ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    02. Prosinac 2020. 12:40

MaRe

Kao sto sam pretpostavila…dns sam temp free i nadam se da ce tako ostati te je samo prehlada. Ipak za svaki slucaj necemo izlaziti ni imati kontakta s nikim min tjedan dana a ako se slučajno opet javi temp onda cemo zvati dr i epidemiologe.
    .
    Bebe sto su imale trodnevnu kad vam se javio osip,kad je nestao? Jel po cijelom tijelu? Sad nakon spavanja sam primjetila da ima po cijelom tijelu blagi osip. Rekla bih da je od te temp sto je imao za vikend jer nista novo nije jeo.
    .
    Ja ove godine al nimalo nemam bozicnog veselja i ne mogu ni zamisliti da je za tri tjedna Božić. 😏

Nama se pojavio cetvrti dan, blago po tijelu. Tako da je vjv to to😊

Lorena94
    02. Prosinac 2020. 12:46

Hej... Ne znam jel PMS ili ovi tmurni dani,al eto baš sam se rasplakala sinoć. Ne znam, on se odaziva na ime, gleda me u oči, nešto svoje trkelja uz mama, tata, baba,plješće,pleše stvara gluposti po kući.. U tom članku kaže mama da su ju iz vrtića obavijestili da mora na obradu, dječaku je tek sa 5 god ustanovljeno.. Morala sam se nekom pojadati.. 

DeeDee
    02. Prosinac 2020. 12:50

A ja sam baš ove godine zabrijala na blagdanski ugođaj  kao nikad, inače za Badnjak bor i to je to, koje kuhano vino na Korzu ako me natjeraju do Rijeke 🙈
    Sad sam već počelo lagano ukrašavati po kući, nemam pojma, valjda i zbog nje. I ne advent smo već tri puta bili šetati 🤷
    I ful sam se razveselila snijegu jutros, kao da bar zatrpa, a inače sam isto tip - može ako znam da ne moram van iz kuće 🤣
    .
    Njoj je osip izbio kasno, 5. ili 6.dan

[/url

DeeDee
    02. Prosinac 2020. 15:30

Hahah losa ja sam na njegovoj strani 🤣🤣
    Kad vidim šarene lampice koje blinkaju ili te ogromne figure dobijem napadaj, tipa ono selo Salaj jaoo 🙈
    Ali da, najbolja frendica obooožava Božić i sve oko Božića i kad god joj nešto kupujem biram najtreš ikad jer znam da će se oduševiti haha

[/url

DeeDee
    02. Prosinac 2020. 17:30

Šta je ovo danas, di su svi?
    Nadam se da uživate u snijegu pa vas zato nema 😶😶😶

[/url

DeeDee
    02. Prosinac 2020. 17:49

LoSa

DeeDee

Šta je ovo danas, di su svi?
    Nadam se da uživate u snijegu pa vas zato nema 😶😶😶

Jedu Domacice

Ja sam sad ispekla kekse jer mi je dosadno 🙈🙈🙈😂
    Ali zdrave ajde.. 

[/url

annika
    02. Prosinac 2020. 19:19

Ja jutros od 3 budna, M cendra  i na meni visi, ima malo povisenu temperaturu i ucestalo stolicu, klinci imaju milijun stvari za skolu a muz s njegovim tatom na hitnoj zbog kamenca u bubregu. Sta ce mi keksi, zivot mi je i ovako presladak

[iimg]

Grizli
    02. Prosinac 2020. 20:11

Joj koji dan... Dodjem procitam kod lose o keksima i idem nac kolac da ispecem... Nađem valjda najkompliciraniju tortu u knjizi - 2 biskvita, 3 kreme, glazura i slag dekoracija. Ok izbacim slag i krenem... Biskvit prvi uspio, biskvit drugi jos bolji, krema 1,2,3 sve u smeću završile... I sad imam 2 biskvita i nijednu kremu. Pita mm sto cu s tim reko zacepit rupu u knaufu. Pita on sta je s tobom di su rupe? Reko sad kad bacim taj mikser u zid vidit ces di su te rupe. 🤯🤯🤯 Znaci odaaaavno me ovako nisu izivcirale kreme za kolace. 
    Mikio 😒 uf...
    Beba nadam se da ce beba biti uskoro bolje.
    Lavice ooooo ima i te kakve veze boja leće... Crvena se brzo kuha, zelena je kao malo pikantna, smeđa se najduze kuha i meni je ona bezlicnog okusa... I mislila sam si na crvenu, al sam odmah pomislila da nije mozda bolje za probavu ona koja se duze kuha. Pribala je crvenu lecu i tako mlaka ko i na sve u zadnje vrijeme.
    Annika a jebe mu i vama se naredalo svega...
    Ja bi na balkon onog soba, al mi premali balkon... Salaj je i meni too much lampica ne volim previse svega.... A posebno kadto nema veze jedno s drugim ili kad je u 300 boja. 
    Lavice inace ne prođe dan sad da si ne zamisljam display u autu i bas sam ljubomorna 😏

Valkris
    02. Prosinac 2020. 20:31

Grizli, namazi bijelu linoladu između biskvita 😂
    Bolesnoj djecici i mamama zelim da brzo ozdrave 🥰
    Mi evo u radovima oko sređivanja kata, koliko sam umorna toliko mi je i drago jer se radi nesto napokon 🙂
    Kupili roborocka i preporodila sam se. 😎
    Mama je ozdravila, hvala bogu nije razvila teze simptome..  🤞🤞 Da brzo ozdrave i svi vasi bolesni 💪

DeeDee
    02. Prosinac 2020. 20:59

Annika jao, la dolce vita 🙈🙈🙈
    Grizli malo sam se nasmijala ali znam feeling, evo valkris uletila s instant rješenjem. A i uvijek možeš skuhat puding ili napravit klasičnu kremu 😁😁
    Valkris super za mamu. Ajde čuvaj se malo 😘

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.