlica vode, malo praska za pecivo, malo cimeta. Pekla sam cca 25-30 min na 180. Ispalo mi je 8 onih silikonskih kalupa, nisam ih punila do vrha. 

mrgud_zg
    04. Prosinac 2020. 11:27

E a oslica pecem il i pecnici u foliji il na tavi
    Ja vise ne kuham samo. I dinstam i pecem. 
    Uvela sam pod zadnje orahe i sirovi kakao. Moram sad jos bademe i ljesnjake. Heljda je cini mi se jedna od rijetkih stvari koje mu se bas ne svidaju 😂 radi presmijesne face i nece otvorit usta, probala sam i gnjecenu i u zrnu i ne valja mu ni jedna 😁

Grizli
    04. Prosinac 2020. 11:36

Red frend reko da je bio u kontaktu dobio izolaciju 10 dana samo da ne mora sa sefom na neki posao. Na kraju zavrsila mu izolacija išao na trening i dobi koronu. To ti je karma zajebana stvar...

Mala.le kad slavite 1 rođendan vi?
    Mare ja joj ribu kuham u juhi ili pecem u pecnici. Probala je peceno u pecnici oradu, brancina i oslica. Onu koju ja jedem namazem samo s maslinovim izvana i stavim pec sa svim ostalim prilogom i ribok za mm. Njoj izvadim dio od gornje strane i to je to. Inace ribu bas ne voli pa kamufliram sa svim i svacim al recimo brancina pecenog tako hoce i samog. Oslica joj znam spec i na tavici samo na kap maslinovog ulja s time da  file pecem samo na strani s kozom. Kad sva pobijeli sva pecena je a ti mali filei budu brzo gotovi

Red Fox
    04. Prosinac 2020. 12:33

Mare moj od pocetka reagira, i na onu osminu zumanjka. Nadam se da alergija nije trajna 😕
    Losa mislim da bi tak i ja 😂 dolje pidama, a gore kosulja 😂😂
    Grizli bolje se onda ne igrati 😂 samo sam razmisljala na balkanski snalazljivi nacin 😂😂😂

Red Fox
    04. Prosinac 2020. 12:50

Losa hvala na objasnjenju, bilo mi je cudno kak se to ne koristi tak kod nas. Al to je bas problem jer ti nemas pojma jel npr. Frizerka kod koje si jucer bila mozda danas pozitivna

mrgud_zg
    04. Prosinac 2020. 13:23

Al zato kad dodes kod frizera oni ti uzmu podatke pa ak se ona raznoli onda se zna koje je tih dana bio. Bar je tak bilo na proljece kad sam ja zadnji put bila kod frizera 😁 a i logicno je. Al znam dosta slucajeva gdje ljudi ne zele da ih se navede ko kontakt bas zbog toga. 
    A jel zna netko kak funkcionira kad je netko u skoli pozitivan? Pa cijeli razred ide u izolaciju. Jel onda i netko od roditelja mora ?

Red Fox
    04. Prosinac 2020. 13:32

Mrgud mene nije nis pitala neki dan. Mozda si je spremila broj telefona pa da javi, al ovak mi nije nis posebnk rekla. Zato sam i navela primjer. A u skoli treba cijeli razred u samoizolaciju i uciteljica/profesor.

mala.le.90.
    04. Prosinac 2020. 13:50

Red i Grizli, 16.12. ce mu biti 1.rockas🙈
    Red, znaci tocno tako kako ti opisujes svojega, tako i ovaj moj. Uzas, ledja mi vriste od boli.
    I nakon toga svega danas tek jedno spavanje od 1h i 20 min...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    04. Prosinac 2020. 14:13

LoSa

mrgud_zg

Al zato kad dodes kod frizera oni ti uzmu podatke pa ak se ona raznoli onda se zna koje je tih dana bio. Bar je tak bilo na proljece kad sam ja zadnji put bila kod frizera 😁 a i logicno je. Al znam dosta slucajeva gdje ljudi ne zele da ih se navede ko kontakt bas zbog toga.
    A jel zna netko kak funkcionira kad je netko u skoli pozitivan? Pa cijeli razred ide u izolaciju. Jel onda i netko od roditelja mora ?

Ide dijete i cijeli razred ako je netko pozitivan… ako dijete ne moze koristiti drugu kupaonicu te si samostalno pripremati i samostalno jesti… odnosno ako se ne moze samoizolirati mora i jedan roditelj u izolaciju. No najcesce to nije praksa vec roditelji odu na posao, a dijete ako nije pozitivno je doma s bakom o dedom. Ja sad ovo govorim iz onog sto vidim od ljudi oko sebe…

Ma svatko svoje i ništa nema smisla. Znači nećaku je kolegica iz razreda pozitivna i cijeli razred u samoizolaciji. Šogor i šogorica normalno rade, tj. ona je doma jer radi u kafiću inače ali izlazi iz kuće + mlađi brat normalno ide u školu 🤷🤷
    Tako im je rečeno, meni to apsolutno nema smisla. Nemaju odvojen WC, čak što više klinci su skupa u školi 🤷

[/url

DeeDee
    04. Prosinac 2020. 14:13

*u sobi, ne u školi

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.