ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    01. Prosinac 2020. 19:48

Bravo hodačiii 🥳🥳🥳🥳
    Nadam se da se kod svih situacija smiruje, baš mi je žao da vas je toliko zahvatilo 😏😏
    Petraaa evo meee, stavim malu u krevet i može 🥃🤭
    Mi cijeli dan zujimo okolo, da iskoristimo kvalitetno ove dane dok smo zdrave jer kako stvari stoje, i s kim god pričam, pitanje je vremena kad će i nas nešto čopit 😏
    E da, noćas se popiškila u krevet, ja sam kriva, blesava, uglavnom prebacila je kod sebe i frajerica spavala do 8i30, bem li joj sunce kako zna di je 🙃💓

[/url

Grizli
    01. Prosinac 2020. 20:01

PetraB ja nisam imala nikad tako bolne osim jedan mjesec kad sma bila na stimulaciji pa imala puno folikula pa ae i podrazumijeva da boli kad su jajnici puni, a sad ova 2 ciklusa ubi boze danima. Vise me boli ovulacija nego menga sada. Drzi se i nadam se da ce uvin caj pomoc ko je upala. Meni kod upale pomogne i caj od brusnice.
    DeeSB 😂😂😂 pokala mm sta da bude u pripremi jer planiram na sv. Nikolu kitit bor. 
    Mi smo danas pocele "otvarat" adventski kalendar kao... Kupila male platnene vrecice s brojevima i objesila, danas sam joj stavila carapice. Bila je malo sokirana, sad sam nestrpljiva da vidim sutrasnju reakciju. Sutra ce dobiti neke keksice unutra. 
    Mikio 🤞da sumamed odradi svoje cim prije! 
    Cure koje ste koristile one ad u bocici od hippa ili cije su vec... Dal se moze to dat pola, a pola spremiti u fruz za drugi dan recimo? Probala bi joj ponuditi koju vecer na bocu cisto da nauci se piti i ostalo na boce. Vodu pije bez problema, al cim joj stavim kao neki sok, izdojeno ili mlijeko kravlje probala sam 20-30 ml nece piti nego grize sisac. Ako se izdojim onda nema za cicanje pa mi to nije bas opcija, a volila bi da polako nađemo alternativu cicanju obzirom da kad imam mengu bude bas malo mlijeka mi, a i ne daj boze da se sta razbolim pa da se moramo razdvojiti. Previse je bolesnih oko nas i sto deedee kaze pitanje je dana kad nas moze pokositi. 

DeeDee
    01. Prosinac 2020. 20:08

Grizli, može stajati 24 sata otvoreno u frižideru, ja sam joj tako i davala u početku, 100ml jednu večer, 100ml drugu.

[/url

DeeDee
    01. Prosinac 2020. 20:17

Mikio u mom mulleru ima uvijek, a u bipi su mi jednom davno još rekli da neće više ni uzimati

[/url

beba2019
    01. Prosinac 2020. 20:29

Angelly i Mala,, bravo za male hodače❤️❤️
    Petra🤞da upali čaj❤️

DeeDee
    01. Prosinac 2020. 21:46

Ima i hipp dvojka ta mala, a u velikoj boci ima kindermilk, to je kao od godine na dalje 

[/url

Damnarexx 🌺
    01. Prosinac 2020. 22:46

Ajmee pa sta je ovo!
    Lagano se svi razboljevaju😐
    Mikio najjaaace drzim fige sa ti bude bolje od sumameda🤞❤️
    Mare, beba❤️
    Angelly mali je bomboncic🥰 i bravo za hodanje!
    Petra tnx na pitanju, malo je bila bolja noc..izvukla se jer smo spavale od 7.30-11 ujutro(poodne)😂 od 22-01 divljala, dizala se po kreveticu..pa zaspala i onda cviljenje od 3 i pol nadalje pa u 7.30 se kod mene ugasila i odcorila posteno🤞🥳 pa sam okej danas.
    Vidjet cemo nocas.

Damnarexx 🌺
    01. Prosinac 2020. 22:48

Nez dal sam rekla, od svekrva zakurila, oni u izolaciji. Sutra ide privatno na neki brzi test(inace je preko uputnice narucena tek za petak) i ako je pozitivna moramo i mi u izolaciju🤦🙄

Damnarexx 🌺
    01. Prosinac 2020. 22:48

Bez "od" *
    Mirnu noc zelim svima! 😘

Lorena94
    01. Prosinac 2020. 23:27

Večer žene.. Bubanim bebicama da što prije prođe. Mikio drži se, vjerujem da si koma, trta i klinci su 25 dana već doma, danas dobili i rezultate od klinaca, mlađi pozitivan, još minimalno 10dana moraju bit izolirani. Njoj je kao i tebi rekla bih. Baš ju je pokupilo. Al ne da se, pa nemoj ni ti! Damnarex 🤞 da bude - i ne idete u samoizolaciju.
    Hmm Lavice si me ti pitala zašto bih da prohoda? Uvjet da može u vrtić 🤔
    Prije nekih sat vremena slučajno nabasala na jedan blog o autizmu i evo me cvilim od onda, mm veli da sam pukla.. Baš me sve to brine, da bi se i nama to moglo dogoditi, pa što i kako onda.. Sin od prijatelja je tek sa 5 god prošao obradu i potvrdili mu autizam, maleni je presladak, priča na talijanskom, engleskom, njemačkom i kineskom, al hrvatski koma. Idu na svakakve tretmane, nekad surađuje a nekad ne, pa iskaljuje bijes, vrišti.. Baš me to pogađa u zadnje vrijeme.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.