ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    02. Prosinac 2020. 03:06

Aaaa napisem vise od pola i padne mi mob i sve obrise naravno 🙄🙄
    Angelly i Mala bravo za prve korake👏👏 Angelly mali je med 🥰🥰
    Mikio drzi se...bas te sastavilo.🙏🙏
    .
    Ja ne spavam od pola 1,vec sam dvije pidzame promijenila...napokon se preznojavam tak da se nadam da sam sutra temp free. Muz se kvalitetno preznojio i nema vise temp a ja sam je pridvecer opet dobila 🙄
    Dns sam vidjela kako je tesko brinuti se za bebu kad si bolestan 😒 al mi muz bio smijesan...on 37,2 i umire 🤣🤣 a ja 38,5 i hodam okolo i pravim malom dorucak i rucak pa me pitao kako mogu 🤣 reko to ti ko u onom vicu,vi umirete a mi sve mozemo 💪💪💪
    .
    Nadam se da sve imate mirnu noc 😀
    .
    Mrgud jesam propustila il vam se spavanje napokon popravilo?

MaRe
    02. Prosinac 2020. 03:09

I kako zivotinje sve osjete....macak se ne odvaja od mene cijeli dan...pa me masira pa se mazi...muz mi zatvorio vrata da odspavam a macak sjedio pred njima i grebao dok ga nije pustio k meni 🥰
    I sad lezi kraj mene i ni da mrdne.

Grizli
    02. Prosinac 2020. 09:48

Hej vidim sve vise bolesnih 😏 brzo ozdravljenje svima... 
    Tnx cure, mma mi kupila 1 bocicu bio combiotik 2 nasla u mulleru. Kaze da nema 1,a na ovom da pise od 6mj. Za rezervu racunam da ce nam biti ok ako bude htjela to pit. Moram probat sad koji dan malo po malo. 
    Cure koje ste uvele leću koju ste dali kao prvu crvenu, smeđu ili zelenu? 🤔
    Losa to bi bilo fantasticno da postoje mala pakiranja a ne one ogromne kutije, ako koja vidi to di javite ja nisam nigdje srela se s time. Al kako taj dio polica bas i ne gledam studiozno moguce da sam preskocila. 
    Lorena a sto bi se stresirala oko autizma. Svjesna sam da bi nam takva neka dijagnoz promjenila zivot za 360,ali to je nesto na sto ja ne mogu utjecati jer nije nađen uzrok autizmu zapravo pa nemam kako sprijeciti. Mislim da si niti jedan roditelj ne zeli nikakvu bolest djetetu, a opterecivat se sada s necime meni nema bas smisla samo sebi stvarala bi pressing. Moj dobronamjerni savjet ti je da se opustis i uzivas u sadasnjosti. Neznam sto te navelo da posumnjas da bi se i vama dogodilo, al iskreno se nadam da te samo hormoni peru i da ce te uskoro napustit takve sive mislili. 

mrgud_zg
    02. Prosinac 2020. 09:59

Jutro! 
    Nadam se da su svi bolesni bolje i da nitko vise nije skupio koronu 🤞 iako kak je krenulo mislim da je samo pitanje dana 😖 kod mm na poslu u zadnjih mjesec dana samo jedan po jedan prijavljuju 😫
    Mare joj da, puno bolje spava, nisam htjela puno pisat da se ne ureknem 🙈 al nema vise onog plakanja svakih sat vremena, proslo samo odjednom iz cistog mira. Sad se budi 1-2-3 puta tokom noci, sto mi je preporod. Obicno jednom trazi jest. Al ja ga tak oko ponoci-1 prebacim k sebi i briga me 🙈

beba2019
    02. Prosinac 2020. 10:33

Super Mrgud_zg za spavanje🥰
    Damnarexx, tako će se i vama popraviti uskoro🥰
    🤞🤞Da svi ozdravite❤️
    Beba ima puno šlajma i to ju baš muči, a borba za očistiti nos.. Nas dvije smo koma, ima temperaturu, a druga kćer je malo bolje❤️treba par dana istrpjeti i bit će sve ok🥰

Lavica27
    02. Prosinac 2020. 10:47

Cek beba nisam skuzila,vi sumnjate na koronu ili ne?
    Mrgud super za spavanje!
    Grizli... nemoj me ubiti,malo sam se nasmijala na tvoje pitanje🙈 Kakve veze ima koje je boje leća? 
    Lorena ne znam kako je kod vas ali kod nas nema veze što je beba nehodac. Po tome ako beba ne prohoda do godine i pol (sto je krajnje da se "tolerira" bez recimo odlaska fizijatru) roditelji ne bi mogli ići na posao... kod nas bebe nehodaci kad se ide u setnju tete ih voze u onim kao prikolicama na igralistu se igraju na podlogama,tete ih dizu.
    Za autizam se slažem s Grizli od a do ž.

DeeDee
    02. Prosinac 2020. 11:22

Mikio predivan je advent, dali su si truda baš ove godine, ima na fejsu advent opatija pa tko voli nek' gleda 😊. Uređena je cijela Opatija, baš možeš dugo hodat i uživati a izbjeći gužvu
    Lorena nemoj tako razmišljati, tako možemo za sve bolesti 🤷
    Mi smo uveli baš dosta toga novog. I bjelanjak napokon.
    .
    Snijeg i ja volim jako ako ne moram voziti 😁
    A mi smo baš na granici, u susjednom vrtu ispod nas kiša, kod nas susnježica, a kod mog brata koji je 5 minuta hoda iznad pada snijeg 🤪

[/url

• Zarica
    02. Prosinac 2020. 12:25

Ja ne volim snijeg, ni snijezne 'radosti'. Volim ga jedino vidjeti kroz prozor, al bilo bi mi super kad bi mogao nestati kad moram van:) Smrzavanje, brrrr.
    Lorena, jel imas neki razlog za bojazan ili si samo malo osjetljivija trenutno?
    To za vrtic su vam rekli u vrticu u koji ga zelite upisati ili? Ne zvuci mi bas uskladjeno za zakonom... porodiljni, povratak na posao itd.

MaRe
    02. Prosinac 2020. 12:37

Kao sto sam pretpostavila...dns sam temp free i nadam se da ce tako ostati te je samo prehlada. Ipak za svaki slucaj necemo izlaziti ni imati kontakta s nikim min tjedan dana a ako se slučajno opet javi temp onda cemo zvati dr i epidemiologe.
    .
    Bebe sto su imale trodnevnu kad vam se javio osip,kad je nestao? Jel po cijelom tijelu? Sad nakon spavanja sam primjetila da ima po cijelom tijelu blagi osip. Rekla bih da je od te temp sto je imao za vikend jer nista novo nije jeo.
    .
    Ja ove godine al nimalo nemam bozicnog veselja i ne mogu ni zamisliti da je za tri tjedna Božić. 😏

Damnarexx 🌺
    02. Prosinac 2020. 12:39

Ajmeee kako guusto pada snjezic ❄️
    Ja ga volim🥰
    Mi smp bolje spavali nocas! Curka nas je pocastila, ocito je skuzila da smo koma😂
    U komadu spavali od 23-3 nisam cak ni dudu dodavala, tad je pojela i pocela klasicno cviljenje oko 6..al izdrzali smo🤞 nadam se da je to to.
    Bile smo jutros nabrzinu do placa, bome smo se 'smrzle' 😁 ubundala sam ju, stavila prvi put rukavice. Mislila sam da ce ih skidati, cudo al nije.
    Cinilo mi se kao da je bas uzivala💕
    Mikio pa dobro, dokle🤦 nek vas ostavi na miru vise...
    Beba, mare drzite se💪
    Lorena slazem se sa curama. I mene zna oprat za svasta, al onda si maknem takve misli jer treba biti pozitivan u uzivati u trenutcima🙃 bit ce sve okej, ne brini.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.