ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    01. Prosinac 2020. 13:33

Ovo je privatni vrtic montesori...u st sufinanciraju i privatne...valjda sad u zadnje vrijeme i svugdi su upisi 4 5 mj...e sad ko ce cekat to...a ovaj je bez sufinanciranja tako da moram vidit sta cu...a i nije mi bas blizu....ili koji mj da idem tu pa u 9mj u normalni vrtic tj jaslice....ja do cca 4mj imam godisnji...onda mozda mj dva na bo...pa da ide 2 3 mj to bi bilo ok...

• Zarica
    01. Prosinac 2020. 14:22

Mom, u mom dijelu grada je najskuplji privatni 1800 i taj je Montesorri. Inace su oko 1200. Puna cijena im je oko 2500 al i tu su sufinancirani. 
    Mikio, joj, nadam se da bude bolje uskoro:( Nisam znala da se preporuca antibiotik, ali nadam se da ce ti pomoci... Bar je N zdrava na srecu... 

Angelly
    01. Prosinac 2020. 14:44

Joj cure drzte se 😟 i da ozdravite svi sto brze je moguce 🤞🏻
    Inace N je prohodao jucer ☺

Lavica27
    01. Prosinac 2020. 14:54

Mikio ne želim te strasiti ali moja mama nije mogla 12 dana spustiti  temp odnosno stalno joj se vraćala. Na kraju dok nije vikala  a epidemiologa i na dr opce prakse nisu je doživljavati ozbiljno,napokon poslali sanitet da ode u bolnicu kad ono upala oba plucna krila. Reci doktorici da te uzme za ozbiljno,imam osjećaj ko da se pola njih zajebava. Jedno je istina,kad dobiješ koronu sustav boli briga za tebe. Plus od Mm frend isto iskustvo. 
    .
    Bravo za N Angelly
    Joj Beba hebemu nadam se da je prehlada! Mare💕💕💕

• Zarica
    01. Prosinac 2020. 15:29

Angelly

Joj cure drzte se 😟 i da ozdravite svi sto brze je moguce 🤞🏻
    Inace N je prohodao jucer ☺

🎉🎉🎉🎉🎉

mala.le.90.
    01. Prosinac 2020. 16:32

I ja prijavljujem prve korake od kauca prema meni. Dva ali su samostalna❤
    Bas sam sretna🤩

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mrgud_zg
    01. Prosinac 2020. 16:38

Bravo za bebace od angely i male 🥳🥳🥳
    Meni danas stigle slapice od bajke. Fakat su mi super, zadovoljna sam. Mislim da sam ipak narucila 1 broj prevelike al nemam kaj sad. Malo su mu bile cudne prvih 10 min al sad hoda skroz normalno vec u njima 😁

PetraB
    01. Prosinac 2020. 17:31

Ajme koliko bolesnih 😲. Cure drzite se!!
    Bravo za hodace 🎉
    Mikio slazem se s Lavicom, ovo tvoje ne zvuci nimalo bezazleno. Nije za zaj...ciju.
    Dee gdje si? Aj na 🥃😘
    Damnarexx kakva je bila noc?
    Grizli ja sam inace imala bolne ovulacije al doslovce samo taj jedan dan kad bi folikul ppuknuo. Ovo mi je totalno sve cudno. Imam osjecaj kao da sam cijelu trbusnu supljinu prehladila, ne znam kako drugacije opisati. Mm donio upravo uvon caj pa cu probati 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

DeeSB
    01. Prosinac 2020. 17:57

Angely i mala bravo za hodace 👏👏
    Mikio jesi zvala dr? Drzi se... 
    -
    Evo jedna ideja za bor 🤣🤣

L 💛

• mom12
    01. Prosinac 2020. 18:09

Cestitam malim hodacimaa....angelly bas ti je presladak bebac😍😍😍...
    Zarice nije mi to u splitu to je u opcini podstrana grad mi nemoze sufinancirat...to je opcina podstrana...jedino sam taj nasla...🤯🤯🤯....jer je meni prebivaliste u st...a do tamo imam 15 min voznje....pa bi mozda malo progurala tako pa upisala u st tamo u 4 5 mj....pa krece tek u 9mj....al o tom po tom...necu se zamarat s tim...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.