ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Emmi
    04. Prosinac 2020. 14:26

Ej cao cure 
    Ovako trebam odgovor ako neko zna 🙂
    Radimo na bebi vec 2 mj posle spontanog i za 2 dana trebam dobit, jucer mi se predvec pojavio Smedji iscjedak i jutros je bio vise roze vec 1h je posto malo tamni Al skorz malo i u malim kolicinama od simptoma tek me danas poceo malo boljeti stomak ostalo nista grudi me uopste ne bole (a svaki put prije M na 10-7 dana pocne boliti i stomak i grudi) jutros sam radila digitalni test bio je negativan posle podne Jos jedan obicni i bio je negativan sad ne znam sta da mislim dali ce glupa M doci ili je u pitaju trudnoca i Jos nesto stomak me sasvim malo boli, a inace prvi dan M me uzasno boli bude ne izdrzljivo. Molim odg mi izludit cu od razmisljanja 🥺 Moze li mi neko od vas tu dati odg ako je imao slicnu situaciju 

👩23
    👨24

• Zarica
    04. Prosinac 2020. 14:36

Moji su necaci non stop u izolaciji jer stalno u skoli netko ima koronu. Profesori ne moraju u izolaciju, vec samo sva djeca iz razreda. Roditelji takodjer ne idu u izolaciju (osim ako je bas njihovo dijete to koje je bolesno). Mozda su preporuke drugacije, ali zakon je zasad ovakav. 

• Zarica
    04. Prosinac 2020. 14:36

Takodjer, braca/sestre ne idu u izolaciju. 

PetraB
    04. Prosinac 2020. 14:43

Ovak... Znaci sluzbeno kontakt kontakta (u ovom slucaju roditelj) ne mora u samoizolaciju. Ja sam doma pa sam ja automatski bila u samoizolaciji 😅 al mm je najnormalnije radio. Sto se tice izolacije u kuci ja nisam mogla M izolirati (ne da fizicki nisam mogla nego mi je to bila grozna pomisao a i ona je bas pocela plakati kad smo saznali). Juraja nismo slali u vrtic. E sad, najveci problem je u tome sto roditelj mora koristiti bolovanje ili go ukoliko zeli biti s klincem doma (nas nitko nije provjerio mozemo li nju odbojiti). Tak da sve je to budalastina velika i nije cudo da su brojke ovolike (ja dodajem jos 20% gore od onoga sto oni kazu) 

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    04. Prosinac 2020. 14:47

I daaa... Kupila sam M zadnji dan popusta gleznjace kappine sa ecipele.hr za 188 kn sa dostavom. Kao marte izgledaju samo nemaju zuti konac nego rozi 🤭... Divne su i dobre su joj 🎉🎉. Ova korona mi pozdere sve pare 😅😅😅

MaRe
    04. Prosinac 2020. 14:53

Ma kakva izolacija...tko bi to pohvatao više...kod mame na poslu svaki dan netko zaražen i ne dolazi na posao a oni svi i dalje rade a npr, svi su u međusobnom u kontaktu iako nose maske itd. Kao ak se zarazi jedna ide u izolaciju samo ona što s njom putuje na posao i tak.
    Ujnin sin bio u bolnici nevezano za covid, testrirali ga tri puta, negativan, pozitivan, negativan xD Ujnu stavili u samoizolaciju i nakon 10 dana joj rekli da ipak nije morala bit u izolaciji....ma cirkuss

DeeSB
    04. Prosinac 2020. 15:30

Jooj Mikio bas te dobro uhvatilo....drzim fige da ne bude vise temp i da uspijes odmoriti i oporavit se preko vikenda. Drzi se!!
    -
    Moji kupili sefici cizme neki dan, kao da ce u neki ski resort - presmijesna je, ali fora su...i spomenula ja to pred svekrvom pa smo isle danas da ona kupi skafander. Ugl kupila ona skafander, haljinicu za bozic i lakirane cizmice (za naslikavanje 🤣) i vesticu, stramplice, carape, kapu, rukavice...🙈 
    Sad ne smijem ni reci svojoj mami jer ce i ona odma ici jos nesto kupovati. 
    Presmijesni su s tim svojim natjecanjem, a misle da se to ne kuzi. 😂 

L 💛

PetraB
    04. Prosinac 2020. 15:49

Mikio 💪🏼💪🏼💪🏼 izdrzi jos malo 😘 Drzim fige da je to to od temp 🤞🏼
    DeeSB daaaa... Majke ti kao da biljezis tko je sto kupio 🤣

Lavica27
    04. Prosinac 2020. 15:59

Ja taman isla pisat izvještaj od Mikio pa vidim da se javila. Mantramo da se temp ne vrati 💕 
    .
    Inače pridružujemo se ekipi tuznih tuljana,ja svog zovem tužni sob,dakle po cijele dane se povlači za mnom i skici,cvili,kad stavi u usta nesto krene urlati. Mislim da idu jedinice gornje,ful je natečeno. 
    .
    Hvala mrgud za recept i braaavo za spavanje! Imam i ja jedan! Superbrzi rucak/vecera: 
    •1 jaje
    •5 žlica brašna (kakvo god želite bijelo,provodi itd)
    •1 manji nasjeckani luk
    •batat naribani (ja sam pola jednog jer je bio ogroman).
    Sve pomiješati i žlicom stavljati na tavu,malo maslinovog. Oblikovati u polpete,svega 3min peci. Ispalo mi je 9 polpeta(dala sam mu 7) i servirala uz grčki jogurt kao dip. Jeo je prstima😁 Nisam začine stavljala i preefino je ispalo.
    .
    Svekar ima koronu ipak, isto temp bez prestanka. Danas je dobio antb,ako ne ode temp u nedjelju ide u bolnicu😔
    .
    Petra pričaj mi. Znaci nema shopa u kojem ja nemam košaricu s nečim napunjenu.
     Pa udjem pa izađem 🤦‍♀️
    Šta ste klincima za sv.Nikolu planirali tj jeste li planirali? Ja sam baby kekse,baby stiropore one, 2 kasice i knjigicu. 

DeeSB
    04. Prosinac 2020. 16:02

PetraB

Mikio 💪🏼💪🏼💪🏼 izdrzi jos malo 😘 Drzim fige da je to to od temp 🤞🏼
    DeeSB daaaa… Majke ti kao da biljezis tko je sto kupio 🤣

Pa bas, a meni to tako svejedno. Ja ni ne volim traziti da nesto kupe nego odem sama i kupim. Al one samo prate ako sta spomenem.
    Steta sto meni ne kupuju tako...tu bi im vec mogla i spisao napraviti 😂😂😂

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.